Partner ve Sizin Uyumunuz ?

ben 25-03-1995
o 02-02-1995
şimdiden çok teşekkürler bakınca yorumumu beğenirseniz çok memnun olurum bildirim gelmesi için :)

Venüs sextile Venüs
Bu kombinasyon,sosyal ve romantik uyumu gösterir.Birbirlerine bağlanmak,uyumlu ve sevgi dolu iişki yaşamak isterler.Bu uyumları,uzun dönem evliik dhil her türlü ilişkilerinde zevkli dakikalar geçirmelerini sağlar aynı zamanda iyi de arkadaş olurlar.

Venüs 90 veya 180 Mars
Cinsel çekim olsa bile her ikisininde ilişkiye yaklaşma tarzı,duyguları farklıdır.İlişki sırf cinsel tatmin için başlayabilir yada cinsel kıskançlık olabilir.Romantik ilişkilerde sorun olmasa bile cinsellik üzerine kurulu ilişkilerde bu tür sorunlar yaşanır.Karşı cinsle olan ilişkilerde fiziksel çekimin artmasına ve bedensel alış-verişin çok daha tatminkar bir hale gelmesine neden olur. Buna rağmen arada pek çok huzursuzluğun yaşanması, bir tarafın diğer tarafa, cinsel duyarlılığını kullanarak baskı yapması gibi olasılıklar da görülebiir.aralarında rekabetin yaşanabilir.

Mars 90 veya 180 Güneş
İlişkilerinde genellikle sevgi,tutku ve nefret arasında ince bir çizgi olabilir,çatışmalar ,sinirlilik,kendini savunma,ego ve kibir görülebilir ayrıca rekabet-birbirlerine karşı hakimiyet kurmaya çalışma da yaşanabilir ilişkilerinde,olumsuz gibi görünen bu çatışma-rekabet durumu ilişkilerini canlı tutar.İsteklerini-düşüncelerini birbirlerine açıklarlarsa ve hatalarını kabul ederlerse sorunlarını aşabilirler.

Mars 90 veya 180 Merkür
Düşünceleri,olaylara,duygulara ve ilişkilerine bakış açıları farklı olduğu için sorunlar yaşanabilir,eglarını görmezden gelip sakin ve akılcı şekilde ileşim kurarlarsa sorunlarını çözebilirler,

uranüs pluto sekstil yeni fikir ve idealler pluto sahbini olumlu yönde değiştirir geliştirir pluto sahibinin tamamen kendini ilişkiye bırakması gerekir fiziksel açıdan çekim yoğundur iyi bir ilişkidir ama zaman zaman zorluklar olur

Merhaba,
Yorumlar biraz fazla uzun ama olsun merak ettim çok
Ben 15.05.1988
Partnerim 14.04.1986
Şimdiden teşekkürler emeğine sağlık..

Merhaba,
Yorumlar biraz fazla uzun ama olsun merak ettim çok
Ben 15.05.1988
Partnerim 14.04.1986
Şimdiden teşekkürler emeğine sağlık..

Venüs 90 veya 180 Merkür
Duygusallık yerine entellektüel düşünceler görülebilir,romantik duygular ve ilişki hakkında birbirlerinin mnatıklarını anlayamazlar bu da iletişimi zorlaştırır.Birbirlerini anlamakta zorluk çekseler bile birbirlerini dinlerler.

Mars sextile Güneş
İlişkiyle birlikte yeni girişimlere gerçekleştirilir,bir şeyler için çabalarlar.Yaşamları heyecanlı olur,birbirlerine canlılık ve güven verirler,birbirlerine ilham verirler,maddi yönden teşvik edip yardımcı olurlar,etkinlik ve bazen de rekabetin olduğu bir ilişkidir.

Venüs kavuşum Jüpiter
Bu çifler uyumludur birlikteyken mutlu-neşeli(kahkahalar atan) ve iyimser potansiyeller görülür.Her ikisi de birbirine karşı hayranlık besler,ayrıca bu ilişkide birbirlerine karşı hoşgörülü ve cömert davranıp teşvik ederler .Bu açı, evlilik ve romantik ilişkilerde uyuşabilirliğin devam edeceğini gösterir.

Mars kavuşum Neptün
İlişkide bir taraf yaratıcı iken diğer taraf saldırgan olabilir.Birbirlerinin hedefleri hakkında bilgileri vardır,güçlerini birleştirdikleri zaman birbirlerini motive ederler hayal aleminden kurtulunmuş olur.

Ben:14.09.1990
Partnerim:17.07.1990
Çok merak ettim. Vakit ayırırsanız sevinirim:)))

Ben:14.09.1990
Partnerim:17.07.1990
Çok merak ettim. Vakit ayırırsanız sevinirim:)))

Güneş 120 Satürn
İlişkide disiplin olması ,güven duygusu,kararlılık ve amaçlarının aynı olması istikrarı sağlayan etkenlerdendir. Her iki tarafın da karşısındakinin beklentilerinden, amaçlarından ve davranışlarından emin olması, tekdüzelik yaratsa bile, yine de ilişkide karşılıklı olarak birbirlerine yoğun şekilde güvenmelerine ve biraz da ilişkiye teslimiyet içide olmalarına yardımcı olur. Bazen aynı şeyleri sürekli yaşamaktan ve tekrarlamaktan doğan sıkıntı bunalmaya ve sıkılmaya da neden olabilir. Bu durumun üstesinden gelebiirlerse ilişkinin çok uzun zaman devam etmesi kaçınılmaz olacaktır.

Merkür 120 Uranüs
Birbirlerini yaratıcı fikirleriyle etkilerler.fikirleri,sıradışı yaklaşımları birbirlerine ilham verir ve canlandırır.

Merkür 120 Neptün
Düşünceleri,romantik fikirleri yaratıcılıklarını artırıyor ve birbirlerini teşvik ediyorlar.Telepatik uyumları vardır,

Mars 90 veya 180 Jupiter
Birlikte vakit geçirmekten zavk almalarına rağmen aralarında gizli rekabet düşüncesi vardır ama birlikte olmanın getirdiği rahatlık, iyimserlik, mücadele etmekten kolay vazgeçmelerine, her türlü problemi olduğu gibi kabul etmelerine neden olabilir. Din,felsefe,siyaset ve aşk, hakkındaki düşünceleri birbirinden farklı olabilir ve birbirlerini anlamış gibi günseler bile tam olarak anlamazlar.

teşekkür ederim emeklerinize.. Gerçekten bize yakın şeyler yazmışsınız:))

bende merak ediyorum uyumumuz var mı acaba ? benim doğum tarihim 08.11.1988 onunkisi 29.09.1988
şimdiden teşekkürler :)

bende merak ediyorum uyumumuz var mı acaba ? benim doğum tarihim 08.11.1988 onunkisi 29.09.1988
şimdiden teşekkürler :)

Venüs kavuşum Güneş
Birbirleriyle uyumludurlar,birlikte neşeli,romantik,uyumlu ve güzel vakit geçirirler.Aralarındaki sevgi , mutluluk ve birbirlerini teşvik etmeleriyle yaratıcılıkları ortaya çıkar.

Mars kavuşum Mars
Aranızda büyük güç çatışmaları yaşanmaz birlikte hareket etmekten ve fiziksel paylaşımlar yaşamaktan mutluluk duyarlar.Mücadelelerinde birbirlerine destek olabilmeleri ilişkilerini güçlendiren nedenlerdendir.İkisisin de birbirine karşı zorlanmadan hoşgörülü olmaları, kızgınlık ve öfke anlarında bile toleranslarını kaybetmemeleri olumlu yanlarındandır.

Güneş 120 Jüpiter
Uyumlu ve renkli ilişkidir,birbirlerinin ufuklarını genişletirler,Birbirlerine canlılık ve iyimserlik kazandırırlar,Kalıcı bir ilişkdir,ilişkide manevi dayanıklılık görülür ayrıca iyi seyahat arkadaşı olurlar ve kültürel yönde birbirlerini bilgilendirirler.

Merkür sextile Uranus
İlginç bir ilişki gibi görünebilir dışarıdan.Dostluk ilişkisi kıvılcımlarla farklı bir hal almıştır.Fikirleri özgündür,yazarak daha iyi iletişim kurarlar.İletşim,medya,reklam ve her türlü biimsel çalışmada fikirbirliği içinde olurlar.Yaşadıkları ilişkiye ve problemlere geleneksel değerlere takılmadan yaklaşabilmeleri birlikte yaşayabileckleri özgün deneyimlere açık olmaları, yenilikten çekinmemeleri ilişkilerinin vazgeçilmez olmasında önemli olabilir.

Güneş 90 veya 180 Neptün
Bir taraf daha fazla söz sahibi olabilir ilişkide,her ikitarafda birbirinden büyülenmiş gibi etkilenebilirler,bir taraf hayal kırıklığına uğrayabilir.

bunların hepsi bizim için mi yani ne kadar da uyumluymuşuz sevindim bak :) teşekkürler (=

benim doğum tarihim 14. kasım 1979
onun ki 10 eylül 1974
merakla beklliyorum yorumunuzu :)
teşekkürler şimdiden

benim doğum tarihim 14. kasım 1979
onun ki 10 eylül 1974
merakla beklliyorum yorumunuzu :)
teşekkürler şimdiden

Merkür 90 veya 180 Venüs
Duygusal konularda iletişim zor olabilir.bir taraf daha eleştirel ve mantıklı olurken diğer tarafın böyle olmaması sorun yaratır.Arada sevgi olduğu için birbirlerinin duygularına karşı anlyışlı olmaya çalışırlar ve bazı konularda anlaşamadıklarını kabul ederler.Her ikisi de aklını ilk geleni söyler düşüncelerinin duygusal olarak kırgınlıklara neden olmasına, anlamsız tartışmaların, anlaşmazlıkların sık sık yaşanmasına neden olabilir.İkisininde duygularını ve düşüncelerini belirtirken diğerinin kabul etmeyeceği düşüncesinde olması kendilerini sürekli kontrol etme gereğinin ortaya çıkmasına ve ilişkide stresin oluşmasına neden olabilir.

Merkür kavuşum Neptün
Yaratıcı,idealist ve birbirlerinin yeteneklerine akılsal ve duygulsal olarak ilham olan bir çifttir.İlişkide romantizm, hayaller, şefkat, uyum,yaratıcılık görülür ve telepatik yolla birbirlerini anlayabilirler.

Venüs 90 veya 180 Jupiter
İyi vaki geçirrler,macera yaşarlar ama diğer konularda çok fazla anlaşamazlar,zevk alamazlar sadece alışkanlık olabilir yaşadıkları.Jupiter kişisi( partner oluyor ) diğerini,rahatına fazla düşkün,fazla duygusal görebilir. Venüs kişisi ise diğerini,fazla ciddi,din,kültür ve felsefyle fazla ilgilendiğini düşnebilir.

Mars sextile Uranus
Yenilik ve ilham'ın olduğu ilişkidir.Alışılmamış davranışlar,tecrübeler yaşayabilirler,risk alabilirler.Birbirlerini desteklerler her konuda ve birbirlerinden enerji alırlar.

Benimde uyumuma bakabilirmisiniz??
Benim dog.tar. :07.11.1984
Esimin dog.tar. :31.03.1972
Simdiden cok tsk ederim...

Benim dog.tar. :15.05.1994
Esimin dog.tar. :26.12.1989
YORUMLARINIZI BEKLYORUM ŞİMDİDEN ÇOK ÇOK ÇOK TŞEKKÜR EDERİMMM...:)

ayy bende merak ettim
banada bakarmısınız bakalım ne çıkacak

ben
21.03.1992

erkek arkadaşım
17.03.1992

doğum tarihlerimiz uyumlu aramızda da bir uyum çıkar heralde

Benim dog.tar. :07.11.1984
Esimin dog.tar. :31.03.1972
Simdiden cok tsk ederim...

Merkür kavuşum Neptün
Yaratıcı,idealist ve birbirlerinin yeteneklerine akılsal ve duygulsal olarak ilham olan bir çifttir.İlişkide romantizm, hayaller, şefkat, uyum,yaratıcılık görülür ve telepatik yolla birbirlerini anlayabilirler.

Merkür sextile Pluton
İlşikilerini daha netleştirmek,geçmişte yaşanmış olumsuz deneyimleri bu ilişkileriyle unutmak isteyebilirler.Birbirlerine yardımcı olup ruhsal ve zihinsel gelişmelerine katkıda bulunurlar.

Merkür 90 veya 180 Mars
İlişkide bakış açıları farklı olduğu için tartışmala,iddialaşmalar olabilir,sakin akılcı şekilde sorunlara çözüm bulmaları zor olur,egolar işin içine girerse rekabet de görülebilir.

Merkür 90 veya 180 Satürn
İlişkide inatçılık,muhafazakarlık ilişkinin olumsuz yönlerindendir.Kıskançlık,kızgınlık,fazla disiplinli duygu ve düşünceler görülebilir.İletişim sorunu hayal kırıklıklarını da beraberinde getirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…