ben 25-03-1995
o 02-02-1995
şimdiden çok teşekkürler bakınca yorumumu beğenirseniz çok memnun olurum bildirim gelmesi için :)
Merhaba,
Yorumlar biraz fazla uzun ama olsun merak ettim çok
Ben 15.05.1988
Partnerim 14.04.1986
Şimdiden teşekkürler emeğine sağlık..
Yükselen burcu nasıl buluyoruz acaba[/QUO
doğum saati ile bulunuyor
Ben:14.09.1990
Partnerim:17.07.1990
Çok merak ettim. Vakit ayırırsanız sevinirim:)))
Güneş 120 Satürn
İlişkide disiplin olması ,güven duygusu,kararlılık ve amaçlarının aynı olması istikrarı sağlayan etkenlerdendir. Her iki tarafın da karşısındakinin beklentilerinden, amaçlarından ve davranışlarından emin olması, tekdüzelik yaratsa bile, yine de ilişkide karşılıklı olarak birbirlerine yoğun şekilde güvenmelerine ve biraz da ilişkiye teslimiyet içide olmalarına yardımcı olur. Bazen aynı şeyleri sürekli yaşamaktan ve tekrarlamaktan doğan sıkıntı bunalmaya ve sıkılmaya da neden olabilir. Bu durumun üstesinden gelebiirlerse ilişkinin çok uzun zaman devam etmesi kaçınılmaz olacaktır.
Merkür 120 Uranüs
Birbirlerini yaratıcı fikirleriyle etkilerler.fikirleri,sıradışı yaklaşımları birbirlerine ilham verir ve canlandırır.
Merkür 120 Neptün
Düşünceleri,romantik fikirleri yaratıcılıklarını artırıyor ve birbirlerini teşvik ediyorlar.Telepatik uyumları vardır,
Mars 90 veya 180 Jupiter
Birlikte vakit geçirmekten zavk almalarına rağmen aralarında gizli rekabet düşüncesi vardır ama birlikte olmanın getirdiği rahatlık, iyimserlik, mücadele etmekten kolay vazgeçmelerine, her türlü problemi olduğu gibi kabul etmelerine neden olabilir. Din,felsefe,siyaset ve aşk, hakkındaki düşünceleri birbirinden farklı olabilir ve birbirlerini anlamış gibi günseler bile tam olarak anlamazlar.
bende merak ediyorum uyumumuz var mı acaba ? benim doğum tarihim 08.11.1988 onunkisi 29.09.1988
şimdiden teşekkürler :)
Venüs kavuşum Güneş
Birbirleriyle uyumludurlar,birlikte neşeli,romantik,uyumlu ve güzel vakit geçirirler.Aralarındaki sevgi , mutluluk ve birbirlerini teşvik etmeleriyle yaratıcılıkları ortaya çıkar.
Mars kavuşum Mars
Aranızda büyük güç çatışmaları yaşanmaz birlikte hareket etmekten ve fiziksel paylaşımlar yaşamaktan mutluluk duyarlar.Mücadelelerinde birbirlerine destek olabilmeleri ilişkilerini güçlendiren nedenlerdendir.İkisisin de birbirine karşı zorlanmadan hoşgörülü olmaları, kızgınlık ve öfke anlarında bile toleranslarını kaybetmemeleri olumlu yanlarındandır.
Güneş 120 Jüpiter
Uyumlu ve renkli ilişkidir,birbirlerinin ufuklarını genişletirler,Birbirlerine canlılık ve iyimserlik kazandırırlar,Kalıcı bir ilişkdir,ilişkide manevi dayanıklılık görülür ayrıca iyi seyahat arkadaşı olurlar ve kültürel yönde birbirlerini bilgilendirirler.
Merkür sextile Uranus
İlginç bir ilişki gibi görünebilir dışarıdan.Dostluk ilişkisi kıvılcımlarla farklı bir hal almıştır.Fikirleri özgündür,yazarak daha iyi iletişim kurarlar.İletşim,medya,reklam ve her türlü biimsel çalışmada fikirbirliği içinde olurlar.Yaşadıkları ilişkiye ve problemlere geleneksel değerlere takılmadan yaklaşabilmeleri birlikte yaşayabileckleri özgün deneyimlere açık olmaları, yenilikten çekinmemeleri ilişkilerinin vazgeçilmez olmasında önemli olabilir.
Güneş 90 veya 180 Neptün
Bir taraf daha fazla söz sahibi olabilir ilişkide,her ikitarafda birbirinden büyülenmiş gibi etkilenebilirler,bir taraf hayal kırıklığına uğrayabilir.
arkadaşlar
partner ve sizin uyumunuzu merak edenlere sadece ay ,gün ,tarih verirseniz bakabilirim ..
synastry yorumlardaki eksi ,artılar uyumluluğun dereceleridir
çok güçlü uyumluluk:+4
güçlü uyumluluk:+3
iyi uyumluluk:+2
yararlı uyumluluk:+1
çok zorlu uyum -4
zorlu uyum -3
biraz zorlu -2
küçük zorlu uyum -1
benim doğum tarihim 14. kasım 1979
onun ki 10 eylül 1974
merakla beklliyorum yorumunuzu :)
teşekkürler şimdiden
Benimde uyumuma bakabilirmisiniz??
Benim dog.tar. :07.11.1984
Esimin dog.tar. :31.03.1972
Simdiden cok tsk ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?