Partner ve Sizin Uyumunuz ?

Ay 120 Jupiter
İlişkiyle birlikte daha cesur,neşeli ve şanslı hissedebilirler.Ev,aile giibi konularda uyumlu olurlar,aile,din,sosyal ve etik değerleri birbirlerine uyar.Çok fazla romantik ya da cinsel çekim olmasa bile zihinsel,ahlaki,eğitici ve kültürel değerleri aynıdır ve bu da ilişkinin devamlılığını arttırır.Karşılıklı hayranlık ve güven olabilir.

Ay 90 veya 180 Güneş
Duygu anlayışları,zaman algıları,ilişkiye bakış açıları farklı olabilir.Birbirlerinin duygusal ihtiyaçlarını anlayamaz ve karşılamayabilirler.

Ay 90 veya 180 Merkür
Ev,aile,ilişki konularında iletişimde zorlanabilirler.Kişisel hijyen,temizlik ve düzen konularında anlaşmazlıklar olabilir.İlişkide belirgin problemlerin yaşanmasında oldukça büyük bir etkiye sahip olabilir. Bu etkileşim, aralarındaki duygusal bağların, entelektüel amaçlarıyla ve özellikleriyle çatışma halinde olabilir.Aralarındaki her hangi bir problemi konuşmaya kalktıkları zaman, sıradan bir sorunu bile duygusal bir problem haline getirebilirler.

Ay 90 veya 180 Venüs
Birbirlerinin ruh halini ve duygularını anlamakta zorluk çekebilirler,zihinsel ya da ruhsal olarak çok fazla uyum sağlamazlar daha çok cinsel ve duygusal çekim vardır.Evlenme nedenleri güven,maddiyat ya da aile baskısı yüzünden değil gerçek duygular için olmalıdır.

Ay 90 veya 180 Mars
Bu ilişkide dalgalanmalar yaşanabilir ve büyük olasılıkla, Mars kişisi (partner oluyor)hemen parlamaya,kızmaya hazırdır ve saldırgan olabilir . Ay kişisi (sen oluyorsun)yaralı hissediyor olabilir kendisini Mars kişisi kendisini savunma sırasında aralarında çatışmalar olabilir.Mars kişisi ay kişisi ile ilişkisinde daha sabırsız olabilir ve ay kişisi ise onu,kaba,duyarrsız ve küstah olarak görebilir.Fiziksel çekim olsa bile evliliklerinde çatışmalar yaşanabilir .

Güneş 120 Jüpiter
Uyumlu ve renkli ilişkidir,birbirlerinin ufuklarını genişletirler,Birbirlerine canlılık ve iyimserlik kazandırırlar,Kalıcı bir ilişkdir,ilişkide manevi dayanıklılık görülür ayrıca iyi seyahat arkadaşı olurlar ve kültürel yönde birbirlerini bilgilendirirler.

Güneş 120 Neptün
Bu ilişki ideallerine çok yakındır ve bireysel ideallerini gerçekleştirmek için her ikisine de olanak tanır. Romantikduyguların yanında paylaşılan ilahi sevgi ve ruhsallık da ilişkinin güçlenmesinde çok önemli etkiye sahiptir. Aralarında zamanla giderek kuvvetlenen ama ilk andan itibaren hissedilen anlayış ve hatta telepati, ilişkinin diğer yönlerindeki aksaklıkları bile görmezden gelmelerini sağlayabilir.

Güneş 90 veya 180 Merkür
İlişkide iletişim kosnunda zorluklar yaşanabilir,bir taraf daha üstün olmaya çalışabilir,bakış açıları farklı olabilir. Aralarında sözlü iletişim olmasına rağmen, birbirlerini anlamaları ve konuşabilmeleri zor olabilir. Ancak bu zorluğa rağmen diğer iletişim şekilerini kullanarak duygusal alış-verişte bulunabilrler. Düşünce sistemlerinin birbirinden farklı olması,konuşma tarzlarındaki farklılıklar entelektüel anlamda zor anlaşmalarına ve birbirini anlayamamana neden olur.

Güneş 90 veya 180 Venüs
Bu ilişkide çekim ve cazibe olabilir fakat çok fazla romantik konum yoktur,Önemsiz romantik sorunlar çözülse bile ilişkideki ciddi sorunlar çözeülmeyebilir,içsel ihtiyaçlar karşılanmayabilir ve beklentileri farklıdır.

Güneş 90 veya 180 Mars
Anlaşmazlıklar,çatışmalar görülsede cazibe vardır.Fiziksel şiddet yanlısı bir ilişki,rekabet, ortamı vardır ayrıca bu tartışmalar ilişkiyi canlı tutabilir ve daha fazla bağlılık yaratabilir.

Mars 90 veya 180 Ay
Aralarındaki duygulsal çekim ve aynı zamanda gerilim fazla olabilir.aralarında çözümlenmemiş sorunlar nedeniyle , Mars kişisin sabırsız tavırları nedeniyle ,duygusal ihtiyaçlarının karşılanmadığını düüşndüklerinde veya duygularını rahat ifade edemediklerinde tartışmalar yaşanabilir.

Mars 90 veya 180 Neptün
Onları biraraya getiren ve birarada tutan etkenleri tam olarak anlayamazlar,yaratıcılık yoktur,yalandan dolayı suçluluk duygusu olabilir.

Merkür 120 Güneş
İlişkideki beklentilerini kolaylıkla anlarlar,birbirlerine karşı ilgilidirler ve rahat -kolay iletişim kurarlar.Birbirlerinin düşüncelerini dinlerler,kendilerini rahat ifade ederler.

Merkür 120 Merkür
Düşünce sistemlerinin, entelektüel yapılarının birbirine çok benzemesi, ortak ilgilere sahip olmaları ilişkilerinin gelişmesinde, kolay iletişim kurabilmelerinde,iletişim kurarken zevk almaları ve diğer alanlarda meydana gelen problemleri konuşarak çözebilmelerinde büyük bir öneme sahiptir.

Merkür 120 Venüs
İlişkide anlayış,işbirliği,güven ve nezaket vardır.Akıl,estetik-güzellik,zevklerden dolayı birbirlerine ilgileri artacaktır ,birbirlerinden esinlenirler.Ortak arkadaşlarıyla keyifli vakit geçirmeyi severler,duygusal ve evlilik ilişkileri duygu ve duygusal reaksiyonlarla iletişim kurarlar böylece meydana gelen zorlukları çözerler.

satürn satürn kavuşum iyi zahmete değecek bir ilişkidir aranızdaki bağlar ve ilişki yavaş yavaş güçlenir ikinizde birbirinize sadıksınızdır iş ilişkileri içinde iyi bir konumdur

satürn uranüs kavuşum İkinizin Satürn´ü ve Uranüs´ü arasında meydana gelen bu olumlu açı, ilişkinizin kalıcı olma ihtimalinin yüksekliğine işaret eder. Birbirinin antitezi olan bu iki gezegen arasında meydana gelen bu etkileşim, beraberliğinizin dengeli ve idare edilmesi kolay bir ilişki olduğunun göstergesidir. Bu ilişki içersinde her ikinizin de sorunları büyütmeden, gerçekçilikle görmeniz ve çözümlemek için pratik tarafınızı disiplinle kullanmanız mümkündür. Beraberlikte heyecan ve tansiyon olmasına rağmen, bu durum ikinizin de hoşuna gidebilecek seviyede tutulabilir ve kontrol altına alınabilir. Ayrıca birbirinizden öğreneceğiniz çok şeyin olması, zevkli anlar geçirmenize ve kişisel olarak da gelişmenize nedendir.

Merhaba, Benim 01.04.1990
Erkek arkadasımın 20.12.1982
Tesekkur ederim simdiden

Merhaba, Benim 01.04.1990
Erkek arkadasımın 20.12.1982
Tesekkur ederim simdiden

Güneş 90 veya 180 Venüs
Bu ilişkide çekim ve cazibe olabilir fakat çok fazla romantik konum yoktur,Önemsiz romantik sorunlar çözülse bile ilişkideki ciddi sorunlar çözeülmeyebilir,içsel ihtiyaçlar karşılanmayabilir ve beklentileri farklıdır.

Merkür 120 Güneş
İlişkideki beklentilerini kolaylıkla anlarlar,birbirlerine karşı ilgilidirler ve rahat -kolay iletişim kurarlar.Birbirlerinin düşüncelerini dinlerler,kendilerini rahat ifade ederler.

Merkür 120 Neptün
Düşünceleri,romantik fikirleri yaratıcılıklarını artırıyor ve birbirlerini teşvik ediyorlar.Telepatik uyumları vardır,

Venüs sextile Neptün
İlişki romantizm açısından tatmin edici, ideallerle beslenen bir beraberliktir.Her ikisinin de birbirinin önemli özelliklerini göz ardı etmesi ama bundan zarar görmemesi mümkündr. Çok derin, duygularla birbirlerine yaklaştıkları için, fiziksel paylaşımlar ve diğer beklentiler çok önemli değildir.Aynı duyguları başkası ile yaşayamayacağını düşünebilirler ve ayrılmayı, birbirinden uzak kalmayı zaman göze alamayabilirler. Sorunları farketmeyebilirler, kendilerini problemlerden soyutlarlar ve bazı şeylerin farkına farmayabilirler.

Jüpiter 120 Satürn
Iyi bir iliski, mutlu bir aile yasami, Satürn sayesinde, bu iliskide hersey düsünülerek, hiç maceraya atilmadan yapilir.

Merhaba, Benim 12.09.1981
Erkek arkadasımın 03.03.1985
Tesekkur ederim simdiden

Mars 90 veya 180 Jupiter
Birlikte vakit geçirmekten zavk almalarına rağmen aralarında gizli rekabet düşüncesi vardır ama birlikte olmanın getirdiği rahatlık, iyimserlik, mücadele etmekten kolay vazgeçmelerine, her türlü problemi olduğu gibi kabul etmelerine neden olabilir. Din,felsefe,siyaset ve aşk, hakkındaki düşünceleri birbirinden farklı olabilir ve birbirlerini anlamış gibi günseler bile tam olarak anlamazlar.

Mars 90 veya 180 Pluto
Bir taraf diğerine kaşı daha üstün olmaya çalışabilir,aralarında mücadele olabilir,yoğun duygular olabilir,ilişkilerine dışardan müdahale edilebilir,ilişkilerindeki engelleri aşmak için öfkeli davranabilrler,gizlilikleri ortaya çıkmaya çalışabilir pluto kişisi.(partner )

Güneş 90 veya 180 Uranüs
Heyecn verici,aniden başlayan ve aniden biten bir ilişki olabilir.gelenksel bir ilişki ve partner yoktur burada fazla özgürlükden dolayı düşüncesiz ve birbirlerini umursamıyor gibi görüneblirler buda ilişkiye zarar verir. ilişkide bir tarafın diğerine göre biraz daha gelenekçi ve kuralcı olduğunun göstergesidir. Bu kurallara bağlı kalmak isteği, ilişkinin tatmin edici boyutundan mahrum kalmaya ve karşılıklı olarak birbirini yıpratmaya neden olabilir. Farklılıkları birbirleri için son derece çekici ve ilginç olmasına rağmen, bunları ilişkinin içinde birlikte yaşarken kabullenmeleri çok zordur. Bu ilişki de, ayrılık da her iki taraf için önemli değişim süreçlerinin başlamasında önemli rol oynayabilir.

Merkür 120 Uranüs
Birbirlerini yaratıcı fikirleriyle etkilerler.fikirleri,sıradışı yaklaşımları birbirlerine ilham verir ve canlandırır.

Benim doğum tarihim 10.03.1995.
Erkek arkadaşımın doğum tarihi 19.03.1995.
Ne diyorsunuz? :)))

BU İŞTEN GERÇEKTEN ANLIYORSUNUZ. İLİŞKİMİZ BİTTİ. DOĞRU OLANLARI SÖYLEYEYİM. HER İKİMİZDE KARİYERİNE İŞİNE DÜŞKÜNDÜK VE İÇTEN İÇE BİR REKABET VARDI BENİM İŞİM İYİ SENİN İŞİN İYİ DİYEREK. İYİMSERLİK VE RAHATLIK ARAMIZDA VARDI AMA GERÇEKTEN BİRBİRİMİZİ ANLAMADIK. YOĞUN DUYGULAR VARDI. DIŞARIDAN AİLELER, İŞ ARKADAŞLARI, KANKALARIN MÜDAHALELERİ VARDI. hEYECAN VERİCİ ANİDEN BAŞLADI VE ANİDEN BİTTİ. YANİ BİR RESTAURANTA TANIŞTIK VE O DOLMUŞA BİNERKEN BİTİRDİM VE BİDAHA GÖRMEDİM. O DAHA GELENEKÇİ VE DAR KAFALI OLDUĞU İÇİN AŞIRI KISKANÇLIKLAR YAPTI TUTUCU BİR AİLEDEN OLDUĞU İÇİN. ESKİ ERKEK ARKADAŞLARIMI ARADI AKRABALARIMI ARAYIP ERKEK OLANLARI NEYİ OLUYORSUN DİYE SORDU. VE BİZ YIPRANDIK. ONU BİLMİYORUM AMA AYRILDIĞIMIZDAN BERİ ARTIK BEN BAŞKA BİRİYİM. İŞİMDEN ÇIKTIM. HERKESTEN KOPTUM. BAĞLI OLDUĞUM HERŞEYDEN ELİMİ ETEĞİMİ ÇEKTİM.AMA ÇOK GÜZEL BİR AŞKTI, SEVGİYDİ. ÖLÜRKEN 90 YAŞLARINA GELİRKEN ELİ ELİMDE GÖZÜ GÖZÜMDE KOKUSUNU DUYARAK CAN VERMEK İSTERDİM. HERKES BU İLİŞKİYE KARŞI ÇIKSA DA.. AĞZINIZA SAĞLIK BİRGÜN BEN DE SİZE TAROT BAKMAK İSTERİM. HAYATIMDA BAKACAĞIM 3 KİŞİ OLURSUNUZ.

astroloji bize öngörü sunar iyi yada kötüyü gösterir ,öğrendiğinde kötülüklere hazırlıklı olursun ama kötülüğü yaşayacaksan yaşıyorsun kaderin elinden kaçılmıyor ,eşleşim haritalarında'da en mutlu çiftleri bile ayıran satürn çarpması denilen açı var eşleşim haritasında bu açı olan çiftler ya evlenmeden önce ,açılara göre yada evlendikten sonra muhakkak ayrılıyor ,yaşadıklarımızdan tecrübe ediniyoruz iyi veya kötü anılar kalıyor mevlam evleneceğiniz kısmetinizi tez zamanda karşınıza çıkarsın inşallah ,ayrılıklar insanı ruhsal olarak yıpratıyor daha çok sevmek ,sevilmek istiyor ,müsait olduğunuz bir zamanda tarot bakarsanız sevinirim :) teşekkür ederim ..

Benim doğum tarihim 10.03.1995.
Erkek arkadaşımın doğum tarihi 19.03.1995.
Ne diyorsunuz? :)))

Merkür kavuşum Venüs
İlişkilerinde romantiizm,yaratıcılık vardır,duygusal konularda iletişimleri iyidir. Edebi, müzikal, sanatsal ve kültürel konularda aynı zevk ve düşüncelere sahip olurlar.Beraber çalışmak,fikir yürütmek konular hakkında keyif verebilir.ilişkide birbirleriyle çok rahat iletişim kurabilirler genellikle zihinsel ve duygusal paylaşımlarda bulunurlar.Her ikisi için de ilişkileri çok değerli ve güzel olduğu için anlamsız tartışmaları ve anlaşmazlıkları gidermekte, uzaklaştırmakta başarılı sayılırlar.

Mars kavuşum Mars
Aranızda büyük güç çatışmaları yaşanmaz birlikte hareket etmekten ve fiziksel paylaşımlar yaşamaktan mutluluk duyarlar.Mücadelelerinde birbirlerine destek olabilmeleri ilişkilerini güçlendiren nedenlerdendir.İkisisin de birbirine karşı zorlanmadan hoşgörülü olmaları, kızgınlık ve öfke anlarında bile toleranslarını kaybetmemeleri olumlu yanlarındandır.

uranüs pluto sekstil yeni fikir ve idealler pluto sahbini olumlu yönde değiştirir geliştirir pluto sahibinin tamamen kendini ilişkiye bırakması gerekir fiziksel açıdan çekim yoğundur iyi bir ilişkidir ama zaman zaman zorluklar olur

Venüs kavuşum Merkür
Yaratıcılıkları,fikirleri ve romantik duygularını ifade ediş şekilleri birbirlerini etkilemede rol oynamıştır.Sevgi ve romantizmle ilgili ortak çıkarları,uyumlu düşünceleri düşünceleri içsel konularda ve ilişkilerinde uyumlu olmalarını sağlar.

Güneş 120 Pluto
Yoğun bir çekim ve derin duygular bu ilişkinin ana temasıdır. Karşılıklı olarak, farkında olunmayan korkulardan, bilinçdışılardan kurtulabilmek için birbirlerine destek vermeli, en sıkıntılı ve acı dönemlerden sonra yeniden toparlanmak ve yaşama devam etmek için birbirlerini destekleyebilirler.Bu ilişki gelişmeye açıktır ve kişileri değiştirir.Bu ilişkiyle kişiler hem kendilerini hem de ilişkilerini sürekli yenileme isteği olabilir ayrıca birbirlerini olumlu yönde etkileyip değiştirebilirler.

Sezgilerimin kuvvetli olduğunu hissettim. ve gittim tarot kartları aldım gerçekten manevi bağ kurdum. her zaman bakamıyorum. Birine öyle bir yoğunlukta baktım ki ogün ben bile şaştm kendime ve hepsini yazılı mesaj olarak yolladım o kişiye. Ne dediysem oldu şimdi 1 buçuk aylık kız kardeşimle evliler ki çocuktan kardeşim nefret ediyordu şimdi hala o mesajları okur yuh bu kadr olur deriz. her zaman bakamıyorum sürekli değil yani. Size de evde kimsenin olmadığı yoğunlaştığım bir gün bakacağım. Çünkü ben daha ısrar etmeden hemen yorumladınız çok teşekkür ederim. Gerçekten de birebirdi bir çok şey. Kısmet allahın taktiri ama bazen biz de kafasız davranıp gönlümüzün aktığı suya kapılıyoruz.. Sevgiler..

Dilber Hanım merhabalar rica etsem bizim uyumumuz hakkında da yorum yapabilirmisiniz. Ben 01.11.1988 saat 00.15 civarı doğmuşum, erkek arkadaşım 05.10.1983 saat 15.30 da doğmuş. Yeniyiz ve çok merak ediyorum yorumlarınızı. Şimdiden teşekkürler :)

Jüpiter 90 veya 180 Jüpiter
Bu etki gayret eksikliğini değil ama uyum eksikliğini getirir. Ortak projelerde ortak amaçlar için karar vermekte zorlanabilirsiniz. Bir şekilde hem fikir olsanız bile bu amaçlar ve projelerde izlenecek yollarda farklı görüşleriniz olur. Farklı inanışlarınız olsa da beraberce bu farklılıklarınızı kabul edebilirsiniz. Karşıtlıkların çekimi, beraberinde eğlence ve neşe getirecektir. Bunun yanında birbirlerinizin farklılıklarını kamçılayabilirsiniz de. Bu ilişkiye geliştirici bir etki katar. Eğer ilişkide fikirler değerlerin veya inançların üzerindeyse o zaman eğlenceden çok gerilim getiren bir etki yaratacaktır. Diğer bir bakış açısıyla farklılıklar birbirini tamamlamayı ve birbirinizden öğrenmeyi de getirebilir.

satürn neptün kavuşum İkinizin Satürn´ü ve Neptün´ü arasında meydana gelen bu olumlu açı, ilişki içersinde her ikinizin de ideallerle gerçekler arasındaki dengeyi yaratmakta hiç de zorlanmadığınıza işaret eder. Bu bağlantınızın en önemli özelliği, her ikinizin de bu ilişkide fazla talepkar olmamanız, hayalleriniz konusunda kendinizi kontrol edebilmenizdir. Bu durum bazen olumsuzluklara da yol açabilir. Kişiliğinizin gerçek ihtiyaçlarını ortaya koymamayı tercih edişiniz, beraberlik devam etmesine karşın, sizlerin tatminsiz kalmanızda etkilidir.

satürn pluto sekstil İkinizin Satürn´ü ve Pluto´su arasında meydana gelen bu olumlu açı, ilişkinizin uzun süreli ve karşılıklı gelişime açık bir beraberlik olduğuna işaret eder. Bu ilişkinin içerisinde her iki tarafında birbirinin otoritesine saygı duyması, sahip olduğu gücü ve yapabilirlikleri desteklemesi oldukça önemlidir. Beraberliğinizde dengeleri oturtmak hiç de zor değildir. bu ilişki kişisel değişim süreçlerinizde birbirinizden destek almanızı sağlayan bir yapıya da sahiptir.

uranüs pluto sekstil yeni fikir ve idealler pluto sahbini (partner oluyor )olumlu yönde değiştirir geliştirir pluto sahibinin tamamen kendini ilişkiye bırakması gerekir fiziksel açıdan çekim yoğundur iyi bir ilişkidir ama zaman zaman zorluklar olur

Mars 90 veya 180 Jupiter
Birlikte vakit geçirmekten zavk almalarına rağmen aralarında gizli rekabet düşüncesi vardır ama birlikte olmanın getirdiği rahatlık, iyimserlik, mücadele etmekten kolay vazgeçmelerine, her türlü problemi olduğu gibi kabul etmelerine neden olabilir. Din,felsefe,siyaset ve aşk, hakkındaki düşünceleri birbirinden farklı olabilir ve birbirlerini anlamış gibi günseler bile tam olarak anlamazlar.

Benim 22.07.1980
Eşim 17.08.1978
Sorunlar yaşıyoruz sizce nedir uyum durumumuz?

Mars kavuşum Venüs
İlişkide aşk,tutku,cazibe vardır.Birlikte vakit geçirmekten,uyum içinde olmaktan zevk alırlar ve kendi ihtiyaçlarına düşkünlük görülebilir.

Mars kavuşum Mars
Aranızda büyük güç çatışmaları yaşanmaz birlikte hareket etmekten ve fiziksel paylaşımlar yaşamaktan mutluluk duyarlar.Mücadelelerinde birbirlerine destek olabilmeleri ilişkilerini güçlendiren nedenlerdendir.İkisisin de birbirine karşı zorlanmadan hoşgörülü olmaları, kızgınlık ve öfke anlarında bile toleranslarını kaybetmemeleri olumlu yanlarındandır.

Merkür 120 Uranüs
Birbirlerini yaratıcı fikirleriyle etkilerler.fikirleri,sıradışı yaklaşımları birbirlerine ilham verir ve canlandırır.

Merkür 90 veya 180 Pluto
Bilinçaltlarında bastırılmış,çözülmemiş sorunları ilişkilerinde sorun olabilir ve hayal kırıklığı yaratabilir.Kişilerden biri daha kavgacı,kıskanç,bir şeyler kanıtlamaya çalışan biri olabilir,geçmişte yaşadığı ilişkileri,ortakları ile ilgili konularda yüzleşme,hayatı ve dünyayı anlamaya çalışabilir.

Güneş 120 Neptün
Bu ilişki ideallerine çok yakındır ve bireysel ideallerini gerçekleştirmek için her ikisine de olanak tanır. Romantikduyguların yanında paylaşılan ilahi sevgi ve ruhsallık da ilişkinin güçlenmesinde çok önemli etkiye sahiptir. Aralarında zamanla giderek kuvvetlenen ama ilk andan itibaren hissedilen anlayış ve hatta telepati, ilişkinin diğer yönlerindeki aksaklıkları bile görmezden gelmelerini sağlayabilir.

Güneş 90 veya 180 Uranüs
Heyecn verici,aniden başlayan ve aniden biten bir ilişki olabilir.gelenksel bir ilişki ve partner yoktur burada fazla özgürlükden dolayı düşüncesiz ve birbirlerini umursamıyor gibi görüneblirler buda ilişkiye zarar verir. ilişkide bir tarafın diğerine göre biraz daha gelenekçi ve kuralcı olduğunun göstergesidir. Bu kurallara bağlı kalmak isteği, ilişkinin tatmin edici boyutundan mahrum kalmaya ve karşılıklı olarak birbirini yıpratmaya neden olabilir. Farklılıkları birbirleri için son derece çekici ve ilginç olmasına rağmen, bunları ilişkinin içinde birlikte yaşarken kabullenmeleri çok zordur. Bu ilişki de, ayrılık da her iki taraf için önemli değişim süreçlerinin başlamasında önemli rol oynayabilir.

ben 06/12/1979
o 01/08/1981

Merkür kavuşum Uranüs
Heyecan verici bir ilişkidir,her ikisi de akıllarıyla birbirlerinin çıkarlarını korumasını bilir.Orjinal fikir ve deneyimleri ilişkiye heyecan katar,ayrıca açık fikirli olurlar birbirlerine ve zihinsel olarak telepati kurarlar.

Venüs 90 veya 180 Mars
Cinsel çekim olsa bile her ikisininde ilişkiye yaklaşma tarzı,duyguları farklıdır.İlişki sırf cinsel tatmin için başlayabilir yada cinsel kıskançlık olabilir.Romantik ilişkilerde sorun olmasa bile cinsellik üzerine kurulu ilişkilerde bu tür sorunlar yaşanır.Karşı cinsle olan ilişkilerde fiziksel çekimin artmasına ve bedensel alış-verişin çok daha tatminkar bir hale gelmesine neden olur. Buna rağmen arada pek çok huzursuzluğun yaşanması, bir tarafın diğer tarafa, cinsel duyarlılığını kullanarak baskı yapması gibi olasılıklar da görülebiir.aralarında rekabetin yaşanabilir.

Mars kavuşum Venüs
İlişkide aşk,tutku,cazibe vardır.Birlikte vakit geçirmekten,uyum içinde olmaktan zevk alırlar ve kendi ihtiyaçlarına düşkünlük görülebilir.

satürn uranüs sekstil İkinizin Satürn´ü ve Uranüs´ü arasında meydana gelen bu olumlu açı, ilişkinizin kalıcı olma ihtimalinin yüksekliğine işaret eder. Birbirinin antitezi olan bu iki gezegen arasında meydana gelen bu etkileşim, beraberliğinizin dengeli ve idare edilmesi kolay bir ilişki olduğunun göstergesidir. Bu ilişki içersinde her ikinizin de sorunları büyütmeden, gerçekçilikle görmeniz ve çözümlemek için pratik tarafınızı disiplinle kullanmanız mümkündür. Beraberlikte heyecan ve tansiyon olmasına rağmen, bu durum ikinizin de hoşuna gidebilecek seviyede tutulabilir ve kontrol altına alınabilir. Ayrıca birbirinizden öğreneceğiniz çok şeyin olması, zevkli anlar geçirmenize ve kişisel olarak da gelişmenize nedendir.

neptün pluto sekstil Yeni yönlere doğru hareket etmek konusunda oldukça idealistsiniz ve evrensel anlamda yararı olan yolların geliştirilmesinde de kendinizi sorumlu hissediyorsunuz. Bazı zamanlarda moral veya öğüt verici olarak görünebiliyorsunuz, ama bazen de çok ciddi oluyorsunuz. Temel olarak inandıklarınız ile ilgili dengeli bir tutumunuz var ve gerçekleştirdiklerinizin en iyileri olduğunu kabul etmektesiniz. Yönünüz yukarı doğru ve bazen küçük adımlar uzun dönemli değişimlerde en güvenilir olandır.Bu bir aşk ilişkisi ise, ruhani olarak hissettikleriniz ve aşk vurgulanacaktır, hatta en fiziksel olanı bile. İş dünyasında ise bu daha da zor olacaktır, çünkü hemen kazancınızdan fedakarlık etmek zorunda kalacaksınız ve yine doğru şeyi yapacaksınız. Bu da rakiplerinize karşı sizi geçici olarak bir dezavantaja götürecektir.Eğer pratikliği idealizm ile birleştirmek için doğal iç güdülerinizi kullanırsanız kendilerini büyük bir parçanın içerisinde hissedenlerden daha fazla kazanç elde eder, bundan dolayı da birlikte olarak iç gerginliklerin ve rekabetin üstesinden gelirsiniz. Genelde doğru olmak daha fazla kazanç getirmektedir

ben 16,06,1993
o 21,11,1991

Merkür 120 Pluto
Mutlu bir birliktelik. bu olumlu açı, ilişkilerinde derin paylaşımların yaşandığına ve görünmeyen bazı etkilerin daha net hissedildiğini gösterir.Her ikiside bu görünmeyen güçleri gerçekçi bir şekilde anlayabilir problemlerin gerçek nedenlerini bulabilirler.Bu ilişki kişisel olarak da kendi psikolojik özelliklerinii anlamalarında yardımcı olur.Bu birliktelik zihinsel olarak yarattığı zenginlikle kişisel değişmlerin başlangıcında da önemli rolü olabilir.

Mars 90 veya 180 Güneş
İlişkilerinde genellikle sevgi,tutku ve nefret arasında ince bir çizgi olabilir,çatışmalar ,sinirlilik,kendini savunma,ego ve kibir görülebilir ayrıca rekabet-birbirlerine karşı hakimiyet kurmaya çalışma da yaşanabilir ilişkilerinde,olumsuz gibi görünen bu çatışma-rekabet durumu ilişkilerini canlı tutar.İsteklerini-düşüncelerini birbirlerine açıklarlarsa ve hatalarını kabul ederlerse sorunlarını aşabilirler.

Mars kare 90 veya 180 Mars
İlişkilerinde kişisel hırslar,güçlü çekimler,tutku ve tartışmalar görülebilir.Her iki tarafında hırslı olması çabuk sinirlenmelerine bazen fiizksel şiddete neden olabilir.Aralarındaki tutku ve tartışmalar ilişkilerinin canlı kalmasında,aşklarının değerini anlamalarında önemli etkendir.

Jüpiter 120 Satürn
Iyi bir iliski, mutlu bir aile yasami, Satürn sayesinde,(partner oluyor ) bu iliskide hersey düsünülerek, hiç maceraya atilmadan yapilir.

uranüs pluto sekstil yeni fikir ve idealler pluto sahbini olumlu yönde değiştirir geliştirir pluto sahibinin tamamen kendini ilişkiye bırakması gerekir fiziksel açıdan çekim yoğundur iyi bir ilişkidir ama zaman zaman zorluklar olur

neptün pluto sekstil Yeni yönlere doğru hareket etmek konusunda oldukça idealistsiniz ve evrensel anlamda yararı olan yolların geliştirilmesinde de kendinizi sorumlu hissediyorsunuz. Bazı zamanlarda moral veya öğüt verici olarak görünebiliyorsunuz, ama bazen de çok ciddi oluyorsunuz. Temel olarak inandıklarınız ile ilgili dengeli bir tutumunuz var ve gerçekleştirdiklerinizin en iyileri olduğunu kabul etmektesiniz. Yönünüz yukarı doğru ve bazen küçük adımlar uzun dönemli değişimlerde en güvenilir olandır.Bu bir aşk ilişkisi ise, ruhani olarak hissettikleriniz ve aşk vurgulanacaktır, hatta en fiziksel olanı bile. İş dünyasında ise bu daha da zor olacaktır, çünkü hemen kazancınızdan fedakarlık etmek zorunda kalacaksınız ve yine doğru şeyi yapacaksınız. Bu da rakiplerinize karşı sizi geçici olarak bir dezavantaja götürecektir.Eğer pratikliği idealizm ile birleştirmek için doğal iç güdülerinizi kullanırsanız kendilerini büyük bir parçanın içerisinde hissedenlerden daha fazla kazanç elde eder, bundan dolayı da birlikte olarak iç gerginliklerin ve rekabetin üstesinden gelirsiniz. Genelde doğru olmak daha fazla kazanç getirmektedir

merhabalar
bir sorum olucak
hoşlandığım kişinin şironu benim venüsümle 180 derecelik açı yapıyor.
aynı zamanda benim asc ve onun şironu 180 derece.
bir de onun ay'ı ve benim venüsüm / onun venüs'üyle benim ay'ım 150 derecelik açı yapıyor.
bu şironları ve 150likleri nasıl yorumlarsınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…