- 24 Ocak 2012
- 145
- 13
- 318
çok ilgimi çekti bana da bakarsanız sevinirim :)
ben 15/07/1990
sevgilim 07/02/1984
uyumumuza baktıracak bir sevgilim bile yok
slm bende istiyorum banada bakrmısınız ben 01.03.1989 eşim 01.01.1982şimdiden teşekkürler
aynı kaderdeyiz ,istersen senin doğum haritana haritana bakabilirim ...
Ben 21.08.1976
Eşim 18.03.1963
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...
ozelden yazsam banada bakarmisin?
yükselen burcun başak..bakarsan sevinirim canım
14.03.1985 karabük doğumluyum ikindi ile akşam arası akşam ezanı okunmaya yakın doğmuşum yükselenim aslan yada başak büyük ihtimal başak
İyi akşamlarrrr canımBen de rica edecektim
ben 18.06.1985
eşim 25.07.1986
neptün pluto sekstil Yeni yönlere doğru hareket etmek konusunda oldukça idealistsiniz ve evrensel anlamda yararı olan yolların geliştirilmesinde de kendinizi sorumlu hissediyorsunuz. Bazı zamanlarda moral veya öğüt verici olarak görünebiliyorsunuz, ama bazen de çok ciddi oluyorsunuz. Temel olarak inandıklarınız ile ilgili dengeli bir tutumunuz var ve gerçekleştirdiklerinizin en iyileri olduğunu kabul etmektesiniz. Yönünüz yukarı doğru ve bazen küçük adımlar uzun dönemli değişimlerde en güvenilir olandır.Bu bir aşk ilişkisi ise, ruhani olarak hissettikleriniz ve aşk vurgulanacaktır, hatta en fiziksel olanı bile. İş dünyasında ise bu daha da zor olacaktır, çünkü hemen kazancınızdan fedakarlık etmek zorunda kalacaksınız ve yine doğru şeyi yapacaksınız. Bu da rakiplerinize karşı sizi geçici olarak bir dezavantaja götürecektir.Eğer pratikliği idealizm ile birleştirmek için doğal iç güdülerinizi kullanırsanız kendilerini büyük bir parçanın içerisinde hissedenlerden daha fazla kazanç elde eder, bundan dolayı da birlikte olarak iç gerginliklerin ve rekabetin üstesinden gelirsiniz. Genelde doğru olmak daha fazla kazanç getirmektedir
venüs mars trine(+3) romantik bir ilişkidir aşk vardır venüs sahibi (sen oluyorsun)mars sahibinden (partner oluyor)cinsel açıdanda çok etkilenir bu ilişki uzun sürebilir aranızda iyi bir elektrik vardır ikinizin Venüs´ü ve Mars´ı arasında meydana gelen bu olumlu açı, ilişki içinde çift olarak hareket edebilmeniz, diğer insanlarla ilişki kurabilmenize rağmen, bireyselliğinizi çok rahat koruyabildiğinize işaret eder. Özellikle ilişkinizi karşı cinsten birisiyle ise, bu etkileşim aranızdaki çekimin çok yoğunlaşmasına ve birbirinizden fiziksel platformda da çok hoşlanarak, zevk almanıza nedendir.İlişkiyi devam ettirirken her ikiniz de egonuzu karşınızdaki zarar vermeyen bir tarzda ortaya koyabilirsiniz. Bu avantaj, varlığınızın temel gereksinimlerini karşılayabilmenize ve ilişki içinde kaybolmamanıza da yardımcıdır. Pek çok alanda birbirinizi tamamlamanız, farklı tepkiler vermenize karşın bunları dengeleyebilmeniz, ilişkinizin devamlılığı açısından büyük bir öneme sahiptir.
Merkür 90 veya 180 Mars
İlişkide bakış açıları farklı olduğu için tartışmala,iddialaşmalar olabilir,sakin akılcı şekilde sorunlara çözüm bulmaları zor olur,egolar işin içine girerse rekabet de görülebilir
Mars 90 veya 180 Neptün
Onları biraraya getiren ve birarada tutan etkenleri tam olarak anlayamazlar,yaratıcılık yoktur,yalandan dolayı suçluluk duygusu olabilir.
Güneş 90 veya 180 Jupiter
İlişkide eşlerden birinin kendine aşırı güvenmesi,savurganlık,birbirlerine düşkün olurlar,sorumluluk sahibi değillerdir .Dini,felsefi yada ahlaki bakış açıları farklıdır ve bu farklılıklar ilşkide sorun yaratır.
Güneş 90 veya 180 Uranüs
Heyecn verici,aniden başlayan ve aniden biten bir ilişki olabilir.gelenksel bir ilişki ve partner yoktur burada fazla özgürlükden dolayı düşüncesiz ve birbirlerini umursamıyor gibi görüneblirler buda ilişkiye zarar verir. ilişkide bir tarafın diğerine göre biraz daha gelenekçi ve kuralcı olduğunun göstergesidir. Bu kurallara bağlı kalmak isteği, ilişkinin tatmin edici boyutundan mahrum kalmaya ve karşılıklı olarak birbirini yıpratmaya neden olabilir. Farklılıkları birbirleri için son derece çekici ve ilginç olmasına rağmen, bunları ilişkinin içinde birlikte yaşarken kabullenmeleri çok zordur. Bu ilişki de, ayrılık da her iki taraf için önemli değişim süreçlerinin başlamasında önemli rol oynayabilir.
arkadaşlar
partner ve sizin uyumunuzu merak edenlere sadece ay ,gün ,tarih verirseniz bakabilirim ..
synastry yorumlardaki eksi ,artılar uyumluluğun dereceleridir
çok güçlü uyumluluk:+4
güçlü uyumluluk:+3
iyi uyumluluk:+2
yararlı uyumluluk:+1
çok zorlu uyum -4
zorlu uyum -3
biraz zorlu -2
küçük zorlu uyum -1
Emeğin için teşekkür ederim tatlım. Ben bunu nasıl yorumlayacağımı çözemedim daha. Hepsi birden doğru olamaz çünkü bazı ifadeler birbirine zıt. Anlatır mısın nasıl yorumlayabileceğimi.
Merkür 90 veya 180 Venüsmerhaba,benim için de bakarmısınız?
Ben 05.02.1977
08.06.1985
ayrılmak üzereyiz..Ben ayrıldım o bırakmıyor..
iyi akşamlar canım şimdiden teşekkürler
ben 10.03.1991
sevgilim 13.04.1988
slm canım benim doğum tarihim 10.10.1990
esimin dogum tarihi 24.07.1983 tesekkür ediyorum şimdiden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?