ben 24/12/1986
o 12/11/1981
merakla bekliyorum
Bizimkine de bakabilir misin canım? :)
Ben: 15.09.1988
Sevgilim: 21.08.1988
Teşekkür ederim şimdiden
Merkür kavuşum Neptün
Yaratıcı,idealist ve birbirlerinin yeteneklerine akılsal ve duygulsal olarak ilham olan bir çifttir.İlişkide romantizm, hayaller, şefkat, uyum,yaratıcılık görülür ve telepatik yolla birbirlerini anlayabilirler.
Venüs kavuşum Güneş
Birbirleriyle uyumludurlar,birlikte neşeli,romantik,uyumlu ve güzel vakit geçirirler.Aralarındaki sevgi , mutluluk ve birbirlerini teşvik etmeleriyle yaratıcılıkları ortaya çıkar.
Venüs kavuşum Neptün
Birbirlerine karşı şefkatli davranırlar ve romantik duyguları yoğundur.Birbirlerinin hitiyaçlarına karlı duyarlı olurlar ve birbirlerini ruh eşleri olarak görürler,birbirlerinin sevgisini hissederler.
Güneş 120 Mars
Birbirlerine destek olurlar,birlerinin gelişimine ve ilerlemesine katkıda bulunurlar.Cazibe ve çekimleri güçlü gelebilir ayrıca romantik duygularda güçlüdür.Güneş kişisi mars kişisinin cesaretine hayran kalmış olabilir.
Güneş 120 Jüpiter
Uyumlu ve renkli ilişkidir,birbirlerinin ufuklarını genişletirler,Birbirlerine canlılık ve iyimserlik kazandırırlar,Kalıcı bir ilişkdir,ilişkide manevi dayanıklılık görülür ayrıca iyi seyahat arkadaşı olurlar ve kültürel yönde birbirlerini bilgilendirirler.
Mars 90 veya 180 Jupiter
Birlikte vakit geçirmekten zavk almalarına rağmen aralarında gizli rekabet düşüncesi vardır ama birlikte olmanın getirdiği rahatlık, iyimserlik, mücadele etmekten kolay vazgeçmelerine, her türlü problemi olduğu gibi kabul etmelerine neden olabilir. Din,felsefe,siyaset ve aşk, hakkındaki düşünceleri birbirinden farklı olabilir ve birbirlerini anlamış gibi günseler bile tam olarak anlamazlar.
Mars 90 veya 180 Satürn
Satürn kişisi ( sen oluyorsun ),Mars kişisin ( partner oluyor )davranışlarını frenleyebilir,ayrıca mars kişisi kötümser bir yaklaşımla sürekli elştiride bulunabilir bu da ilişkilerinde hayal kırıklığı,öfke gibi olumsuz etkiye neden olur.
Merkür sextile Neptün
ilişkide entelektüel,içsel ya da zihinsel idealler önemlidir. Dile getirilmese bile birbirlerini sezgisel olarak anlayabilirler, akıllarından geçenleri anlamaları da birbirine yakınlaştırmış olabilir. Birlikteliklerini çok fazla irdelemek, düşünmek, gerçeklerden uzaklaşmaya, hayatın gerçeklerini göz ardı etmelerine neden olabilir. Zihinsel , entelektüel ve içsel olarak uyum yaratmak isteği ilişkide belirgin olabilir. Çift olarak farklı bir yönde düşünmeleri, duygularının ve beklentilerinin gerçekçi olmayan bir yanının olması, beraberliklerinin etraflarındakiler tarafından ve belki kendileri tarafından kolay anlaşılamamasına neden olabilir.
Venüs 90 veya 180 Plüton
Bu ilişki güç elde etmek için kullanıldığına, bir araç haline gelir.Taraflardan birisinin diğerinin duygularından, sevgisinden faydalanarak, kendi çıkarları için yönlendirmesi, sömürmesi görülebilir. Bu durum ilişkinin tek tarafın ihtiyaçlarına cevap vermesine ve onun kontrolünde olmasına neden olacaktır. Duyguların ve bedensel paylaşımların yoğunluğu ve çekiciliği pek çok problemin göz ardı edilmesinde ve gerekenlerin yapılamasında etkilidir.
Mars kavuşum Mars
Aranızda büyük güç çatışmaları yaşanmaz birlikte hareket etmekten ve fiziksel paylaşımlar yaşamaktan mutluluk duyarlar.Mücadelelerinde birbirlerine destek olabilmeleri ilişkilerini güçlendiren nedenlerdendir.İkisisin de birbirine karşı zorlanmadan hoşgörülü olmaları, kızgınlık ve öfke anlarında bile toleranslarını kaybetmemeleri olumlu yanlarındandır.
Mars 90 veya 180 Neptün
Onları biraraya getiren ve birarada tutan etkenleri tam olarak anlayamazlar,yaratıcılık yoktur,yalandan dolayı suçluluk duygusu olabilir.
satürn satürn kavuşum iyi zahmete değecek bir ilişkidir aranızdaki bağlar ve ilişki yavaş yavaş güçlenir ikinizde birbirinize sadıksınızdır iş ilişkileri içinde iyi bir konumdur
satürn uranüs kavuşum İkinizin Satürn´ü ve Uranüs´ü arasında meydana gelen bu olumlu açı, ilişkinizin kalıcı olma ihtimalinin yüksekliğine işaret eder. Birbirinin antitezi olan bu iki gezegen arasında meydana gelen bu etkileşim, beraberliğinizin dengeli ve idare edilmesi kolay bir ilişki olduğunun göstergesidir. Bu ilişki içersinde her ikinizin de sorunları büyütmeden, gerçekçilikle görmeniz ve çözümlemek için pratik tarafınızı disiplinle kullanmanız mümkündür. Beraberlikte heyecan ve tansiyon olmasına rağmen, bu durum ikinizin de hoşuna gidebilecek seviyede tutulabilir ve kontrol altına alınabilir. Ayrıca birbirinizden öğreneceğiniz çok şeyin olması, zevkli anlar geçirmenize ve kişisel olarak da gelişmenize nedendir.
Güneş 120 Satürn
İlişkide disiplin olması ,güven duygusu,kararlılık ve amaçlarının aynı olması istikrarı sağlayan etkenlerdendir. Her iki tarafın da karşısındakinin beklentilerinden, amaçlarından ve davranışlarından emin olması, tekdüzelik yaratsa bile, yine de ilişkide karşılıklı olarak birbirlerine yoğun şekilde güvenmelerine ve biraz da ilişkiye teslimiyet içide olmalarına yardımcı olur. Bazen aynı şeyleri sürekli yaşamaktan ve tekrarlamaktan doğan sıkıntı bunalmaya ve sıkılmaya da neden olabilir. Bu durumun üstesinden gelebiirlerse ilişkinin çok uzun zaman devam etmesi kaçınılmaz olacaktır.
Güneş 120 Uranüs
Romantik ,farklı ve heyecen verici beraberliktir.Birbirlerine karşı güçlü çekim duyarlar,Alışılmadık faaliyetleri olabilir,Cinsel cazibe olmasına rağmen çok fazla romantik ilişki değildir ama.karşılıklı saygı,bağımszılık ve özgünlüğün olduğu arkadaşlığında güçlü olduğu bir ilişki olduğu için zaman geçtikçe bu özellikler romantik ilişki oluşmasına zemin hazırlar.
Ay bende istiyorum lüften :)
Ben 15.09.1984
Eşim 11.11.1984
Şimdiden çokçok teşkür
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben 13/09/1982
Esim 17/07/1977 tesekurler
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
ben: 20.08.1986
eşim: 09.07.1980
şimdiden teşekkürler :)
Ben 04.02.1981
Sevgilim 27.09.1981
Teşekkür ederim.
14.10.1983 ben
11.01.1981 eşim
Merakla bekliyorum
ben: 21.03.1989
eşim:22.02.1980
şimdiden teşkrler..
Erkek 28 temmuz 1993. Kadin. 5 eylül 1997
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?