Ben:05.07.1991 sevgilim:13.09.1990
Güneş 120 Pluto
Yoğun bir çekim ve derin duygular bu ilişkinin ana temasıdır. Karşılıklı olarak, farkında olunmayan korkulardan, bilinçdışılardan kurtulabilmek için birbirlerine destek vermeli, en sıkıntılı ve acı dönemlerden sonra yeniden toparlanmak ve yaşama devam etmek için birbirlerini destekleyebilirler.Bu ilişki gelişmeye açıktır ve kişileri değiştirir.Bu ilişkiyle kişiler hem kendilerini hem de ilişkilerini sürekli yenileme isteği olabilir ayrıca birbirlerini olumlu yönde etkileyip değiştirebilirler.
Güneş 90 veya 180 Neptün
Bir taraf daha fazla söz sahibi olabilir ilişkide,her ikitarafda birbirinden büyülenmiş gibi etkilenebilirler,bir taraf hayal kırıklığına uğrayabilir.
neptün pluto sekstil Yeni yönlere doğru hareket etmek konusunda oldukça idealistsiniz ve evrensel anlamda yararı olan yolların geliştirilmesinde de kendinizi sorumlu hissediyorsunuz. Bazı zamanlarda moral veya öğüt verici olarak görünebiliyorsunuz, ama bazen de çok ciddi oluyorsunuz. Temel olarak inandıklarınız ile ilgili dengeli bir tutumunuz var ve gerçekleştirdiklerinizin en iyileri olduğunu kabul etmektesiniz. Yönünüz yukarı doğru ve bazen küçük adımlar uzun dönemli değişimlerde en güvenilir olandır.Bu bir aşk ilişkisi ise, ruhani olarak hissettikleriniz ve aşk vurgulanacaktır, hatta en fiziksel olanı bile. İş dünyasında ise bu daha da zor olacaktır, çünkü hemen kazancınızdan fedakarlık etmek zorunda kalacaksınız ve yine doğru şeyi yapacaksınız. Bu da rakiplerinize karşı sizi geçici olarak bir dezavantaja götürecektir.Eğer pratikliği idealizm ile birleştirmek için doğal iç güdülerinizi kullanırsanız kendilerini büyük bir parçanın içerisinde hissedenlerden daha fazla kazanç elde eder, bundan dolayı da birlikte olarak iç gerginliklerin ve rekabetin üstesinden gelirsiniz. Genelde doğru olmak daha fazla kazanç getirmektedir
Merkür 120 Uranüs
Birbirlerini yaratıcı fikirleriyle etkilerler.fikirleri,sıradışı yaklaşımları birbirlerine ilham verir ve canlandırır.
satürn neptün kavuşum İkinizin Satürn´ü ve Neptün´ü arasında meydana gelen bu olumlu açı, ilişki içersinde her ikinizin de ideallerle gerçekler arasındaki dengeyi yaratmakta hiç de zorlanmadığınıza işaret eder. Bu bağlantınızın en önemli özelliği, her ikinizin de bu ilişkide fazla talepkar olmamanız, hayalleriniz konusunda kendinizi kontrol edebilmenizdir. Bu durum bazen olumsuzluklara da yol açabilir. Kişiliğinizin gerçek ihtiyaçlarını ortaya koymamayı tercih edişiniz, beraberlik devam etmesine karşın, sizlerin tatminsiz kalmanızda etkilidir.
satürn pluto sekstil İkinizin Satürn´ü ve Pluto´su arasında meydana gelen bu olumlu açı, ilişkinizin uzun süreli ve karşılıklı gelişime açık bir beraberlik olduğuna işaret eder. Bu ilişkinin içerisinde her iki tarafında birbirinin otoritesine saygı duyması, sahip olduğu gücü ve yapabilirlikleri desteklemesi oldukça önemlidir. Beraberliğinizde dengeleri oturtmak hiç de zor değildir. bu ilişki kişisel değişim süreçlerinizde birbirinizden destek almanızı sağlayan bir yapıya da sahiptir.
Ben 20.04.1983
Eşim 11.07.1985 bakarsanız sevimirim teşekkürler
Güneş 90 veya 180 Uranüsayy banada bakabilirmisiniiz
ben 26.10.1995
sevgilim 24.03.1995
ben 19.02.1981
eşim31.12.1978
bakarsanız çok sevinirim 10 yıl geçmiş ama merak ettim:)
ben: 21.11.1986 sevdiğim kişi: 10.06.1981 bakabilirseniz çok mutlu olacağım.. şimdiden teşekkürler..
benim doğum tarihim 29.06.1986 22:40
sevgilimin 01.06.1989 19:00
hep bu haritayı merak etmiştim bakabilirseniz çok sevinirim :))
merhaba, yorumlar mısınız lütfen?
bayan 07.11.1986
erkek 14.08.1987
teşekkürler
Aaaaa enteresannnnmis
Bayan 23.04.1989
Erkek 30.08.1989
Yorumlarmisiniz?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende istiyorum lutfen:)
Bayan 09.05.1994
Erkek 17.09.1987
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?