Lutfeeen bendeee istiyorum:)
Bayan: 15.07.1999
Bay: 25.03.1989
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende istiyorummm canim🌹
Bayan 11.03.1990
Bey. 13.02.1988
Merkür 120 Pluto
Mutlu bir birliktelik. bu olumlu açı, ilişkilerinde derin paylaşımların yaşandığına ve görünmeyen bazı etkilerin daha net hissedildiğini gösterir.Her ikiside bu görünmeyen güçleri gerçekçi bir şekilde anlayabilir problemlerin gerçek nedenlerini bulabilirler.Bu ilişki kişisel olarak da kendi psikolojik özelliklerinii anlamalarında yardımcı olur.Bu birliktelik zihinsel olarak yarattığı zenginlikle kişisel değişmlerin başlangıcında da önemli rolü olabilir.
Venüs sextile Venüs
Bu kombinasyon,sosyal ve romantik uyumu gösterir.Birbirlerine bağlanmak,uyumlu ve sevgi dolu iişki yaşamak isterler.Bu uyumları,uzun dönem evliik dhil her türlü ilişkilerinde zevkli dakikalar geçirmelerini sağlar aynı zamanda iyi de arkadaş olurlar.
neptün pluto sekstil Yeni yönlere doğru hareket etmek konusunda oldukça idealistsiniz ve evrensel anlamda yararı olan yolların geliştirilmesinde de kendinizi sorumlu hissediyorsunuz. Bazı zamanlarda moral veya öğüt verici olarak görünebiliyorsunuz, ama bazen de çok ciddi oluyorsunuz. Temel olarak inandıklarınız ile ilgili dengeli bir tutumunuz var ve gerçekleştirdiklerinizin en iyileri olduğunu kabul etmektesiniz. Yönünüz yukarı doğru ve bazen küçük adımlar uzun dönemli değişimlerde en güvenilir olandır.Bu bir aşk ilişkisi ise, ruhani olarak hissettikleriniz ve aşk vurgulanacaktır, hatta en fiziksel olanı bile. İş dünyasında ise bu daha da zor olacaktır, çünkü hemen kazancınızdan fedakarlık etmek zorunda kalacaksınız ve yine doğru şeyi yapacaksınız. Bu da rakiplerinize karşı sizi geçici olarak bir dezavantaja götürecektir.Eğer pratikliği idealizm ile birleştirmek için doğal iç güdülerinizi kullanırsanız kendilerini büyük bir parçanın içerisinde hissedenlerden daha fazla kazanç elde eder, bundan dolayı da birlikte olarak iç gerginliklerin ve rekabetin üstesinden gelirsiniz. Genelde doğru olmak daha fazla kazanç getirmektedir
Merkür 90 veya 180 Pluto
Bilinçaltlarında bastırılmış,çözülmemiş sorunları ilişkilerinde sorun olabilir ve hayal kırıklığı yaratabilir.Kişilerden biri daha kavgacı,kıskanç,bir şeyler kanıtlamaya çalışan biri olabilir,geçmişte yaşadığı ilişkileri,ortakları ile ilgili konularda yüzleşme,hayatı ve dünyayı anlamaya çalışabilir.
Lutfeeen bendeee istiyorum:)
Bayan: 15.07.1999
Bay: 25.03.1989
Bayan; 26.09.1987
Bay; 13.07.1988
Bayan 9 subat 1994
Bay 20 nisan 1990
Cok tesekkur ederim simdiden :)
Ben: 10-12-1993
Askitom: 10-10-1990 :))
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
biz de öğrenek yaa :) eşim de ben de 28.11.1990 :)
💑💓
Ben: 12.11.1991 sevgilim: 01.10.1988 şimdiden teşekkürler :)
Canım bana da bakar mısın? Ben 18.08.1984
Eşim 16.08.1969 teşekkürler şimdiden😊
ben 08-07-1989
eşim 07-04-1990
şimdiden teşekkürler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?