Merhabalar,
Ben 30.09.1993
Nişanlım 22.12.1988
Şimdiden teşekkür ederim
Ben 01.01.1987
05.12.1987
teşekkür ederim:)
Güneş sextile Venüs
Birbirinizin zevk aldığı şirket ve birçok ortak ideal ve değeri paylaşabilir. Bu kombinasyona yansıyan çok sayıda duygusal anlayış var.Her ne kadar bu evliliği zorunlu olarak göstermezse de, evlilik veya romantik ilişkilere yardımcı olur ve onları destekler.
Güneş kare Satürn
Bu çok zor bir konudur çünkü ilişki baskıcı bir ton gösterir. Ego çatışmaları ve bir irade çatışması bu kombinasyonla olağandışı değildir.Yakın bir kişisel ilişki veya evlilikte, bu yöneliş güçlükleri, yükleri ve caydırıcı etkileri gösterir. Birbirinize karşı sorumluluklarınızı yük olarak görürsünüz ve birbirinizin önünde eğlenceli, sevecen ve spontan olmak zor buluyorsunuzdur. Güneş kişi Satürn'ün ortaklığını "ıslak bir battaniye" olarak düşünebilir.
Güneş sextile Mercury
Bu karşılaştırmalı kombinasyon, iletişim ve entelektüel dostlukları ve genel işbirliğini destekliyor. İletişim yeteneği, ilişkide sorunlu alanları çözmenizi sağlar.
Güneş sextile Mars
Bu yön, oldukça enerjik bir işbirliğine işaret ediyor; Birlikte çalışmak ve işleri yapmaktan hoşlanıyorsun. Dostça bir rekabet veya eylem ve başarıya teşvik anlamına gelir. Romantik ilişkilere yardımcı olan bir özelliktir.
Merkür Sextile Uranüs
Bu çok ilginç ve yaratıcı dostluğu kıvılcım iyi bir yönüdür. Birbirinizi mantıklı orijinal fikirler ile gelip yardım edebilmek görünmektedir. Bu yazı, haberleşme medya, reklam ve her türlü bilimsel çalışmalar yapan kişiler için iyi bir kombinasyonudur. Sizin kafasında birlikte iyi tıklayın görünüyor.
Merkür üçgen Venüs
Bu karşılaştırmalı kombinasyon sosyal aktiviteler ve kültürel takipçiliği alanında uyumlu fikirleri gösterir. Karşılıklı anlayış ve iletişim bir nezaket vardır. Sen karşılıklı arkadaşlar keyfini apt. romantik ve evliliklerinde, böylece meydana çoğu sıkıntıların aşılması, duygu ve duygusal tepkiler iletişim edebiliyoruz. Sen mükemmel yolculuk arkadaşları yapmak.
Benimki 08.08.1985
Onunki 03.05.1989
bakarsan cok sevinirim :)
tesekkür ederim canimmmGüneş kare güneş
Kendi çizelgelerinizdeki doğum günışığı arasındaki bir kareler devam eden bir ego çatışmasına işaret eder. Birbirinizin yaratıcı kendini ifade etmesine müdahale etme eğiliminiz olabilir. Karşılıklılık ve kızgınlık hoşgörülü olmaya yönelik özel çabalar uygulanmazsa ilişki içinde gelişmeye açıktır. Evlilikte, çocuk yetiştirmek, yöntemler konusunda birçok farklı görüşle ilgili bir sorundur. Birçok alanda tutumlarda ciddi farklılıklar.
Merkür kare Venüs
Bu karşılaştırmalı kombinasyon zor, özellikle romantik ve evlilik ilişkileri, duygusal sorunları iletişim yapabilir. Sorun Venüs kişinin düşünme mantıksal tutarsızlıkları meydan başarısız, çok eleştirel olmayan olması muhtemeldir; bir aşırı düşkünlük tutum. Gerçek anlayış ve birbirlerinin duygularına hassasiyet tıkanıklık vardır.
Venüs kavuşum Mars
Bu cinsel cazibe tüm göstergelerin güçlü hakkındadır. Bu konuda herhangi bir soru kaldırır. Bu daha hassas, romantik duygular veya evliliğin neden olsun ya da olmasın, doğum Burçlar geri kalanı ve nasıl karşılaştırın bağlıdır. Venüs ve Mars kötü ya grafikte aspected ise, cinsel kıskançlık ve sahiplenme bir sorun olabilir. Her halükarda, bu ilişkide tutku ve heyecan olması muhtemeldir.
Venüs Uranüs karşıt
Kural olarak, bu karşılaştırmalı kombinasyon istikrar karşılaştırıldığında diğer göstergeler olmadığı sürece sabit veya kalıcı olmayan, güçlü, ani romantik ve cinsel infatuations gösterir.
Mars sextile Jüpiter
Bu, dini eğitim, sosyal ve hayırsever grup faaliyetlerine akıllı eylem için uygundur. Bu aile ilişkileri olur. Eğer maceracı seyahat arkadaşı ya da misyonerler olabilir.
Ben 04.02.1992 sevgilim 27.09.1992 şimdiden çok teşekkürler :)
17.07.1989 ben
13.10.1979 o cok teşekkürler şimdiden
Ben 21.07.1994
PaRtnerim 03.10.1995
Merhaba dilber hanim,
Benim dogum tarihim 12.02.1988
Parterimin dogum tarihi 02.05.1988
Bizim uyumumuzada bakabilirmisiniz?
08.03.1991 ben
20.10.1985 eşim
Bakalım ne çıkacak
Teşekkür ederim ama siz bakmıyorsunuz herhaldeSen romantizm ve heyecan birbirlerinin anlamda uyarmak. aynı şeyleri, çoğu zaman olağan dışı veya olağan dışı şeyler karşılıklı ilgi genellikle yoktur.
Teşekkür ederim ama siz bakmıyorsunuz herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?