Merabalar.ben sevgilimle uyumumu öğrenmek istiyorum..benim bilgiler 8/12/1989 saat 7-7.30 arası
Sevgilim 21/2/1984 15-17 arası ama sevgilim ingilterede doğdu
Ben 09.05.1995 eşim 27.06.1984
Ben 08.03.1996 13:50
Erkek arkadaşım 08.08.1991 11:15
mrb.lar Dilber hnm partnerle her gezegenlerin ve vesta,juno,ceres,vb.bütün uyumlarımıza bakarmısınız ayrılık açısı varmı?satürn çarpmasımıydı?benim:01.05.1980
partnerin:07.02.1979
Ben de yorum alabilir miyim
Emrivaki olmasın diye yazmadım doğum tarihlerini, olur derseniz ileticem:)
dilber
bende yorum alabilirmiyim zahmet olmazsa.benim 30.03.1979 erkek arkadasimin 25.01.1979
rica ederim...merhabalar
ben 17/07/1987
partner 05/11/1989
teşekkürler.
ben de rica edebilir miyim?
ben: 25.06.1990
partner: 12.09.1980
teşekkür ederim
Güneş kare cıva
Bu özellik ilişkide iletişim güçlüklerine neden olur. Bu yönü aktifken, onu çok fazla patron olarak eğitirsiniz. Bu yön aynı zamanda entelektüel bakış açısında bazı önemli farklılıklar olduğunu düşündürmektedir.
Mercury trine Venüs
Bu karşılaştırmalı kombinasyon, sosyal faaliyetler ve kültürel arayışlar alanında uyumlu fikirleri gösterir. İletişimde karşılıklı anlayış ve naziklik var. Karşılıklı arkadaşların tadını çıkarmaktan hoşlanıyorsunuz.Romantik ve evlilik ilişkilerinde, duygularınızı ve duygusal tepkilerinizi iletebilir, böylece karşılaşılan zorlukların çoğunu çözebilirsiniz.Mükemmel seyahat arkadaşları olun.
Venüs üçgen Satürn
Bu kombinasyon güçlü bir kişisel dostluk duygusu ve bağlılık üretir. Tek başına, bu özellik cinsel veya romantik çekiciliği göstermez.Karşılaştırmada diğer faktörler tarafından romantik cazibe gösterildiğinde, bir ilişkinin istikrarını ve dayanıklılığını arttırabilir ve genellikle artırır. Karşılıklı saygı duygunuz var ve sadece birbirinizle ilgileniyorsunuz ve birbirinizin sürekli desteğine güvenebilirsiniz.Dolayısıyla, hem evlilik hem de dostluk için ideal bir unsur olarak kabul edilir.
Güneş jüpiter
Bu yön, ilişkiyi çok ahenkli ve karşılıklı yarar sağlayan bir renk ile desteklemektedir. Jüpiter, Güneş çok cana yakınlık sağlıyor ve Jüpiter bireyi teşvik ederken, Güneş'e karşı çok cömert, yardımsever ve iyimser.Romantik bir durumda bu yön, dayanıklılığı ve kalıcı kaliteyi veren kültürel ve ruhsal değerleri üretir. Mükemmel yoldaşlar edinmek hoşunuza gidecek.
Üstünden aylar geçmiş görünce şok oldum, dediğiniz gibi de sürmedi zaten o ilişki. Şimdi başka birisiyle nişanlanıyorumm, rica etsem bir bakabilir misiniiz? Çok güzel bir zamanda cevabınız geldi, hem şaşırdım hem sevindim. Şimdiden çok teşekkürler:))
Benim 08.03.1996 13.50 izmir
Partnerim 23.01.1987 doğum saatini bilmiyorum izmir
01-09-1983 ben
12-12-1980 eşim
Teşekkürler...
Benim içinde bakar mısınız :)arkadaşlar
partner ve sizin uyumunuzu merak edenlere sadece ay ,gün ,tarih verirseniz bakabilirim ..
synastry yorumlardaki eksi ,artılar uyumluluğun dereceleridir
çok güçlü uyumluluk:+4
güçlü uyumluluk:+3
iyi uyumluluk:+2
yararlı uyumluluk:+1
çok zorlu uyum -4
zorlu uyum -3
biraz zorlu -2
küçük zorlu uyum -1
güneş - güneş uyumu : benzer kimliğe sahipsin
güneş -güneş uyumsuzluğu:farklı kimliklere sahibiz
ay-ay uyumu:duygusal ihtiyaçlarımız çok benzer
ay-ay uyumsuzluğu:duygusal ihtiyaçlarımız çok farklı
merkür-merkür uyumu:iletişimimiz çok fazla,fikirlerimiz benzer
merkür-merkür uyumsuzluğu:farklı fikirlere sahibiz ve az iletişim kuruyoruz
venüs-venüs uyumu:aynı zevklere,ortak çevreye sahibiz
venüs-venüs uyumsuzluğu:farklı zevklere,farklı bir çevreye sahibiz
Benim içinde bakar mısınız :)
ben 15.06.1992
Partner 10.06.1991
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?