Partner ve Sizin Uyumunuz ?

Merabalar.ben sevgilimle uyumumu öğrenmek istiyorum..benim bilgiler 8/12/1989 saat 7-7.30 arası
Sevgilim 21/2/1984 15-17 arası ama sevgilim ingilterede doğdu

Güneş konjonktürü Uranüs
Bu kombinasyon ilginç ve benzersiz bir ilişki üretir. Ani, manyetik şaşkınlıklar bu yönü gösteren kişilerde sık görülür. Pek çok sürpriz var ve olaylar biraz öngörülemez olabilir. Genellikle güçlü bir cinsel cazibe vardır. Bu, çok heyecan verici ve maceracı bir ilişki olabilir, ancak karşılaştırmalı analizde istikrarın diğer göstergeleri yoksa çok istikrarlı olma eğilimi gösteren biri değildir.

Güneş sextile Mercury
Bu karşılaştırmalı kombinasyon, iletişim ve entelektüel dostlukları ve genel işbirliğini destekliyor. İletişim yeteneği, ilişkide sorunlu alanları çözmenizi sağlar.

Venüs konjonktörü Venüs
Bu karşılaştırmalı kombinasyon genellikle romantik mekanlar üretir.Duygusal olarak birbirinize sempatik ve anlayışlısınız. Sanatta, müzikte ve toplumsal davranışta benzer zevklere sahipsiniz.

Mars kavuşum Mars
Sen agresif ve dürtüsel birbirlerine tepki apt. Genellikle bu yönü spor veya dış işler gibi fiziksel aktivitelere ortak bir ilgi gösterir. Bu yapıcı eylem, spor ve / veya kendini geliştirme için karşılıklı destek artırabilir.Çoğu durumda, bu güçlü bir cinsel çekim olasılığını göstermektedir.

Ben 09.05.1995 eşim 27.06.1984

Cıva Uranüs'e karşı
Birbirinizi zihinsel açıdan çok heyecan verici ve belki alışılmadık yollarla teşvik edersiniz. İlişkiniz bazen biraz disiplinsiz olabilir, ancak ilgiden yoksun olmayacaktır. Bu ilişkide, bilim, okült konuları, grup etkinlikleri veya toplumsal reformlar arasındaki karşılıklı çıkarlar birbirine bağlanabilir.

Jüpiter kavuşum Uranüs
Birbirlerine saygı duyarlarsa birliktelik çok iyi olur.birbirlerine rahatlıkla hareket özgürlüğü sağlarlar

Ben 08.03.1996 13:50
Erkek arkadaşım 08.08.1991 11:15

Güneş Mars'a karşı çıktı
Güneş ile Mars arasındaki temaslar, evliliklerde sıklıkla bulunur; çünkü bu, güçlü bir fiziksel çekimden biridir ve harman çok "ısı" üretir. Arzu doğası kesinlikle teşvik edilir. Bu karşılaştırmalı kombinasyon, güç mücadelelerine ve ilişkide üstünlüğü savuşturmaya neden olan bir irade ve benlik çatışması yaratır. Bu, iyi bir romantik gösterge değildir çünkü ben ve kibir sürekli olarak ihtimal dahilinde olacaktır. Bu yönüyle başarılı bir şekilde çalışmanın anahtarı psikolojik olgunluktır. Burada verilen baskınlık rekabetini ortadan kaldırmak imkansız olduğu için, her ikisinin de diğerinin özgür iradesine saygı göstermesi gereklidir.

Venüs kare Satürn
Bu karşılaştırmalı kombinasyon, bir ilişkide çok zordur. Çoğu durumda, bu ikisi gönüllü olarak birbirlerine çekilmeyecektir. İlişki, muhtemelen kaçınılması gereken bir şeydir, çünkü bu evlilik veya romantizm için iyi bir yön değildir. Bunlar meydana geldiğinde, ya bireyler ya da ailelerinden gelen, genellikle finansal, hukuk dışı veya statü güdüsü bulunur. Satürn'ün şahsında düşünülmemiş bir şeye sahip olma eğilimi vardır ve sevgiyi ifade etmek zor olabilir. Satürn, Venüs'ü aşırı şefkat göstermekten vazgeçmeye eğilimlidir. Satürn'ün insanı Venüs'ten daha yaşlı ve daha az toleransa eğilimlidir.

Mars Mars karşı
senin grafiklerde Mars muhalefet ilişkisi dürtüsel davranış ile işaretlenmiş olduğunu göstermektedir. her iki taraf biraz bencil ve saldırgan olmak için bir eğilim vardır. sık sık kavgalar bir olasılığı genellikle rekabet duygusu gelen var. ticari ilişkiler ele çatışmaları üretebilir. hem olgun, ancak, bu işlerle ilgili eylem etkin bir işbirliği olabilir.

Mars üçlü Jüpiter
Bu yönü açık hava etkinlikleri, spor ve seyahat paylaşımı keyfi gösterir.Bu aile ve içişlerine yapıcı, pratik işbirliği için iyi bir kombinasyonudur.Sen, fiziksel, ruhsal, ya da kişisel öz iyileştirme birbirlerinin çabalarını teşvik etmek apt. Jüpiter Mars eyleme, eğitim felsefesi, ya da dini hedeflere koyarak etkisi sahipken, daha yapıcı aktivite içine Mars enerjilerini kanalize etmek eğilimindedir.

mrb.lar Dilber hnm partnerle her gezegenlerin ve vesta,juno,ceres,vb.bütün uyumlarımıza bakarmısınız ayrılık açısı varmı?satürn çarpmasımıydı?benim:01.05.1980
partnerin:07.02.1979

Güneş kare Mars
Bu, en zorlu karşılaştırma kombinasyonlarından biridir çünkü şiddetli çatışmalar ve anlaşmazlıklar üretir, ancak aynı zamanda bir cazibe belirtisi gösterme eğilimindedir. Bu çatışmaların ifade edilme seviyesi, tablodaki diğer faktörlere bağlı olarak değişecek ancak aşırı rekabet, bir rekabetten ve ilişkide bazı sürtüşmeden fiziksel fiziksel kötüye kullanıma kadar her şeyi içerebilir. Bir ilişki için iyi bir kombinasyon değil, düşünceli davranmak yerine birbirinize dürtüsel tepki göstereceğiniz ve evlilik ilişkilerinde bulunduğu zaman tartışma ve kavga etmemek için bilinçli bir çaba göstermeniz gerekir.

Güneş üçgen Satürn
Olumlu bir Sun / Satürn yönü arzu edilir çünkü ilişki üzerinde böyle bir istikrar tonu verir. Bu karşılaştırmalı kombinasyon ilişkiyi dengeler, disiplin eder ve düzenler. Yalnız alındığında romantik bir ilişki değil, böyle bir ilişki içinde veya evlilikte bu yönü istikrarı ve dayanıklılığı artırır. Sorumluluğun karşılıklı olarak değerlendirilmesi ve zorluklar yaşama arzusu vardır.

Venüs üçlü Jüpiter
Bu yönü, sosyal ve kültürel sanat formları, ve, dini eğitim ve felsefi arayışlar karşılıklı çıkarları gösterir. Bu sosyal fonksiyonları ile birlikte, özellikle de dini ve yardım faaliyetleri birbirlerinin ilgi ve katılımı teşvik edecektir. Bu yönü birbiriyle cömertlik iyi bir anlaşma paylaşımını öngörüyor. Her iki diğer sezgisel düşünceli. Bu nedeniyle uzun menzilli etkileri romantik ve evlilik ilişkilerinde uyum için mükemmel bir karşılaştırmalı kombinasyon kültürel, dini ve felsefi değerleri paylaşan öngörüyor.

bende yorum alabilirmiyim zahmet olmazsa.benim 30.03.1979 erkek arkadasimin 25.01.1979

Mercury sextile Mars
Bu zihinsel uyumluluğun bir yönüdür. Fikirleri harekete geçirmek için birlikte iyi çalışıyorsunuz. Zihinsel meydan okuma ve rekabet oyunlarından hoşlanırsınız. Politikayla karşılıklı bir ilginiz ve tartışmaya duyduğunuz bir merakınız var. Birbirinizin coşkusunu ve becerikliliğini teşvik edersiniz.

Mercury Jüpiter'e karşı
Bu yön, çoğu zaman hiçbir yere gitmeyen ve hiçbir şeyi kanıtlamayan çok uzun felsefi sohbetler üretir. Mercury, Jüpiter'i aşırı büyük resim odaklı, düşüncede geniş ve çok genel olarak görür. Jüpiter, Merkür'ü ayrıntıya asmakla bulur. Hayatta daha ağır konuların birçoğu ile ilgili olarak burada farklı fikirler var. Uzun vadede, ikinizin ikiniz birbirinizi öğretmek için iyi bir anlaşma yapabilirler.

neptün pluto sekstil Yeni yönlere doğru hareket etmek konusunda oldukça idealistsiniz ve evrensel anlamda yararı olan yolların geliştirilmesinde de kendinizi sorumlu hissediyorsunuz. Bazı zamanlarda moral veya öğüt verici olarak görünebiliyorsunuz, ama bazen de çok ciddi oluyorsunuz. Temel olarak inandıklarınız ile ilgili dengeli bir tutumunuz var ve gerçekleştirdiklerinizin en iyileri olduğunu kabul etmektesiniz. Yönünüz yukarı doğru ve bazen küçük adımlar uzun dönemli değişimlerde en güvenilir olandır.Bu bir aşk ilişkisi ise, ruhani olarak hissettikleriniz ve aşk vurgulanacaktır, hatta en fiziksel olanı bile. İş dünyasında ise bu daha da zor olacaktır, çünkü hemen kazancınızdan fedakarlık etmek zorunda kalacaksınız ve yine doğru şeyi yapacaksınız. Bu da rakiplerinize karşı sizi geçici olarak bir dezavantaja götürecektir.Eğer pratikliği idealizm ile birleştirmek için doğal iç güdülerinizi kullanırsanız kendilerini büyük bir parçanın içerisinde hissedenlerden daha fazla kazanç elde eder, bundan dolayı da birlikte olarak iç gerginliklerin ve rekabetin üstesinden gelirsiniz. Genelde doğru olmak daha fazla kazanç getirmektedir

venüs pluto sekstil(+2) tutku çok yoğun sevgi ve kıskançlık vardır ilişkide ikinizin Venüs´ü ve Pluto´su arasında meydana gelen bu olumlu açı, bu ilişkinin ikiniz içinde, yaşamınızdaki değişim süreçlerini başlatan, hayata bakışınızı, dünya görüşünüzü değiştiren bir bağlantı olduğuna işaret eder. Aranızdaki ilişki güçlü ve yoğun duygularla beslenen bir yapıya sahiptir. Bu beraberliğin içerisinde her iki tarafın da kişisel olarak güçlenmesi ve sahip olduğu bu gücü en doğru biçimde kullanmayı öğrenmesi söz konusudur. Bu beraberlikte zarar vermeyen, yıkıcı olmayan tutkuların yaşanması söz konusudur. Duyguların zaman geçtikçe yoğunlaşması, aranızdaki bağların giderek sıkılaşması da söz konusudur. Birbirinizin varlığından güç almanız, hayatınızın başka alanlarında da başarılı ve dayanıklı olmanızda önemli etkiye sahiptir. İlişkiniz ne türde olursa olsun aranızdaki fiziksel paylaşımlar, dokunuşlar büyük hazlar verecektir.İlişkide yoğun duygu ve tutkular vardır,bir taraf ilişkide daha zorlayıcı olabilir,dikkat çekmeye çalışabilir.İlişkideki sırlarını ya da daha önceki sırlarını ömür boyu saklayabilir.Aşkıyla,romantik ve cinsel duygularıyla dikkat çekebilir.

merhabalar
ben 17/07/1987
partner 05/11/1989
teşekkürler.
rica ederim...
Venüs kare Venüs
Bu karşılaştırmalı kombinasyon, sosyal tavırların, sanatsal zevklerin ve duygusal ihtiyaçların sözkonusu olduğu bir ölçüde uyuşmazlık olduğunu düşündürmektedir. Ayrıca, kendinizi hoşgörülü alışkanlıklar ve akılsız harcamalarda birbirinizi cesaretlendirmeye mecburdursunuz. İkiniz de fazla duygusal olabilirsiniz ve / veya samimiyetsizlik içindesiniz.

Venüs kare Uranüs
Bu karşılaştırmalı kombinasyon, ani, heyecan verici, ancak dengesiz ve kısa ömürlü romantik büyümelere yol açar. Olası veya uygun olmayan romantik ataşmanlarda sıkça bulunur. Genellikle tarafların yaşam biçimleri öyle farklı olacaktır ki kalıcı uyumluluk olası değildir.

Venüs üçlü Jüpiter
Bu yönü, sosyal ve kültürel sanat formları, ve, dini eğitim ve felsefi arayışlar karşılıklı çıkarları gösterir. Bu sosyal fonksiyonları ile birlikte, özellikle de dini ve yardım faaliyetleri birbirlerinin ilgi ve katılımı teşvik edecektir. Bu yönü birbiriyle cömertlik iyi bir anlaşma paylaşımını öngörüyor. Her iki diğer sezgisel düşünceli. Bu nedeniyle uzun menzilli etkileri romantik ve evlilik ilişkilerinde uyum için mükemmel bir karşılaştırmalı kombinasyon kültürel, dini ve felsefi değerleri paylaşan öngörüyor.

Mars Jüpiter karşıt
Bu kombinasyon sabır, kısıtlama, denetlenmesi gerekiyor. Mars döküntü ve agresif ve Jüpiter bazen aşırı iyimser, iyimser. Bu yönü birlikte çalışmaya ve zor Yerli sette harcamalar üzerinde anlaşma için yapabilir için çok zor bunu yapmak istiyorum amaç bir çakışma gösterir.

ben de rica edebilir miyim?

ben: 25.06.1990
partner: 12.09.1980

teşekkür ederim

ben de rica edebilir miyim?

ben: 25.06.1990
partner: 12.09.1980

teşekkür ederim

Güneş kare cıva
Bu özellik ilişkide iletişim güçlüklerine neden olur. Bu yönü aktifken, onu çok fazla patron olarak eğitirsiniz. Bu yön aynı zamanda entelektüel bakış açısında bazı önemli farklılıklar olduğunu düşündürmektedir.

Mercury trine Venüs
Bu karşılaştırmalı kombinasyon, sosyal faaliyetler ve kültürel arayışlar alanında uyumlu fikirleri gösterir. İletişimde karşılıklı anlayış ve naziklik var. Karşılıklı arkadaşların tadını çıkarmaktan hoşlanıyorsunuz.Romantik ve evlilik ilişkilerinde, duygularınızı ve duygusal tepkilerinizi iletebilir, böylece karşılaşılan zorlukların çoğunu çözebilirsiniz.Mükemmel seyahat arkadaşları olun.

Venüs üçgen Satürn
Bu kombinasyon güçlü bir kişisel dostluk duygusu ve bağlılık üretir. Tek başına, bu özellik cinsel veya romantik çekiciliği göstermez.Karşılaştırmada diğer faktörler tarafından romantik cazibe gösterildiğinde, bir ilişkinin istikrarını ve dayanıklılığını arttırabilir ve genellikle artırır. Karşılıklı saygı duygunuz var ve sadece birbirinizle ilgileniyorsunuz ve birbirinizin sürekli desteğine güvenebilirsiniz.Dolayısıyla, hem evlilik hem de dostluk için ideal bir unsur olarak kabul edilir.

Güneş jüpiter
Bu yön, ilişkiyi çok ahenkli ve karşılıklı yarar sağlayan bir renk ile desteklemektedir. Jüpiter, Güneş çok cana yakınlık sağlıyor ve Jüpiter bireyi teşvik ederken, Güneş'e karşı çok cömert, yardımsever ve iyimser.Romantik bir durumda bu yön, dayanıklılığı ve kalıcı kaliteyi veren kültürel ve ruhsal değerleri üretir. Mükemmel yoldaşlar edinmek hoşunuza gidecek.

çok teşekkür ederim

Üstünden aylar geçmiş görünce şok oldum, dediğiniz gibi de sürmedi zaten o ilişki. Şimdi başka birisiyle nişanlanıyorumm, rica etsem bir bakabilir misiniiz? Çok güzel bir zamanda cevabınız geldi, hem şaşırdım hem sevindim. Şimdiden çok teşekkürler:))
Benim 08.03.1996 13.50 izmir
Partnerim 23.01.1987 doğum saatini bilmiyorum izmir

hakkınızda hayırlısı olsun...

Güneş kare Venüs
Bu yerleştirme, bir çift arasındaki romantik etkileşimdeki zorlukları belirtir. Genellikle romantik ve cinsel çekicilik üreten bu yön bu zor konular çözülmedikçe evlilikten veya ciddi romantik ilişkilerden yana değildir. Gerçek duygusal duyarlılık ve bakım eksik olabilir ve dernek, zevk arayan ve şehvet üzerine kurulmuş olma ihtimalindedir. Toplumsal ve kültürel konularda ve mali meselelerin ele alınmasında anlaşmazlıklar olabilir.

Güneş konjonktörü Jüpiter
Bu yön, ilişki içinde karşılıklı cömertlik ruhunu gösterir; O özellikle size cömerttir. Birbirinizin güvenini ve iyimserliğini arttırmaya meylediyorsunuz. Birçok manevi, felsefi ve / veya kültürel değeri paylaşıyorsunuz. Bu ilişki her zaman dürüst ve abovboard olma eğiliminde olacaktır. Evlilik ilişkilerinde, bu karşılaştırmalı kombinasyon, özellikle çocukların yetiştirilmesi gibi yerel sorumlulukların yerine getirilmesinde işbirliğini göstermektedir.

Güneş kare Satürn
Bu çok zor bir konudur çünkü ilişki baskıcı bir ton gösterir. Ego çatışmaları ve bir irade çatışması bu kombinasyonla olağandışı değildir.Yakın bir kişisel ilişki veya evlilikte, bu yöneliş güçlükleri, yükleri ve caydırıcı etkileri gösterir. Birbirinize karşı sorumluluklarınızı yük olarak görürsünüz ve birbirinizin önünde eğlenceli, sevecen ve spontan olmak zor buluyorsunuzdur. Güneş kişi Satürn'ün ortaklığını "ıslak bir battaniye" olarak düşünebilir.

Venüs kare Mars
Bu kombinasyon çok güçlü bir cinsel cazibe yaratır; Bununla birlikte, gerçek duygusal uyumluluk ve karşılıklı düşünce eksikliği çoğu zaman vardır. İlişki bir taraftan veya her iki taraftan yalnızca diğer tarafın kişi olarak gerçek anlamda endişesi olmaksızın cinsel tatmin için girilebilir.Romantik ya da evlilik ilişkisinde, cinsel kıskançlık ve mülkiyet hakkı bir sorun olabilir. Bu, yakın kişisel ilişkiler için zor bir yoldur, ancak ilişkinin başlangıcında ürettiği cinsel uyumluluğun yüksek olması nedeniyle genellikle kişisel ilişkilerinde bulunur.

Mars konjonktür Jüpiter
Bu karşılaştırmalı kombinasyon, iş, meslek, din, eğitim, siyaset veya sosyal işletmelerde dinamik, coşkulu işbirliğini gösterir. Karşılıklı olarak, spor, keşif ve açık hava etkinliklerinden hoşlanırsınız. Bu, siyasi kampanyalarda veya iş promosyonlarında, aile ilişkileri için ve evde yapıcı eylem için birlikte çalışan insanlar için uygundur.

Mars kare Satürn
Bu, her türlü kişisel ilişki için zor bir unsurdur. Satürn'ün bu kombinasyonda Mars üzerinde bir sınırlayıcı etkisi vardır. Genel mali işler ve davranışlar konusunda genel olarak çatışma eğilimi vardır.

Mars kare Jüpiter
İlişkiniz için bu iyi değil, çünkü birbirinizi döküntü, dürtü ve masraflı davranışlarda bulunmaya teşvik edeceğinizi gösterir. Birlikte aptal olabilir ve gerçekçi olmayabilirsiniz. Din, felsefe, etik, siyaset ve eğitim hakkındaki görüşlerinizde keskin bir farklılık var. Bu, iç hukuk ilişkileri için zor bir unsur; çünkü standartları ve alışkanlıkları ile yaşamakta zorluk çekebilirsiniz.

01-09-1983 ben
12-12-1980 eşim
Teşekkürler...

Güneş kare cıva
Bu özellik ilişkide iletişim güçlüklerine neden olur. Bu yönü aktifken, onu çok fazla patron olarak eğitirsiniz. Bu yön aynı zamanda entelektüel bakış açısında bazı önemli farklılıklar olduğunu düşündürmektedir.

Venüs kare Uranüs
Bu karşılaştırmalı kombinasyon, ani, heyecan verici, ancak dengesiz ve kısa ömürlü romantik büyümelere yol açar. Olası veya uygun olmayan romantik ataşmanlarda sıkça bulunur. Genellikle tarafların yaşam biçimleri öyle farklı olacaktır ki kalıcı uyumluluk olası değildir.

Cıva üçgen Mars
Bu zihinsel uyumluluğun bir yönüdür. Fikirleri harekete geçirmek için birlikte iyi çalışıyorsunuz. Zihinsel meydan okuma ve rekabet oyunlarından hoşlanırsınız. Politikayla karşılıklı bir ilginiz ve tartışmaya duyduğunuz bir merakınız var. Birbirinizin coşkusunu ve becerikliliğini teşvik edersiniz.

Cıva konjonktürü Uranüs
Bu yön, birçok heyecan verici karşılıklı zihinsel çıkar üretmektedir.Özgün fikirler ve deneyimler heyecan vericidir ve genellikle ilişki daha açık görüşlü ve tarafsızdır. Fikir çıkarları paylaşılıyor. Aranızda bir çeşit zihinsel telepati olabilir.

Benim içinde bakar mısınız :)
ben 15.06.1992
Partner 10.06.1991

Benim içinde bakar mısınız :)
ben 15.06.1992
Partner 10.06.1991

Cıva Uranüs'e karşı
Birbirinizi zihinsel açıdan çok heyecan verici ve belki alışılmadık yollarla teşvik edersiniz. İlişkiniz bazen biraz disiplinsiz olabilir, ancak ilgi eksikliği yoktur. Bu ilişkide, bilim, okült konuları, grup etkinlikleri veya toplumsal reformlar arasındaki karşılıklı çıkarlar birbirine bağlanabilir.

Güneş üçgen Satürn
Olumlu bir Sun / Satürn yönü arzu edilir çünkü ilişki üzerinde böyle bir istikrar tonu verir. Bu karşılaştırmalı kombinasyon ilişkiyi dengeler, disiplin eder ve düzenler. Yalnız alındığında romantik bir ilişki değil, böyle bir ilişki içinde veya evlilikte bu yönü istikrarı ve dayanıklılığı artırır. Sorumluluğun karşılıklı olarak değerlendirilmesi ve zorluklar yaşama arzusu vardır.

neptün pluto sekstil Yeni yönlere doğru hareket etmek konusunda oldukça idealistsiniz ve evrensel anlamda yararı olan yolların geliştirilmesinde de kendinizi sorumlu hissediyorsunuz. Bazı zamanlarda moral veya öğüt verici olarak görünebiliyorsunuz, ama bazen de çok ciddi oluyorsunuz. Temel olarak inandıklarınız ile ilgili dengeli bir tutumunuz var ve gerçekleştirdiklerinizin en iyileri olduğunu kabul etmektesiniz. Yönünüz yukarı doğru ve bazen küçük adımlar uzun dönemli değişimlerde en güvenilir olandır.Bu bir aşk ilişkisi ise, ruhani olarak hissettikleriniz ve aşk vurgulanacaktır, hatta en fiziksel olanı bile. İş dünyasında ise bu daha da zor olacaktır, çünkü hemen kazancınızdan fedakarlık etmek zorunda kalacaksınız ve yine doğru şeyi yapacaksınız. Bu da rakiplerinize karşı sizi geçici olarak bir dezavantaja götürecektir.Eğer pratikliği idealizm ile birleştirmek için doğal iç güdülerinizi kullanırsanız kendilerini büyük bir parçanın içerisinde hissedenlerden daha fazla kazanç elde eder, bundan dolayı da birlikte olarak iç gerginliklerin ve rekabetin üstesinden gelirsiniz. Genelde doğru olmak daha fazla kazanç getirmektedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…