- 7 Temmuz 2009
- 316
- 190
- 103
- 45
Ben 10/08/1991
Herif 01/10/1987uyumlu çıkarsak özür dilicem bakarsanız sevinirim
Benim 20 11 1979
partner 25 03 1972 bakar misiniz?
Teşekkürler :)Cıva Uranüs'e karşı
Birbirinizi zihinsel açıdan çok heyecan verici ve belki alışılmadık yollarla teşvik edersiniz. İlişkiniz bazen biraz disiplinsiz olabilir, ancak ilgi eksikliği yoktur. Bu ilişkide, bilim, okült konuları, grup etkinlikleri veya toplumsal reformlar arasındaki karşılıklı çıkarlar birbirine bağlanabilir.
Güneş üçgen Satürn
Olumlu bir Sun / Satürn yönü arzu edilir çünkü ilişki üzerinde böyle bir istikrar tonu verir. Bu karşılaştırmalı kombinasyon ilişkiyi dengeler, disiplin eder ve düzenler. Yalnız alındığında romantik bir ilişki değil, böyle bir ilişki içinde veya evlilikte bu yönü istikrarı ve dayanıklılığı artırır. Sorumluluğun karşılıklı olarak değerlendirilmesi ve zorluklar yaşama arzusu vardır.
neptün pluto sekstil Yeni yönlere doğru hareket etmek konusunda oldukça idealistsiniz ve evrensel anlamda yararı olan yolların geliştirilmesinde de kendinizi sorumlu hissediyorsunuz. Bazı zamanlarda moral veya öğüt verici olarak görünebiliyorsunuz, ama bazen de çok ciddi oluyorsunuz. Temel olarak inandıklarınız ile ilgili dengeli bir tutumunuz var ve gerçekleştirdiklerinizin en iyileri olduğunu kabul etmektesiniz. Yönünüz yukarı doğru ve bazen küçük adımlar uzun dönemli değişimlerde en güvenilir olandır.Bu bir aşk ilişkisi ise, ruhani olarak hissettikleriniz ve aşk vurgulanacaktır, hatta en fiziksel olanı bile. İş dünyasında ise bu daha da zor olacaktır, çünkü hemen kazancınızdan fedakarlık etmek zorunda kalacaksınız ve yine doğru şeyi yapacaksınız. Bu da rakiplerinize karşı sizi geçici olarak bir dezavantaja götürecektir.Eğer pratikliği idealizm ile birleştirmek için doğal iç güdülerinizi kullanırsanız kendilerini büyük bir parçanın içerisinde hissedenlerden daha fazla kazanç elde eder, bundan dolayı da birlikte olarak iç gerginliklerin ve rekabetin üstesinden gelirsiniz. Genelde doğru olmak daha fazla kazanç getirmektedir
arkadaşlar
partner ve sizin uyumunuzu merak edenlere sadece ay ,gün ,tarih verirseniz bakabilirim ..
synastry yorumlardaki eksi ,artılar uyumluluğun dereceleridir
çok güçlü uyumluluk:+4
güçlü uyumluluk:+3
iyi uyumluluk:+2
yararlı uyumluluk:+1
çok zorlu uyum -4
zorlu uyum -3
biraz zorlu -2
küçük zorlu uyum -1
güneş - güneş uyumu : benzer kimliğe sahipsin
güneş -güneş uyumsuzluğu:farklı kimliklere sahibiz
ay-ay uyumu:duygusal ihtiyaçlarımız çok benzer
ay-ay uyumsuzluğu:duygusal ihtiyaçlarımız çok farklı
merkür-merkür uyumu:iletişimimiz çok fazla,fikirlerimiz benzer
merkür-merkür uyumsuzluğu:farklı fikirlere sahibiz ve az iletişim kuruyoruz
venüs-venüs uyumu:aynı zevklere,ortak çevreye sahibiz
venüs-venüs uyumsuzluğu:farklı zevklere,farklı bir çevreye sahibiz
Benim: 24.07.1987
Eşim:29.10.1987
Şimdiden teşekkür ederim. Uyumu nerde yakalıyoruz merak ediyorum.
Merhaba
Benimki 15-08-1988
nişanlımın 21-03-1988
ben: 13.06.1988
partner: 28.08.1987
ilginiz için teşekkür ederim şimdiden dilber hanım.
Güneş sextile Jüpiter
Bu yön, işbirlikçi bir tutum ve cömert dostluk üretir. Muhteşem yoldaşları bulma ihtimaliniz yüksek. Birçok seviyede genel felsefe anlaşması var.
Merkür kare Mars
Bu, karşılaştırma için zorlu bir kombinasyondur çünkü argümanlara ve ısınan anlaşmazlıklara eğilimli olduğunuzu gösterir. Bu ilişkide, bakış açısı ile argümanlar her zaman egoları tehdit ediyor gibi görünmektedir.Sakin, rasyonel bir şekilde birbirinizle iletişim kurmanız ve sorunlarınız için çözüm bulmanız çok zor. Bu çalışmak zor biri, çünkü onu kontrol etmiş olsanız da, hem sinir bozucu hem de hasta olduğunuzu birbirinizle rahat hissedebilirsiniz.
Cıva Sekizli Satürn
Bu açık, kesin, disiplinli düşünme üretmek için iyi bir yönüdür. Bu nedenle öğretmen / öğrenci, iş dünyası ve diğer mesleki ilişkilerle ilişkilendirilir. Daha ciddi düşünür olmaya ve yapıcı zihinsel disiplin, iş deneyimi ve işte kesinliğe ulaşmanıza yardımcı oluyor. Yeni fikirleri ve yaratıcılığı sağlamaktan hoşlanıyorsunuz. Medeni bir ilişkide, bu yönerge ciddi konularda karşılıklı sorumluluk ve mantıklı iletişimi kabul etmeye yardımcı olur.
Cıva konjonktürü Uranüs
Bu yön, birçok heyecan verici karşılıklı zihinsel çıkar üretmektedir.Özgün fikirler ve deneyimler heyecan vericidir ve genellikle ilişki daha açık görüşlü ve tarafsızdır. Fikir çıkarları paylaşılıyor. Aranızda bir çeşit zihinsel telepati olabilir.
Mercury square Venüs
Bu karşılaştırmalı kombinasyon, özellikle romantik ve medeni ilişkilerde, duygusal konuların iletişimini zorlaştırabilir. Sorun, Venüs'taki kişinin düşüncesindeki mantıksal çelişkilere itaat etmemek için çok kritik olmadığı olasılığı yüksek; Aşırı hoşnut bir tutum. Gerçek bir anlayışın ve birbirimizin duygularına karşı duyarlılığın tıkanması var.
25.07.1992
06.11.1987 partnerim
Merhabalar,
Ben 30.09.1993
Nişanlım 22.12.1988
Şimdiden teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?