benim hoşuma gitti bizimkinede bakarsan sevinirim benim doğum tarihim: 10,08,1984
eşimin doğum tarihi:23,09,1979
ben 22.03.1990
o 18.08.1989
14 temmuz 1988 benim doğum tarihim
18 ağustos 1987 erkek arkadaşımın doğum tarihi uyumlumuyuz acaba :s
Sevgili Dilber hanım,
ben yaptırdığım bir analizde kendi haritamda şu sonuç ile karşılaştım ;
"Analiz ettiğimiz haritada Chiron ile Jüpiter ve Uranüs ile arasında karşıt pozisyon
bulunuyor. Ayrıca Satürn ile Chiron arasında 150 lik olumsuz bir açı vardır. Bu açıya Magi
astrolojisinde Satürn Clash ( Satürn Çarpması ) adı verilir. Çok güzel başlayan bir ilişki bu
açının varlığı nedeniyle beklenilen şekilde sonuçlanmaz ve ayrılık getirir. Bu durumun
olumsuzluğu eşleşim (Sinastri) olarak çok uyumlu bir erkekle giderilebilir. Bu konuda Evlilik Analizi 8
Mars Baskısı (Kujadosha) ve Ay’ın Nakshatra yerleşimi önemli etkiler yapar. Bir ilişkinin
bozulmasının muhakkak astrolojik bir nedeni vardır.
Bunların dışında Jüpiter ile Uranüs arasında paralel bir açı vardır. Ayrıca Venüs ile
Mars kavuşumdadır."
benim haritamda olan bu satrün çarpması uzun süredir var olan ilişkimi bitirecek mi demek oluyor.
Yoksa aynı satrün çarpmasının onun haritasında da mı olması lazım.
Ben : 02/02/1993
Erkek Arkadaşım : 08/08/1987
Merakla bekliyorum
eşim 12.11.1978
ben 07.12.1988
Ben:16/07/1988
erkek arkadasım:13/11/1986
ben: 27.10.1988
o : 19.06.1988
13.08.1990 --> benim
01.06.1988 --> sevgilim
13.08.1990 --> benim
01.06.1988 --> sevgilim
Güneş 90 veya 180 Jupiter
İlişkide eşlerden birinin kendine aşırı güvenmesi,savurganlık,birbirlerine düşkün olurlar,sorumluluk sahibi değillerdir .Dini,felsefi yada ahlaki bakış açıları farklıdır ve bu farklılıklar ilşkide sorun yaratır.
Merkür 120 Jupiter
Birçok fikir ve felsefi ilgileri paylaşırlar.Romantik evlilik,romantik ilişki iletişimi ve ilişkideki dayanıklılığı arttırır.Birbirlerini,yapıcı-pozitif düşünce ve iyimserlik ile teşvik ederler.İlişkiyle birlikte yeni kişiler,yabancı kültürler,değişik yerlere seyahat gibi deneyimler yaşarlar.
Mars kavuşum Jüpiter
İlişkide bireyselliklerini korurlar, egolarının temel ihtiyaçlarını birbirlerine zarar vermeden gerçekleştirirler. Bu ilişki, kendilerini tanımaları ve bireysel gelişimlerinin tamamlamaları için olumlu bir fırsattır. Birlikte aldığıkları kararların, yaptıkları planların hem ilişkiye, hem de kendilerine faydası vardır.Sahip oldukları gücü birlikte olmak için yapıcı şekilde kullanırlar her zaman iyimser davranırlar buda ilişkilerinin giderek güçlenmesini sağlar.
neptün pluto sekstil Yeni yönlere doğru hareket etmek konusunda oldukça idealistsiniz ve evrensel anlamda yararı olan yolların geliştirilmesinde de kendinizi sorumlu hissediyorsunuz. Bazı zamanlarda moral veya öğüt verici olarak görünebiliyorsunuz, ama bazen de çok ciddi oluyorsunuz. Temel olarak inandıklarınız ile ilgili dengeli bir tutumunuz var ve gerçekleştirdiklerinizin en iyileri olduğunu kabul etmektesiniz. Yönünüz yukarı doğru ve bazen küçük adımlar uzun dönemli değişimlerde en güvenilir olandır.Bu bir aşk ilişkisi ise, ruhani olarak hissettikleriniz ve aşk vurgulanacaktır, hatta en fiziksel olanı bile. İş dünyasında ise bu daha da zor olacaktır, çünkü hemen kazancınızdan fedakarlık etmek zorunda kalacaksınız ve yine doğru şeyi yapacaksınız. Bu da rakiplerinize karşı sizi geçici olarak bir dezavantaja götürecektir.Eğer pratikliği idealizm ile birleştirmek için doğal iç güdülerinizi kullanırsanız kendilerini büyük bir parçanın içerisinde hissedenlerden daha fazla kazanç elde eder, bundan dolayı da birlikte olarak iç gerginliklerin ve rekabetin üstesinden gelirsiniz. Genelde doğru olmak daha fazla kazanç getirmektedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?