Bende baktırabılır mıyım?
Ben:12.09.1984
O:10.06.1981
benim 24.09.1990
sevgilim 11.11.1986
çok merak ettim
benimkinede bakabilirmisimiz
Güneş 90 veya 180 Güneş
Ego çatışması görülebilr,birbirlerine müdahale edebilirler,her ikiside kendisini yaratıclı şekilde ifade etmeye çalışır.Birbirlerine karşı direnmek,sinirlilik ilişkinin devamı için uygun değildir.Evlilik ve ilişki anlayışları,çocuk yetiştirme yöntemleri farklıdır. Yaşamda temel amaçlarının birbirine pek benzememesi ilişkinin zaman zaman meydan savaşına dönmesindeki en önemli nedendir. Bu açı pertnerin hayatında da güvensizliğin yaşanmasına ve ilişkinin tatmin edici bir birliktelik olamamasına neden olabilir.. Bu ilişkinin olumsuz özelliklerinin asıl nedeni, aslında birbirlerini kolay anlayamamaları ve yaşam amaçlarının birbirinden farklı olmasıdır.
Merkür 90 veya 180 Mars
İlişkide bakış açıları farklı olduğu için tartışmala,iddialaşmalar olabilir,sakin akılcı şekilde sorunlara çözüm bulmaları zor olur,egolar işin içine girerse rekabet de görülebilir.
Merkür 90 veya 180 Jüpiter
İlişkilerinde idealizm fazlasıyla hakim olabilir, zorlayıcı bir etkileşim olmasına rağmen, problemlerin üstesinden gelmek zor değildir. Bu açının en önemli negatif özelliklerinden bir tanesi, olumsuz sayılabilecek gerçekleri görmemek, dolayısıyla yanlışları düzeltmeyee yardımcı olabilecek teşhisleri yapamamalarıdır. İlişkilerinde bazı problemlerin varlığını hissetmelerine rağmen, neyin yanlış olduğunu tam olarak kavrayamamaları çözüm bulmakta gecikmelerine ve sorunların devamlılığına neden olabilir.
Jüpiter 90 veya 180 Jüpiter
Bu etki gayret eksikliğini değil ama uyum eksikliğini getirir. Ortak projelerde ortak amaçlar için karar vermekte zorlanabilirsiniz. Bir şekilde hem fikir olsanız bile bu amaçlar ve projelerde izlenecek yollarda farklı görüşleriniz olur. Farklı inanışlarınız olsa da beraberce bu farklılıklarınızı kabul edebilirsiniz. Karşıtlıkların çekimi, beraberinde eğlence ve neşe getirecektir. Bunun yanında birbirlerinizin farklılıklarını kamçılayabilirsiniz de. Bu ilişkiye geliştirici bir etki katar. Eğer ilişkide fikirler değerlerin veya inançların üzerindeyse o zaman eğlenceden çok gerilim getiren bir etki yaratacaktır. Diğer bir bakış açısıyla farklılıklar birbirini tamamlamayı ve birbirinizden öğrenmeyi de getirebilir
benim 07.02.1990
eşim 21.09.1989
ay bende istiyorum bana da bakın
ben :31.07.1985
nişanlım :20.02.1985
(nasıl bakıyorsunuz olayın gerçekliği nedir ? :44: )
Jüpiter 120 Satürn
Iyi bir iliski, mutlu bir aile yasami, Satürn sayesinde, bu iliskide hersey düsünülerek, hiç maceraya atilmadan yapilir.
Güneş 90 veya 180 Neptün
Bir taraf daha fazla söz sahibi olabilir ilişkide,her ikitarafda birbirinden büyülenmiş gibi etkilenebilirler,bir taraf hayal kırıklığına uğrayabilir.
Merkür 90 veya 180 Jüpiter
İlişkilerinde idealizm fazlasıyla hakim olabilir, zorlayıcı bir etkileşim olmasına rağmen, problemlerin üstesinden gelmek zor değildir. Bu açının en önemli negatif özelliklerinden bir tanesi, olumsuz sayılabilecek gerçekleri görmemek, dolayısıyla yanlışları düzeltmeyee yardımcı olabilecek teşhisleri yapamamalarıdır. İlişkilerinde bazı problemlerin varlığını hissetmelerine rağmen, neyin yanlış olduğunu tam olarak kavrayamamaları çözüm bulmakta gecikmelerine ve sorunların devamlılığına neden olabilir.
Venüs sextile Merkür
Birbirleriini, hoş sohbet , yaratıcı ve sanatsal - yaratıcı arkadaş ve eş olarak görürler.Edebiyata,sanata,estetiğe eğilimli olurlar ve bu alanlarda yaratıcılıklarını ortaya çıkartırlar.
Venüs 90 veya 180 Uranus
Bu ilişkide ani heyecanlar,kısa süreli sevdalar,kararsızlıklar görülür.Yaşam tarzları birbirlerine uyuşmaz ,duyguları ve ilişkleri sürpriz şekilde bitebilir.
Mars 90 veya 180 Jupiter
Birlikte vakit geçirmekten zavk almalarına rağmen aralarında gizli rekabet düşüncesi vardır ama birlikte olmanın getirdiği rahatlık, iyimserlik, mücadele etmekten kolay vazgeçmelerine, her türlü problemi olduğu gibi kabul etmelerine neden olabilir. Din,felsefe,siyaset ve aşk, hakkındaki düşünceleri birbirinden farklı olabilir ve birbirlerini anlamış gibi günseler bile tam olarak anlamazlar.
Mars 90 veya 180 Satürn
Satürn kişisi ,Mars kişisin davranışlarını frenleyebilir,ayrıca mars kişisi kötümser bir yaklaşımla sürekli elştiride bulunabilir bu da ilişkilerinde hayal kırıklığı,öfke gibi olumsuz etkiye neden olur.
lütfen bana da bakar mısınız.
ben: 27.10.1988
0 : 26.12.1987
benim:05.05.1988
sevgilimin:22.11.1984
teşekkürler
satürn uranüs kavuşum İkinizin Satürn´ü ve Uranüs´ü arasında meydana gelen bu olumlu açı, ilişkinizin kalıcı olma ihtimalinin yüksekliğine işaret eder. Birbirinin antitezi olan bu iki gezegen arasında meydana gelen bu etkileşim, beraberliğinizin dengeli ve idare edilmesi kolay bir ilişki olduğunun göstergesidir. Bu ilişki içersinde her ikinizin de sorunları büyütmeden, gerçekçilikle görmeniz ve çözümlemek için pratik tarafınızı disiplinle kullanmanız mümkündür. Beraberlikte heyecan ve tansiyon olmasına rağmen, bu durum ikinizin de hoşuna gidebilecek seviyede tutulabilir ve kontrol altına alınabilir. Ayrıca birbirinizden öğreneceğiniz çok şeyin olması, zevkli anlar geçirmenize ve kişisel olarak da gelişmenize nedendir.benim 29.07.1989
sevgilimin 09.04.1990
teşekkür edeirm
benim: 15.04.1988
eşimin:05.03.1987
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?