bana da yorum yapabilirseniz çok sevinirim
ben 30.08.1984
o 14.11.1983
bende istiyorum
ben 12 10 1987
eşim 18 08 1970
benimki 03.05.1986 , o 22.11.1984 merakla bekliyorum.
Ben de isteyebilir miyim zahmet olmazsa?
04.03.1977
01.01.1978
Teşekkür ederim.
Mars kavuşum Jüpiter
İlişkide bireyselliklerini korurlar, egolarının temel ihtiyaçlarını birbirlerine zarar vermeden gerçekleştirirler. Bu ilişki, kendilerini tanımaları ve bireysel gelişimlerinin tamamlamaları için olumlu bir fırsattır. Birlikte aldığıkları kararların, yaptıkları planların hem ilişkiye, hem de kendilerine faydası vardır.Sahip oldukları gücü birlikte olmak için yapıcı şekilde kullanırlar her zaman iyimser davranırlar buda ilişkilerinin giderek güçlenmesini sağlar.
Güneş 120 Venüs
Bu açı romantik ilişki,evlilik ve tensel çekim için çok iyi kombinasyondur.Zevk,eğlence,uyum,hoşgörü ve sevgi bir aradadır bu ilşkide.Partner eğer zenginse onun zenginliği ilgi çekici gelmiş olabilir ayrıca ilişknin içinde mücadele olmadığı için de olumlu ilişkidir. lişkinin niteliği ne olursa olsun sevginin ve uyumun en önemli tema olarak beraberlikte hüküm sürdüğüne işaret eder. Bu açı cinsellikten çok, saf ve basit sevginin daha ön planda olduğunu gösterir.Derin ve yoğun duygular karşılıklı olarak hem birbirini, hem de ilişkiyi besler.. İlişkinizin başka alanlarında anlaşmazlıklar olsa bile, bu etkileşimin yarattığı sevgi, huzur ve derinlik, bu problemlerin üstesinden gelmelerinde çok önemli bir destek sağlar. Beraberlikde büyük anlaşmazlıklar yaşansa bile, sevgi her şeye rağmen devam edecektir. ilişkinin, yaşamda "önemli" olarak nitelendirilebilecek, kişiyi derin ve yoğun şekilde etkileyen ilişkilerden biri olabilir.
Güneş 120 Jüpiter
Uyumlu ve renkli ilişkidir,birbirlerinin ufuklarını genişletirler,Birbirlerine canlılık ve iyimserlik kazandırırlar,Kalıcı bir ilişkdir,ilişkide manevi dayanıklılık görülür ayrıca iyi seyahat arkadaşı olurlar ve kültürel yönde birbirlerini bilgilendirirler.
Merkür 120 Merkür
Düşünce sistemlerinin, entelektüel yapılarının birbirine çok benzemesi, ortak ilgilere sahip olmaları ilişkilerinin gelişmesinde, kolay iletişim kurabilmelerinde,iletişim kurarken zevk almaları ve diğer alanlarda meydana gelen problemleri konuşarak çözebilmelerinde büyük bir öneme sahiptir.
Venüs kavuşum Neptün
Birbirlerine karşı şefkatli davranırlar ve romantik duyguları yoğundur.Birbirlerinin hitiyaçlarına karlı duyarlı olurlar ve birbirlerini ruh eşleri olarak görürler,birbirlerinin sevgisini hissederler.
03-01-1994
05-12-1991
şimdideen teşekkürler :)
24.12.1986 (benim doğum tarihim)
01.10.1986 (Partnerimin doğum tarihi)
Meraba benim dogum tarihim 01.09.1992 sevgilimin ise 26.03.1991
arkadaşlar
partner ve sizin uyumunuzu merak edenlere sadece ay ,gün ,tarih verirseniz bakabilirim ..
synastry yorumlardaki eksi ,artılar uyumluluğun dereceleridir
çok güçlü uyumluluk:+4
güçlü uyumluluk:+3
iyi uyumluluk:+2
yararlı uyumluluk:+1
çok zorlu uyum -4
zorlu uyum -3
biraz zorlu -2
küçük zorlu uyum -1
ben 25.07.1989
sevgilim 09.07.1986
uyumumuz nasıl sence[/QUOTE
Güneş 120 Satürn
İlişkide disiplin olması ,güven duygusu,kararlılık ve amaçlarının aynı olması istikrarı sağlayan etkenlerdendir. Her iki tarafın da karşısındakinin beklentilerinden, amaçlarından ve davranışlarından emin olması, tekdüzelik yaratsa bile, yine de ilişkide karşılıklı olarak birbirlerine yoğun şekilde güvenmelerine ve biraz da ilişkiye teslimiyet içide olmalarına yardımcı olur. Bazen aynı şeyleri sürekli yaşamaktan ve tekrarlamaktan doğan sıkıntı bunalmaya ve sıkılmaya da neden olabilir. Bu durumun üstesinden gelebiirlerse ilişkinin çok uzun zaman devam etmesi kaçınılmaz olacaktır.
Güneş 90 veya 180 Pluto
Birbirleri üztünde manevi olarak derin etkileri olabilir,kıskançlık,mücadele olabilir,
Merkür kavuşum Merkür
Bakış açıları aynıdır,kolay iletişim kurarlar.İyi iletişim kurdukları için rasyonel düşüncelerin de etkisiyle sorun ve anlaşmazlıkların üstesinden gelirler.Birbirlerinin fikirlerinden esinlenebilirler,iyi eş olabilecekleri gibi iyi birer arkadaş da olurlar.
Venüs Kavuşum Venüs
Karşılıklı olarak birbirlerinin duygusal ihtiyaçlarını çok rahat anlayabilirler ve duygularına karşılık verirler. İkisinin de duyguları sıcak, samimi ve şefkat doludur İlişkilerirnin temeli sevgidir. Benzer ya da aynı zevklere sahip olmaları, sosyal yaşamdan beklentileri ve toplumsal davranışlarındaki benzerlikler birlikte olmaktan büyük zevk duymalarında önemli bir etkiye sahiptir.
Venüs 90 veya 180 Satürn
Bu açı,ilişkinin dengesizliğinin en önemli göstergesidir. ikisinin duygusal durum değişikliklerinde zamanlama problemleri görülebilir. Taraflardan biri daha duygusal ve sevecen davranırken, diğer tarafın disiplinli, kuralcı ve zaman zaman soğuk olması beraberliğin ilerlememesine ve tatminsiliğe neden olur. İlişkide hayal kırıklıkları, acı ve zorlanma görülür.Tüm duyguların bu birlikteliğe yoğunlaşması durumunda yaşanan hayal kırıklıkları, olumsz tecrübeler acının katlanarak büyümesinde çok etkili olabilir.
Mars kavuşum Venüs
İlişkide aşk,tutku,cazibe vardır.Birlikte vakit geçirmekten,uyum içinde olmaktan zevk alırlar ve kendi ihtiyaçlarına düşkünlük görülebilir.
14/3/1988 ben şimdiden teşekürler.
22/12/1986 o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?