28.08.1988 benim doğum tarihim
13.10.1986 eşimin doğum tarihi merakla bekliyorum yorumunuzu:)
Merhaba benim doğum tarihim 02.11.1987 eşimin 22.09.1988 yorumlayabilir misin?
dilberrr ben de ben de ben de lütfennn
23.06.1986 (ben)
17.07.1984 (bizimki)
merhaba....
ben- 13.05.1987
eşim- 15.05.1982
teşekkür ederim şimdiden..
uranüs uranüs kavuşum aklende cinsel açıdanda birbiriniz uyarırsınız parlak yeni fiklirler belirsizlikler vardır ilişkide birbirinize özgürlük tanırsınız bu iki tarafında istediği birşeydir bu iyi bir ilişkidirbanada yorum yapabilirmisiniz benim doğum tarihim 06.05.1986 , erkeğin ise 20.07.1986
ben de merak ettimm, benimkine de bakar mısın canım?
benim 10.06.1991 , sevgilimin 13.05.1991
rica etsem bi yorumda bana yapsanız.
22.09.1988 (BEN)
24.02.1989 (AŞK)
ben 07/01/1981
eşim 28/02/1979
Bize de bakabilir misiniz rica etsem
Ben 05/10/1988
erkek arkadaşım 11/12/1985
Güneş 90 veya 180 Neptün
Bir taraf daha fazla söz sahibi olabilir ilişkide,her ikitarafda birbirinden büyülenmiş gibi etkilenebilirler,bir taraf hayal kırıklığına uğrayabilir.
Güneş 120 Pluto
Yoğun bir çekim ve derin duygular bu ilişkinin ana temasıdır. Karşılıklı olarak, farkında olunmayan korkulardan, bilinçdışılardan kurtulabilmek için birbirlerine destek vermeli, en sıkıntılı ve acı dönemlerden sonra yeniden toparlanmak ve yaşama devam etmek için birbirlerini destekleyebilirler.Bu ilişki gelişmeye açıktır ve kişileri değiştirir.Bu ilişkiyle kişiler hem kendilerini hem de ilişkilerini sürekli yenileme isteği olabilir ayrıca birbirlerini olumlu yönde etkileyip değiştirebilirler.
Merkür kavuşum Güneş
Birbirlerine karşı saygılıdırlar,zevkleri,bakış açıları,düşünme süreçleri ve şekilleri aynı olduğu için iyi iletişim kurarlar.
Merkür 90 veya 180 Pluto
Bilinçaltlarında bastırılmış,çözülmemiş sorunları ilişkilerinde sorun olabilir ve hayal kırıklığı yaratabilir.Kişilerden biri daha kavgacı,kıskanç,bir şeyler kanıtlamaya çalışan biri olabilir,geçmişte yaşadığı ilişkileri,ortakları ile ilgili konularda yüzleşme,hayatı ve dünyayı anlamaya çalışabilir.
Venüs 90 veya 180 Satürn
Bu açı,ilişkinin dengesizliğinin en önemli göstergesidir. ikisinin duygusal durum değişikliklerinde zamanlama problemleri görülebilir. Taraflardan biri daha duygusal ve sevecen davranırken, diğer tarafın disiplinli, kuralcı ve zaman zaman soğuk olması beraberliğin ilerlememesine ve tatminsiliğe neden olur. İlişkide hayal kırıklıkları, acı ve zorlanma görülür.Tüm duyguların bu birlikteliğe yoğunlaşması durumunda yaşanan hayal kırıklıkları, olumsz tecrübeler acının katlanarak büyümesinde çok etkili olabilir.
Mars 90 veya 180 Güneş
İlişkilerinde genellikle sevgi,tutku ve nefret arasında ince bir çizgi olabilir,çatışmalar ,sinirlilik,kendini savunma,ego ve kibir görülebilir ayrıca rekabet-birbirlerine karşı hakimiyet kurmaya çalışma da yaşanabilir ilişkilerinde,olumsuz gibi görünen bu çatışma-rekabet durumu ilişkilerini canlı tutar.İsteklerini-düşüncelerini birbirlerine açıklarlarsa ve hatalarını kabul ederlerse sorunlarını aşabilirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?