- 22 Nisan 2012
- 1.307
- 9
- 88
arkadaşlar
partner ve sizin uyumunuzu merak edenlere sadece ay ,gün ,tarih verirseniz bakabilirim ..
synastry yorumlardaki eksi ,artılar uyumluluğun dereceleridir
çok güçlü uyumluluk:+4
güçlü uyumluluk:+3
iyi uyumluluk:+2
yararlı uyumluluk:+1
çok zorlu uyum -4
zorlu uyum -3
biraz zorlu -2
küçük zorlu uyum -1
merhabaaa bende yorum ıstıyorum yenı evlıyım
22,09,1984 ben
23,06,1980 eşim
teşekkurler şimdiden
merhabaaa bende yorum ıstıyorum yenı evlıyım
22,09,1984 ben
23,06,1980 eşim
teşekkurler şimdiden
Ben de yorum istiyorum.
Benimki 07/08/1986
Eşimin 21/05/1980
çok merak ediyorummmmmm:)
benimki;10-03-1991
erkek arkadaşımın ki;13-04-1987
Merhaba yorumlar için teşekkürler şimdiden,
ben 19.03.84
aşk 02.07.84
bana da bakabilir misin rica etsem
10.11.1990
02.04.1989
şimdiden tşkler :2:
bana da bakabilir misiniz rica etsem..evlilik konusunda özellikle..
ben 06/09/1986
o 11/12/1980
şimdiden teşekkürler..
Canım sana zahmet bana da bakar mısın lütfen :)
Ben 05/04/1990
Erkek arkadaşım 10/09/1990
Teşekkür ederim şimdiden
ben_ 04.04.1993
o_ 10.04.1991
?
Mars 90 vya 180 Venüs
Aralarında güçlü çekim vardır,duygusal uyumluluk ve karşılıklı anlayış ekiskliği olabilir.Güçlü çekim olmasına rağmen aralarında gerçekten duygusallık olmayabilir,kıskançlık ,aiırı sahiplenme ve sınırlandırma nedeniyle sorunlar olabilir,ilk görüşte aşk yaşanabilir.
Mars 90 veya 180 Satürn
Satürn kişisi( partner oluyor ) ,Mars kişisin( sen oluyorsun ) davranışlarını frenleyebilir,ayrıca mars kişisi kötümser bir yaklaşımla sürekli elştiride bulunabilir bu da ilişkilerinde hayal kırıklığı,öfke gibi olumsuz etkiye neden olur.
Güneş 90 veya 180 Satürn
Çiftlerin birbirini kısıtlaması,baskıcı davranmaları,iradelerini ortaya koyamamaları,egoları sorun yaratır.Bir tarafın diğerinin cesaretini kırması yada cesaret edememesi ilişkideki zorluklardır.İlişkilerini yük olarak görme ve eğlenememe,zevk almama de görülür. Taraflardan birinin diğerini gereksiz veya anlamsız baskı altına alması, sınırlar koyması hem kişisel hem de ilişki için zorludur. Her iki tarafın da birbirini eleştirirken kişilik haklarına saldırması ve acımasızlık derecesine ulaşabilmesi de ilişkinin problemli olmasına neden olacaktır.
Merkür kavuşum Merkür
Bakış açıları aynıdır,kolay iletişim kurarlar.İyi iletişim kurdukları için rasyonel düşüncelerin de etkisiyle sorun ve anlaşmazlıkların üstesinden gelirler.Birbirlerinin fikirlerinden esinlenebilirler,iyi eş olabilecekleri gibi iyi birer arkadaş da olurlar.
Merkür 90 veya 180 Uranüs
İlişkilerinde huzursuzluk, tartışmala, oldukça yoğun şekilde yaşanır, birbirlerinin düşüncelerini anlamakta ve kabullenmekte zorlanırlar.Bir tarafın geleneksel yapıya yakınlığı, diğerinin değişiklikten,farklılıktan ve yenilikten asla ödün vermek istememesi problemlerin nedenidir. Beraberliklerinde yaşanan huzursuzluklar, anlaşmazlıklar sinir sisteminizin yıpranmasında, giderek birbirlerine tahammmül edememelerine sebep olur ayrıca uranus kişisi kararsız olabilir.
Venüs kavuşum Güneş
Birbirleriyle uyumludurlar,birlikte neşeli,romantik,uyumlu ve güzel vakit geçirirler.Aralarındaki sevgi , mutluluk ve birbirlerini teşvik etmeleriyle yaratıcılıkları ortaya çıkar.
Venüs 90 veya 180 Mars
Cinsel çekim olsa bile her ikisininde ilişkiye yaklaşma tarzı,duyguları farklıdır.İlişki sırf cinsel tatmin için başlayabilir yada cinsel kıskançlık olabilir.Romantik ilişkilerde sorun olmasa bile cinsellik üzerine kurulu ilişkilerde bu tür sorunlar yaşanır.Karşı cinsle olan ilişkilerde fiziksel çekimin artmasına ve bedensel alış-verişin çok daha tatminkar bir hale gelmesine neden olur. Buna rağmen arada pek çok huzursuzluğun yaşanması, bir tarafın diğer tarafa, cinsel duyarlılığını kullanarak baskı yapması gibi olasılıklar da görülebiir.aralarında rekabetin yaşanabilir.
canım rica etsem banda bakar mısın ?
erkek 27.03.1987
bayan 11.109.1987
şimdiden çok teşekürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?