canım lütfen banada bakarmısın benim 16 eylül 1978 eşimin 14 ekim 1969,benim doğum saatim sabah10gibi
biz nişanlıyız ama ben merak ediyorum canım bakarsan çok sevinirim
benim 12.05.1986
onun 08.09.1985
şimdiden teşekkürler...
bana da bakar mısın
ben 15/05/1991
partnerim 10/05/1989
Uzun ömürlü bi ilişki olabilir mi peki ?
ben 07.02.1973
O 10.03.1968 :)
Sağolasın canım :) Fiziksel şiddet vs yok öyle şeyler çok şükür..Emeğine sağlıkMerkür kavuşum Merkür
Bakış açıları aynıdır,kolay iletişim kurarlar.İyi iletişim kurdukları için rasyonel düşüncelerin de etkisiyle sorun ve anlaşmazlıkların üstesinden gelirler.Birbirlerinin fikirlerinden esinlenebilirler,iyi eş olabilecekleri gibi iyi birer arkadaş da olurlar.
Merkür kavuşum Venüs
İlişkilerinde romantiizm,yaratıcılık vardır,duygusal konularda iletişimleri iyidir. Edebi, müzikal, sanatsal ve kültürel konularda aynı zevk ve düşüncelere sahip olurlar.Beraber çalışmak,fikir yürütmek konular hakkında keyif verebilir.ilişkide birbirleriyle çok rahat iletişim kurabilirler genellikle zihinsel ve duygusal paylaşımlarda bulunurlar.Her ikisi için de ilişkileri çok değerli ve güzel olduğu için anlamsız tartışmaları ve anlaşmazlıkları gidermekte, uzaklaştırmakta başarılı sayılırlar.
Merkür 90 veya 180 Jüpiter
İlişkilerinde idealizm fazlasıyla hakim olabilir, zorlayıcı bir etkileşim olmasına rağmen, problemlerin üstesinden gelmek zor değildir. Bu açının en önemli negatif özelliklerinden bir tanesi, olumsuz sayılabilecek gerçekleri görmemek, dolayısıyla yanlışları düzeltmeyee yardımcı olabilecek teşhisleri yapamamalarıdır. İlişkilerinde bazı problemlerin varlığını hissetmelerine rağmen, neyin yanlış olduğunu tam olarak kavrayamamaları çözüm bulmakta gecikmelerine ve sorunların devamlılığına neden olabilir.
Uranus 90 veya 180 Neptün
İlişkiyle birlikte daha yaratıcı düşünceleri olabilir ,ilişkileri renkli olur,yaratıcılıklarına ilham kaynağı olurlar fakat güvensizlik,yanlış anlamalardan kaynaklanan karışıklıklar ortaya çıkabilir.
Mars 90 veya 180 Uranus
İlişkileri geçici ve düzenli olmayabilir, ilişkilerinde gergin durumlar yaşanabilir.Bu ilişkide iki taraf da kendi bildiğini yapabilir ve diğerine tolerans göstermeyebilir bu nedenle uzun süreli olamayabilir ilişkileri. Beraberlik içinde zaman zaman fiziksel şiddetin yaşanabilir.Tek başılarınayken, sakin ve huzurlu olsalar bile bir araya geldikleri zaman geçimsiz, huysuz,birbirlerinin bağımsızlıkları için karşıdakini tehdit olarak görme ve çekinmeden şiddet kullanabilen kişiler olabilirler.
satürn satürn sekstil (+1) Bu etki ortaklık ve değer yargıları konusunda anlaştığınızı gösteriyor. Bu etkinin karmik yapısından dolayı siz birbiriniz için yaratıldığınızı düşünebilirisiniz. İlk görüşte onu tanıyor gibi hissetmişsinizdir. Bu etki ilişkinin bütünlüğü açısından çok önemli bir etkidir.
benimkine de bakabilirmisin?
benim 26 temmuz 1991
onun 28 eylül 1987
Güneş 120 Satürn
İlişkide disiplin olması ,güven duygusu,kararlılık ve amaçlarının aynı olması istikrarı sağlayan etkenlerdendir. Her iki tarafın da karşısındakinin beklentilerinden, amaçlarından ve davranışlarından emin olması, tekdüzelik yaratsa bile, yine de ilişkide karşılıklı olarak birbirlerine yoğun şekilde güvenmelerine ve biraz da ilişkiye teslimiyet içide olmalarına yardımcı olur. Bazen aynı şeyleri sürekli yaşamaktan ve tekrarlamaktan doğan sıkıntı bunalmaya ve sıkılmaya da neden olabilir. Bu durumun üstesinden gelebiirlerse ilişkinin çok uzun zaman devam etmesi kaçınılmaz olacaktır.
Merkür 120 Jupiter
Birçok fikir ve felsefi ilgileri paylaşırlar.Romantik evlilik,romantik ilişki iletişimi ve ilişkideki dayanıklılığı arttırır.Birbirlerini,yapıcı-pozitif düşünce ve iyimserlik ile teşvik ederler.İlişkiyle birlikte yeni kişiler,yabancı kültürler,değişik yerlere seyahat gibi deneyimler yaşarlar.
Merkür sextile Merkür
Her türlü iletisim için idealdir. Bazı düşünceleri,entelektüel yapılarının birbirine benzemesi, ortak noktalara sahip olmaları, ilişkinin gelişmesinde, kolay iletişim sağlamada büyük bir öneme sahiptir. Birbirinin düşüncelerine güvenmeyi sağlayan bu etkilşim aynı zamanda, gelişmelerine de yardımcı olur.Fikirlerini açıkça paylaşabilirlerse karar verirken birbirlerinden destek alırlarsa ya da birlikte karar vermekte zorlanmazlarsa ilişkileri olumlu şekilde devam eder.Mantık yürütürken, benzer şeylere dikkat etmeleri ilişkileri için önemlidir. Her ikisinin de olumlu değişim için eleştiride bulunması, sinirlendikleri zaman birbirlerini kola sakinleştirebilmeleri ilişkilerinin devamı için çok önemlidir.
Venüs sextil Pluto
İlişkide yoğun duygu ve tutkular vardır,bir taraf ilişkide daha zorlayıcı olabilir,dikkat çekmeye çalışabilir.İlişkideki sırlarını ya da daha önceki sırlarını ömür boyu saklayabilir.Aşkıyla,romantik ve cinsel duygularıyla dikkat çekebilir.
Mars sextile Pluton
Güçlü yoğun duygular vardır,ilişkide rekabet,cesaret vardır.Davranışlarında,duygularında aşırılık olabilir ve aralarında güç mücadelesi yaşanabilir.
Jüpiter 120 Satürn
Iyi bir iliski, mutlu bir aile yasami, Satürn sayesinde, bu iliskide hersey düsünülerek, hiç maceraya atilmadan yapilir.
Jüpiter 120 Uranüs
iyi bir birliktelikdir ama birbirlerine saygı duymaları ve özgürlük tanıdıkları sürece
satürn satürn trine (+1) ikinizde birbirinize sadıksınız birden değil ama yavaş yavaş bu ilişki oluşur sağlam temelere dayana bir ilişki olur iş ilişkileri içinde iyi bir açıdır ortak hedef ve düşünceleriniz vardır
Merkür 120 Mars
Zihinsel olarak uyumludurlar,fikirlerini birlikte eyleme geçirirler,tartışmalar yaşansa bile bu sevginin bir göstergesi olabilir bu da ilişkilerini canlı tutar,heyecan verir.
Venüs 90 veya 180 Satürn
Bu açı,ilişkinin dengesizliğinin en önemli göstergesidir. ikisinin duygusal durum değişikliklerinde zamanlama problemleri görülebilir. Taraflardan biri daha duygusal ve sevecen davranırken, diğer tarafın disiplinli, kuralcı ve zaman zaman soğuk olması beraberliğin ilerlememesine ve tatminsiliğe neden olur. İlişkide hayal kırıklıkları, acı ve zorlanma görülür.Tüm duyguların bu birlikteliğe yoğunlaşması durumunda yaşanan hayal kırıklıkları, olumsz tecrübeler acının katlanarak büyümesinde çok etkili olabilir.
Venüs kavuşum Güneş
Birbirleriyle uyumludurlar,birlikte neşeli,romantik,uyumlu ve güzel vakit geçirirler.Aralarındaki sevgi , mutluluk ve birbirlerini teşvik etmeleriyle yaratıcılıkları ortaya çıkar.
Mars sextile Uranus
Yenilik ve ilham'ın olduğu ilişkidir.Alışılmamış davranışlar,tecrübeler yaşayabilirler,risk alabilirler.Birbirlerini desteklerler her konuda ve birbirlerinden enerji alırlar.
Mars 90 veya 180 Pluto
Bir taraf diğerine kaşı daha üstün olmaya çalışabilir,aralarında mücadele olabilir,yoğun duygular olabilir,ilişkilerine dışardan müdahale edilebilir,ilişkilerindeki engelleri aşmak için öfkeli davranabilrler,gizlilikleri ortaya çıkmaya çalışabilir pluto kişisi.
tam doğum bilgilerini yazarsan ayrılık açısı var mı diye bakabilirim....
banada bakabılırmısınız
benim 4 ekim 1988
eşim 1 mayıs 1982
Benim 23 mart 1992
bıtanecıgımın 22 ocak 1992 bakabılırmısın canım sımdıden tesekkurler
ya bana da bakar mısın??
benim doğum tarihim 5.11.1986
onunki 25.07.1984
Teşekkürler yorumun için,bunlardan hangisi benim onu anlamadım..
Doğum bilgileri derken?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?