cok saol canım hakıkatende bızı anlatmışsın:)Güneş 120 Merkür
Çok romantik bir ilişki gibi görünmese de birbirlerinin düşüncelerini anlayabilirler, birbirleriyle her konuda sohbet etmeleri,birbirlerini desteklemeleri ve dinlemeleri birbirlerinden yeni şeyler öğrenmelerini sağlar çiftlerin iletişimi iyi olduğu için problemler kolayca aşılabilir. Birbiriyle çok rahat iletişim kurabilirler genellikle zihinsel ve duygusal paylaşımları kolay olur.. Her ikisi için de ilişkileri çok değerli ve güzel olduğu için anlamsız tartışmaları ve anlaşmazlıkları gidermek, uzaklaşmak isterler.
Merkür 120 Merkür
Düşünce sistemlerinin, entelektüel yapılarının birbirine çok benzemesi, ortak ilgilere sahip olmaları ilişkilerinin gelişmesinde, kolay iletişim kurabilmelerinde,iletişim kurarken zevk almaları ve diğer alanlarda meydana gelen problemleri konuşarak çözebilmelerinde büyük bir öneme sahiptir.
Merkür 90 veya 180 Uranüs
İlişkilerinde huzursuzluk, tartışmala, oldukça yoğun şekilde yaşanır, birbirlerinin düşüncelerini anlamakta ve kabullenmekte zorlanırlar.Bir tarafın geleneksel yapıya yakınlığı, diğerinin değişiklikten,farklılıktan ve yenilikten asla ödün vermek istememesi problemlerin nedenidir. Beraberliklerinde yaşanan huzursuzluklar, anlaşmazlıklar sinir sisteminizin yıpranmasında, giderek birbirlerine tahammmül edememelerine sebep olur ayrıca uranus kişisi kararsız olabilir.
uranüs pluto square pluto sahibi( partner) inatçı davranır uarnüs sahibi( sen oluyorsun) onu çok gelenekçi bulur isyanlar olur zor bir ilişkidir
satürn pluto sekstil İkinizin Satürn´ü ve Pluto´su arasında meydana gelen bu olumlu açı, ilişkinizin uzun süreli ve karşılıklı gelişime açık bir beraberlik olduğuna işaret eder. Bu ilişkinin içerisinde her iki tarafında birbirinin otoritesine saygı duyması, sahip olduğu gücü ve yapabilirlikleri desteklemesi oldukça önemlidir. Beraberliğinizde dengeleri oturtmak hiç de zor değildir. bu ilişki kişisel değişim süreçlerinizde birbirinizden destek almanızı sağlayan bir yapıya da sahiptir.
Merkür sextile Mars
İlişkilerinde önemli ve tatmin edici zihinsel ve fiziksel paylaşımlarda bulunurlar. Zihinsel olarak birbirlerini harekete geçirir ve tamamlarlar.Düşüncelerini ve duygularını birbirlerine güçlü ve enerjik bir şekilde aktarmaları ilişki içinde yıkıcılık yaşanmasına ya da birbirlerine zarar vermelerine neden olmaz ve ilişkileri kolay kolay bitmez.
Merkür 90 veya 180 Güneş
Kendi sorunlarıyla uğraşabilirler,birbirlerinden beklentileri sorun olabilir,kendilerini ve fikirlerini kanıtlamak için tartışmalar yaşayabilirler ama yine de çok ciddi iletişim sorunları yaşamazlar.
Merkür 90 veya 180 Satürn
İlişkide inatçılık,muhafazakarlık ilişkinin olumsuz yönlerindendir.Kıskançlık,kızgınlık,fazla disiplinli duygu ve düşünceler görülebilir.İletişim sorunu hayal kırıklıklarını da beraberinde getirir.
Merkür 90 veya 180 Uranüs
İlişkilerinde huzursuzluk, tartışmala, oldukça yoğun şekilde yaşanır, birbirlerinin düşüncelerini anlamakta ve kabullenmekte zorlanırlar.Bir tarafın geleneksel yapıya yakınlığı, diğerinin değişiklikten,farklılıktan ve yenilikten asla ödün vermek istememesi problemlerin nedenidir. Beraberliklerinde yaşanan huzursuzluklar, anlaşmazlıklar sinir sisteminizin yıpranmasında, giderek birbirlerine tahammmül edememelerine sebep olur ayrıca uranus kişisi kararsız olabilir.
Venüs kavuşum Jüpiter
Bu çifler uyumludur birlikteyken mutlu-neşeli(kahkahalar atan) ve iyimser potansiyeller görülür.Her ikisi de birbirine karşı hayranlık besler,ayrıca bu ilişkide birbirlerine karşı hoşgörülü ve cömert davranıp teşvik ederler .Bu açı, evlilik ve romantik ilişkilerde uyuşabilirliğin devam edeceğini gösterir.
Mars 90 veya 180 Neptün
Onları biraraya getiren ve birarada tutan etkenleri tam olarak anlayamazlar,yaratıcılık yoktur,yalandan dolayı suçluluk duygusu olabilir.
29.06.90 ben,
17.10.86 eş.
31.01.1989 ben
05.09.1983 sevgilim :)
Güneş 90 veya 180 Mars
Anlaşmazlıklar,çatışmalar görülsede cazibe vardır.Fiziksel şiddet yanlısı bir ilişki,rekabet, ortamı vardır ayrıca bu tartışmalar ilişkiyi canlı tutabilir ve daha fazla bağlılık yaratabilir.
Merkür 120 Merkür
Düşünce sistemlerinin, entelektüel yapılarının birbirine çok benzemesi, ortak ilgilere sahip olmaları ilişkilerinin gelişmesinde, kolay iletişim kurabilmelerinde,iletişim kurarken zevk almaları ve diğer alanlarda meydana gelen problemleri konuşarak çözebilmelerinde büyük bir öneme sahiptir.
Merkür 90 veya 180 Pluto
Bilinçaltlarında bastırılmış,çözülmemiş sorunları ilişkilerinde sorun olabilir ve hayal kırıklığı yaratabilir.Kişilerden biri daha kavgacı,kıskanç,bir şeyler kanıtlamaya çalışan biri olabilir,geçmişte yaşadığı ilişkileri,ortakları ile ilgili konularda yüzleşme,hayatı ve dünyayı anlamaya çalışabilir.
Venüs 90 veya 180 Plüton
Bu ilişki güç elde etmek için kullanıldığına, bir araç haline gelir.Taraflardan birisinin diğerinin duygularından, sevgisinden faydalanarak, kendi çıkarları için yönlendirmesi, sömürmesi görülebilir. Bu durum ilişkinin tek tarafın ihtiyaçlarına cevap vermesine ve onun kontrolünde olmasına neden olacaktır. Duyguların ve bedensel paylaşımların yoğunluğu ve çekiciliği pek çok problemin göz ardı edilmesinde ve gerekenlerin yapılamasında etkilidir.
Venüs 90 veya 180 Jupiter
İyi vaki geçirrler,macera yaşarlar ama diğer konularda çok fazla anlaşamazlar,zevk alamazlar sadece alışkanlık olabilir yaşadıkları.Jupiter kişisi diğerini,rahatına fazla düşkün,fazla duygusal görebilir. Venüs kişisi ise diğerini,fazla ciddi,din,kültür ve felsefyle fazla ilgilendiğini düşnebilir.
canım bana da bakar mısın rica etsem, ben 22.02.1992 o 03.05.1993 çok merak ediyorum gerçektennn
BEN 17.02.1990
nişanlım 21.02.1990
benim uyumumada bakarsanız sevinirim...
29.o2.1992 ben
o4.o4.1991 sevgilim
bizimde uyumumuza bakarmısınız lütfen
şimdiden teşekkürler :)
Güneş 120 VenüsVİRÜS06.04.1987 ben
30.06.1986 nişanlım
bana da bakarsanız minnettar olurum dilber.. şimdiden teşekkürler
Ben de merak ettim
30.06.1989 Ben
23.11.1987 Erkek arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?