benim ki 09.02.1988
partnerim ki 23.04.1987
tseskküerler
Konuya bakınca ben de merak ettim doğrusu.
15.11.1987 benim
12.11.1987 erkek aarkadaşım
Şimdiden teşekkür ederim:)
Bende merak ettim doğrusu.. :26:
ßen 15.o4.1991
ßirtanem o5.1o.1989
Şimdiden teşekkürler
Venüs Kavuşum Venüs
Karşılıklı olarak birbirlerinin duygusal ihtiyaçlarını çok rahat anlayabilirler ve duygularına karşılık verirler. İkisinin de duyguları sıcak, samimi ve şefkat doludur İlişkilerirnin temeli sevgidir. Benzer ya da aynı zevklere sahip olmaları, sosyal yaşamdan beklentileri ve toplumsal davranışlarındaki benzerlikler birlikte olmaktan büyük zevk duymalarında önemli bir etkiye sahiptir.
Mars kavuşum Satürn
İlişkide zorlayıcı durumları sık olmasa da yaşanabilir.Bu ilişkide farklı amaçların baskın şekilde ortaya çıkarılması, esnekliğin ve anlayışın zor olması olumsuz durumlara neden olabilir Aradaki anlaşmazlıkların bi çoğu, birbirlerine sürekli negatif tepki göstermelerinden kaynaklanır.Özellikle fiziksel paylaşımlarda uyum sağlayamamaları birbirlerine sevgi ve duygularını ifade edememeleri ilişkideki olumsuz yönlerdir ayrıca birinin diğerine baskı uygulaması ya da araya mesafe koymaya çalışması da ilişkinin problemli özelliklerindendir. Nedensiz öfkeler, takdir ve destek eksikliği ,rahat olmamama ya da birinin diğerinin kendisini olmasını engellemesi ilişkideki sorunlardan bazılarıdır.İlişki devam ederse eğer giderek ilişki niteliğini kaybetmesi ve sıradan hatta rahatsızlık yaratan bir bağlanma hali görülebilir.Ayrıca ilişkide mutlu olunmasa bile dışarıya mutluymuş gibi bir yansıtma isteği olabilir.
Jüpiter 120 Uranüs
iyi bir birliktelikdir ama birbirlerine saygı duymaları ve özgürlük tanıdıkları sürece
satürn uranüs kavuşum İkinizin Satürn´ü ve Uranüs´ü arasında meydana gelen bu olumlu açı, ilişkinizin kalıcı olma ihtimalinin yüksekliğine işaret eder. Birbirinin antitezi olan bu iki gezegen arasında meydana gelen bu etkileşim, beraberliğinizin dengeli ve idare edilmesi kolay bir ilişki olduğunun göstergesidir. Bu ilişki içersinde her ikinizin de sorunları büyütmeden, gerçekçilikle görmeniz ve çözümlemek için pratik tarafınızı disiplinle kullanmanız mümkündür. Beraberlikte heyecan ve tansiyon olmasına rağmen, bu durum ikinizin de hoşuna gidebilecek seviyede tutulabilir ve kontrol altına alınabilir. Ayrıca birbirinizden öğreneceğiniz çok şeyin olması, zevkli anlar geçirmenize ve kişisel olarak da gelişmenize nedendir.
neptün pluto sekstil Yeni yönlere doğru hareket etmek konusunda oldukça idealistsiniz ve evrensel anlamda yararı olan yolların geliştirilmesinde de kendinizi sorumlu hissediyorsunuz. Bazı zamanlarda moral veya öğüt verici olarak görünebiliyorsunuz, ama bazen de çok ciddi oluyorsunuz. Temel olarak inandıklarınız ile ilgili dengeli bir tutumunuz var ve gerçekleştirdiklerinizin en iyileri olduğunu kabul etmektesiniz. Yönünüz yukarı doğru ve bazen küçük adımlar uzun dönemli değişimlerde en güvenilir olandır.Bu bir aşk ilişkisi ise, ruhani olarak hissettikleriniz ve aşk vurgulanacaktır, hatta en fiziksel olanı bile. İş dünyasında ise bu daha da zor olacaktır, çünkü hemen kazancınızdan fedakarlık etmek zorunda kalacaksınız ve yine doğru şeyi yapacaksınız. Bu da rakiplerinize karşı sizi geçici olarak bir dezavantaja götürecektir.Eğer pratikliği idealizm ile birleştirmek için doğal iç güdülerinizi kullanırsanız kendilerini büyük bir parçanın içerisinde hissedenlerden daha fazla kazanç elde eder, bundan dolayı da birlikte olarak iç gerginliklerin ve rekabetin üstesinden gelirsiniz. Genelde doğru olmak daha fazla kazanç getirmektedir
benim 19.01.93
benden habersiz sevdicegim26.07.93
benim 23.09.84
kocişim 12.05.81
merak ettim ben de
Bende merak ettim şimditeşekkürlerrrr şimdiden
Benim 27.09.1964
Eşim 27.05.1961
Benimkine de bakabilir misiniz
benim 04.09.1987
eşim 09.01.1984
şimdiden çok çok teşekkürler
Bende merak ettim açıkçası,
Eşim-06.12.1963
Ben--18.11.1970:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?