çooook teşekkür ederim dilber
yalnız ben bişi merak ettim, daha önceki cevaplarda da denk gelemedim buna..
bu gezegenlerin yanında yazan sayılar noluyo 180 falan :26:
Benim 16.12.1992
Onun 01.02.1983
Benim 12.03.1992
Onun 08.04.1988
Güneş 120 MarsVİRÜScanım bana da bakabilir misin
21 mayıs 1989 benim benm gerçek doğum günüm 22 de olabilir o konuda emin değilim
11 nisan 1988 aşkımın
Merkür 120 Pluto
Mutlu bir birliktelik. bu olumlu açı, ilişkilerinde derin paylaşımların yaşandığına ve görünmeyen bazı etkilerin daha net hissedildiğini gösterir.Her ikiside bu görünmeyen güçleri gerçekçi bir şekilde anlayabilir problemlerin gerçek nedenlerini bulabilirler.Bu ilişki kişisel olarak da kendi psikolojik özelliklerinii anlamalarında yardımcı olur.Bu birliktelik zihinsel olarak yarattığı zenginlikle kişisel değişmlerin başlangıcında da önemli rolü olabilir.
Venüs kavuşum Güneş
Birbirleriyle uyumludurlar,birlikte neşeli,romantik,uyumlu ve güzel vakit geçirirler.Aralarındaki sevgi , mutluluk ve birbirlerini teşvik etmeleriyle yaratıcılıkları ortaya çıkar.
Mars 90 veya 180 Neptün
Onları biraraya getiren ve birarada tutan etkenleri tam olarak anlayamazlar,yaratıcılık yoktur,yalandan dolayı suçluluk duygusu olabilir.
Güneş 90 veya 180 Uranüs
Heyecn verici,aniden başlayan ve aniden biten bir ilişki olabilir.gelenksel bir ilişki ve partner yoktur burada fazla özgürlükden dolayı düşüncesiz ve birbirlerini umursamıyor gibi görüneblirler buda ilişkiye zarar verir. ilişkide bir tarafın diğerine göre biraz daha gelenekçi ve kuralcı olduğunun göstergesidir. Bu kurallara bağlı kalmak isteği, ilişkinin tatmin edici boyutundan mahrum kalmaya ve karşılıklı olarak birbirini yıpratmaya neden olabilir. Farklılıkları birbirleri için son derece çekici ve ilginç olmasına rağmen, bunları ilişkinin içinde birlikte yaşarken kabullenmeleri çok zordur. Bu ilişki de, ayrılık da her iki taraf için önemli değişim süreçlerinin başlamasında önemli rol oynayabilir.
Güneş 90 veya 180 Neptün
Bir taraf daha fazla söz sahibi olabilir ilişkide,her ikitarafda birbirinden büyülenmiş gibi etkilenebilirler,bir taraf hayal kırıklığına uğrayabilir.
canım bana da baksan
ben 13 mayıs 1992
onun 3 haziran 1990
bana da bakabilir misin canım :)
benim 08 03 1996
onun 26 04 1990
canım ben 6 mayıs 1986 partner 28 mayıs 1981 yorumlayabilir misin acaba
ben de istiyorum kiiii
ben 16.03.1986
nişanlım 05.03.1986
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?