bende merak ettim
bakabilirmisiniz?
Benim 03.07.1990
Partnerim 02.05.1985
13 nisan 1984
23 ağustos 1983
teşekkrler şimdiden
benim için de bakabilir misiniz?
12.08.1987
23.06.1988
teşekkür ediyorum şimdiden
benimkınede bakabılırmısınzz rica etsem:)
benim 22,02,1991
partnerimin 28,01,1991
erkek 29.04.1985
kız 22.09.1990
Güneş 90 veya 180 Venüs
Bu ilişkide çekim ve cazibe olabilir fakat çok fazla romantik konum yoktur,Önemsiz romantik sorunlar çözülse bile ilişkideki ciddi sorunlar çözeülmeyebilir,içsel ihtiyaçlar karşılanmayabilir ve beklentileri farklıdır.
Merkür 90 veya 180 Mars
İlişkide bakış açıları farklı olduğu için tartışmala,iddialaşmalar olabilir,sakin akılcı şekilde sorunlara çözüm bulmaları zor olur,egolar işin içine girerse rekabet de görülebilir.
Merkür 120 Jupiter
Birçok fikir ve felsefi ilgileri paylaşırlar.Romantik evlilik,romantik ilişki iletişimi ve ilişkideki dayanıklılığı arttırır.Birbirlerini,yapıcı-pozitif düşünce ve iyimserlik ile teşvik ederler.İlişkiyle birlikte yeni kişiler,yabancı kültürler,değişik yerlere seyahat gibi deneyimler yaşarlar.
Merkür sextile Satürn
İlişkide zihinsel olarak birbirlerine destek olurlar , birlikte yaptıkları planlarda her zaman tedbirli olmaları, düşüncelerini disiplinli şekilde hayata geçirebilmeleri yönünden birbirlerine benzerler. Beraber üzerlerine aldıkları sorumlulukları başarıyla yerine getiriler.Zaman zaman yaşakları problemlerde karşılıklı olarak anlayış sağlamalarrı ,sorunları büyütmeden pratik şekilde çözmeleri, ilişkinin ve çiftlerin gelişimine yardımcı olur.
Venüs sextile Jupiter
İlişki romantik duygular,arkadaşlık ve aynı değerler üzerine kuruludur.İlişkide maddi başarı ve şans avantajlarından yararlanabilirler.Birbirlerine saygıları,ortak zevkleri birbirlerinin ufkunu genişletiyor. Duygusal, cinsel cazibenin ötesinde yaşanan uyuşabilirlik ilişkinin devam etmesini sağlar.
Venüs kavuşum Satürn
Bu ilişkide çiftler birbirlerine karşı dürüst ve sadık olup sorumluluklarınının farkında olurlar.Arada yaş farkı olsa bile evlilik ve ilişkiler dayanıklıdır.Maddiyat veya güven önemli olabilir,Venüs kişisi,ilişkide şefkat gösteren taraf,Satürn kişisinin yanıtı ise pek bu tarzda olmaz.
Mars kavuşum Güneş
Hareketli,heyecanlı bir ilişki olabilir,zorlukları beraber atlatabilirler,aralarında çatışma olabilir,birbirleriyle rekabet edebilirler,aşk ve cinsellik konularında hassas olabilirler.
satürn satürn trine (+1) ikinizde birbirinize sadıksınız birden değil ama yavaş yavaş bu ilişki oluşur sağlam temelere dayana bir ilişki olur iş ilişkileri içinde iyi bir açıdır ortak hedef ve düşünceleriniz vardır
28.10.1982ben
13.03.1979 eşim
ben 18.03.1985
erkek 26.03.1986
çok teşekkürler şimdiden :)
ben 12.06.1983
esım 06.03.1978
benımkını de yorumlayabılırsınız lutfen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?