ben 16.07.1982
eşim 11.06.1982
şimdiden teşekkürler
Merkür sextile Venüs
İlişkilerinde birbirlerine karşı saygılarını yitirmeden iletişim kurarlar.Duygusal ve psikolojik endişeleri hakkında arkadaşça konuşabilirler ,yaratıcı ve sanatsal eğilimleri vardır.
Merkür 90 veya 180 Satürn
İlişkide inatçılık,muhafazakarlık ilişkinin olumsuz yönlerindendir.Kıskançlık,kızgınlık,fazla disiplinli duygu ve düşünceler görülebilir.İletişim sorunu hayal kırıklıklarını da beraberinde getirir.
Güneş 90 veya 180 Merkür
İlişkide iletişim kosnunda zorluklar yaşanabilir,bir taraf daha üstün olmaya çalışabilir,bakış açıları farklı olabilir. Aralarında sözlü iletişim olmasına rağmen, birbirlerini anlamaları ve konuşabilmeleri zor olabilir. Ancak bu zorluğa rağmen diğer iletişim şekilerini kullanarak duygusal alış-verişte bulunabilrler. Düşünce sistemlerinin birbirinden farklı olması,konuşma tarzlarındaki farklılıklar entelektüel anlamda zor anlaşmalarına ve birbirini anlayamamana neden olur.
Güneş 90 veya 180 Neptün
Bir taraf daha fazla söz sahibi olabilir ilişkide,her ikitarafda birbirinden büyülenmiş gibi etkilenebilirler,bir taraf hayal kırıklığına uğrayabilir.
Mars 90 veya 180 Neptün
Onları biraraya getiren ve birarada tutan etkenleri tam olarak anlayamazlar,yaratıcılık yoktur,yalandan dolayı suçluluk duygusu olabilir.
02.04.1990 benim
01.08.1985 esimin bakarsanız sevinirim
ben 08.07.1986 eşim 12.09.1980 bakarsanız sevinirim cok teşekürler
19.10.1987 ben
15.09.1982 o..
Bende isiyorum zahmet olmazsa tabi
bende ıstıyorummm ...
benımkı 23.06.1991
onunkı 25.02.1988
dilbercim k.bakma daha önce de sormuştum ama şimdi bulamadım ben bi kez daha uyumumuza bakmanı istiyorum
ben 13.05.1988
o 09.03.1988
onun doğum saati sabah 7 benim de 4:15
tekrar teşekkür ederimm
bende bende
ben 29.05.1972
O 22.06.1979
teşekkürler
Güneş 90 veya 180 Satürn
Çiftlerin birbirini kısıtlaması,baskıcı davranmaları,iradelerini ortaya koyamamaları,egoları sorun yaratır.Bir tarafın diğerinin cesaretini kırması yada cesaret edememesi ilişkideki zorluklardır.İlişkilerini yük olarak görme ve eğlenememe,zevk almama de görülür. Taraflardan birinin diğerini gereksiz veya anlamsız baskı altına alması, sınırlar koyması hem kişisel hem de ilişki için zorludur. Her iki tarafın da birbirini eleştirirken kişilik haklarına saldırması ve acımasızlık derecesine ulaşabilmesi de ilişkinin problemli olmasına neden olacaktır.
Merkür kavuşum Mars
İlişkilerinde önemli ve tatmin edici zihinsel ve fiziksel paylaşımlar çoğunluktadır. Bu açının etkisiyle, entelektüel anlmda birbirlerini çok rahat harekete geçiren ve tamamlayan özellikleri çift olarak rahat hareket etmelerinde oldukça önemli bir etkiye sahiptir. İlişkide dışarı vurulmayan duygu ve düşünceler negatifliğin giderek yoğunlaşmasına ve ilişkinin patlamalarla son bulmasına neden olabilir.
Venüs kavuşum Güneş
Birbirleriyle uyumludurlar,birlikte neşeli,romantik,uyumlu ve güzel vakit geçirirler.Aralarındaki sevgi , mutluluk ve birbirlerini teşvik etmeleriyle yaratıcılıkları ortaya çıkar.
Jüpiter 120 Satürn
Iyi bir iliski, mutlu bir aile yasami, Satürn sayesinde, bu iliskide hersey düsünülerek, hiç maceraya atilmadan yapilir.
satürn satürn square(-1) Doğum haritanızda yer alan disiplin, pratiklik ve otorite gezegeni Satürn´ün ilişkide olduğunuz kişinin Satürn´ü ile yaptığı açı ilişkinizin yürütülmesi çok zor, giderek katlanılamaz bir hale gelen beraberliklerden olduğunun işaretçisidir. Karşılıklı olarak birbirinize baskı yapmanız, farklı disiplin anlayışlarının yaşantınıza hakimiyeti, ortak noktaları bulmanızı geciktirebilir, hatta bu olasılığı tamamıyla ortadan kaldırabilir. Bu birliktelikte otorite savaşı son derece belirgin şekilde hissedilir ve yaşanır. İkinizin de ilişki içinde ve birbirinizin hayatı üzerinde söz sahibi olmaya kalkmanız, beklentilerinizin gerçeklerle örtüşmemesi ciddi problemlerinizin kaynağıdır. Bu beraberlik çok uzun ömürlü olsa bile, her zaman için aranızda aşılması çok zor bir mesafenin olması, özellikle yaş farkından kaynaklanan, farklı hayat yaklaşımları da söz konusudur. İlişkiniz sizlere çok şey öğretme potansiyeline sahip olmasına rağmen, bu birliktelikte esnekliğin yaratılması, toleransın yukarı çekilmesi çok önemli gereksinimlerdir.
uranüs pluto kavuşum birbirinizden çok etkilenirsiniz cinsel uyumunuz çok iyidir ama pluto sahibi kendini beklemediği karışıklıklar arasında bulabilir hayatı tamamen değişebilir karışıklıkların olduğu bir ilişkidir birbirinizi bir hayli değiştirip bir hayli eğitebilirsiniz
Dilbercim merhaba, bana da bakar mısın acaba?
Benim: 21-03-1991
Partnerimin: 08-05-1990
Şimdiden çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?