- 8 Şubat 2011
- 514
- 62
- 98
Banada bakabilirmisin? Ben 05.04.1990
O 16.05.1986
bende istiyorumteşekkürler
benimki 14.02.1993
partneriminki 25.09.1989
09.09.1982
18.07.1982
Ben de istiyorum
Ben 17.10.1991
O 01.11.1991
ben : 27.11.1989
o : 23.06.1987
Bide bana pardon bize bakar mısın ?
Ben : 11.11.1986
O : 06.12.1986
Şimdiden teşekkürleeer :)[/QUOTE
Venüs kavuşum Pluto
İlişkilerinde tutku,cinsel çekim ve cazibe hakimdir.Güçlü arzularında dolayı birbirlerini kontrol etme,ruhsal mücadele,kıskançlık görülebilir.Ayrıca yine güçlü duygulardan dolayı hayranlıktan kaynaklanan takıntı,güven sorunu görülebilir.
Venüs Kavuşum Venüs
Karşılıklı olarak birbirlerinin duygusal ihtiyaçlarını çok rahat anlayabilirler ve duygularına karşılık verirler. İkisinin de duyguları sıcak, samimi ve şefkat doludur İlişkilerirnin temeli sevgidir. Benzer ya da aynı zevklere sahip olmaları, sosyal yaşamdan beklentileri ve toplumsal davranışlarındaki benzerlikler birlikte olmaktan büyük zevk duymalarında önemli bir etkiye sahiptir.
Merkür kavuşum Merkür
Bakış açıları aynıdır,kolay iletişim kurarlar.İyi iletişim kurdukları için rasyonel düşüncelerin de etkisiyle sorun ve anlaşmazlıkların üstesinden gelirler.Birbirlerinin fikirlerinden esinlenebilirler,iyi eş olabilecekleri gibi iyi birer arkadaş da olurlar.
Mars sextile Uranus
Yenilik ve ilham'ın olduğu ilişkidir.Alışılmamış davranışlar,tecrübeler yaşayabilirler,risk alabilirler.Birbirlerini desteklerler her konuda ve birbirlerinden enerji alırlar.
ben de istiyorum.. :)
21.02.1986 (ben)
17.09.1987
Merkür 90 veya 180 Mars
İlişkide bakış açıları farklı olduğu için tartışmala,iddialaşmalar olabilir,sakin akılcı şekilde sorunlara çözüm bulmaları zor olur,egolar işin içine girerse rekabet de görülebilir.
Merkür 90 veya 180 Satürn
İlişkide inatçılık,muhafazakarlık ilişkinin olumsuz yönlerindendir.Kıskançlık,kızgınlık,fazla disiplinli duygu ve düşünceler görülebilir.İletişim sorunu hayal kırıklıklarını da beraberinde getirir.
Mars kavuşum Satürn
İlişkide zorlayıcı durumları sık olmasa da yaşanabilir.Bu ilişkide farklı amaçların baskın şekilde ortaya çıkarılması, esnekliğin ve anlayışın zor olması olumsuz durumlara neden olabilir Aradaki anlaşmazlıkların bi çoğu, birbirlerine sürekli negatif tepki göstermelerinden kaynaklanır.Özellikle fiziksel paylaşımlarda uyum sağlayamamaları birbirlerine sevgi ve duygularını ifade edememeleri ilişkideki olumsuz yönlerdir ayrıca birinin diğerine baskı uygulaması ya da araya mesafe koymaya çalışması da ilişkinin problemli özelliklerindendir. Nedensiz öfkeler, takdir ve destek eksikliği ,rahat olmamama ya da birinin diğerinin kendisini olmasını engellemesi ilişkideki sorunlardan bazılarıdır.İlişki devam ederse eğer giderek ilişki niteliğini kaybetmesi ve sıradan hatta rahatsızlık yaratan bir bağlanma hali görülebilir.Ayrıca ilişkide mutlu olunmasa bile dışarıya mutluymuş gibi bir yansıtma isteği olabilir.
Mars kavuşum Merkür
Zihinsel olarak birbirlerinin ilgisini çekerler,duyguları hakkında konuşmayı severler,entellektüel tartışmalar ilşkinin odak noktası olabilir.mars kişisi(partner oluyor) ilşkide biraz daha baskın olabilir.
ben 26.04.1988
o 27.08.1988
bende istiyorum:)
merhabalar dilber rica etsem bizimkine de bakabilirmisin
Benimki 02.07.1988
Nişanlımınki 15.12.1987
Şimdiden çok teşekkürler
Emeğine sağlık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?