partnerden soguma

rockxx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
1.520
915
163
ıyı aksamlar herkese,
bır sorum olacak
asıksınız ama esınızden, sevgılınızden hoslanmadıgınız,yanıma yakısmıyo dedıgınız veya bı an sogudugunuz oluyo mu?
gecıcı anlıkta olsa...

Anlik soğuma olaylarla kavgalarla ilgili olabilir ama yanıma yakışmıyor asla diyemem

yanıma yakışmıyor diye bir düşünce varsa sevgi namına bir şey yoktur o partnere haksızlık edilmemelidir..

12 yıldır tanışıyoruz,9 yıldır evliyiz,yanıma yakıştıramadığım yada soğuduğum olmadı hiç ama kızmışlığım çoktur.arada tartışmalarımızda olur ama bu yüzden hiç küsmedim ona hiç soğumadım.sanırım sizde böyle bir sorun var ,o zaman tam sevgi yok arada ,ilişkiyi tekrar gözden geçirin derim ..

Aksine nasıl olurda onu bu kadar kiriyorum derim. Ve biz en başından birbirmize bi yemin ettik kim soğursa en ufak şeyde soylicek diye bunu yapmamizda ki nedende diğeri öyle zamanlarda soguyanin tekrar sevgisini kazanmak için elinden geleni yapacaktı . Bir gün en sonunda asabiligi yüzünden ona su davranışından dolayı senden soğumaya başlıyorum dedim belki değişir diye inan günlerdir ne mücadeleler verdi o davranisina öylece çözüm bulduk:KK76::KK14:

Bu durumun ruh hali çabuk değişebilen insanlarda olduğunu düşünüyorum sadece partnere karşı değil herkese karşı . Böyle insanlar değişkendir çok mutluyken birden mutsuz olur, kendini bir gün çok çekici bulurken diğer gün hiç beğenmez. Bir gün aşk böceğiyken diğer gün her şeyden soğur. Sanırım ben bu tarif ettiğim insanım

Aksine nasıl olurda onu bu kadar kiriyorum derim. Ve biz en başından birbirmize bi yemin ettik kim soğursa en ufak şeyde soylicek diye bunu yapmamizda ki nedende diğeri öyle zamanlarda soguyanin tekrar sevgisini kazanmak için elinden geleni yapacaktı . Bir gün en sonunda asabiligi yüzünden ona su davranışından dolayı senden soğumaya başlıyorum dedim belki değişir diye inan günlerdir ne mücadeleler verdi o davranisina öylece çözüm bulduk:KK76::KK14:
neden sogudun kı cnm o an

Soğuma yanına yakıştıramamadan bahsediliyorsa
Aşktan bahsedilemez zaten..

arada kırgınlık olur soğursun ama düzelir ki hemen. yanına yakışmıyor diye soğunmaz kaldı ki seviyorsan yanına yakışıp yakışmadığına bakmazsın bile

iyi oldugumuz zamanlar yanıma yakışmıyor diye düşünmedim hiç..
ama en en en sinirli soğudugum anlarda tipinde meymenet yok ettiği laflara bak dediğim oldu :KK53:
tabi bi lafıyla geri buzlar eriyor :KK8:

ben de düşünüyorum kendini çok beğendiği zamanlar
ben kendimi dünya güzeli gibi görmüyosam onun nden bi tarafları bu kadar kalkık
böyle deyince de alınıyor
ama doğru en yakışıklı falan değil benim en güzel olmadığım gibi..
ha benim gözümde öyle ama

ıyı aksamlar herkese,
bır sorum olacak
asıksınız ama esınızden, sevgılınızden hoslanmadıgınız,yanıma yakısmıyo dedıgınız veya bı an sogudugunuz oluyo mu?
gecıcı anlıkta olsa...

soğuma anlık olarak olabilir diyelim de yanıma yakışmıyor düşüncesi aşkta olamaz bence olmamalı.

Back
X