partnerden soguma

Soğuyorum, arayı ısıtmaya çalışıyo karşımdaki, ona bile izin vermiyorum düşün ne derece soğuduğumu ve bitiyo ilişki :(
Çabuk karar değiştiren bi nevi dengesiz bi hatunum, bu özelliğim başıma ne dert açıcak bakalım daha...
Tek korkum bu dengesizliğim hemen soğumam yüzünden sanırım evlenemicem :(

yanıma yakışmıyoru yaklaşmıyor seklınde algılamadıgım zaman yorum yapacağım şampiyonn

yanıma yakıştırmadığım hiç olmadı ama uzaklıktan dolayı kavga ettiğimiz zamanlarda hiçbir şey hissetmediğim olmuştur ta ki resimlerine bakana kadar yada sesini duyana kadar... o benim için dünyada yanıma yakışan tek insan ve dünyanın en mükemmel erkeği her ne kadar hataları olsada öküz ve odun olsada bazen beni çok kızdırsada gördüğümde gözlerimi alamadığım bakmaya doyamadığım tek erkek...

iyi oldugumuz zamanlar yanıma yakışmıyor diye düşünmedim hiç..
ama en en en sinirli soğudugum anlarda tipinde meymenet yok ettiği laflara bak dediğim oldu :KK53:
tabi bi lafıyla geri buzlar eriyor :KK8:

Uyanınca mesaj at castiizz:KK8: Bu konuyla ilgili "çokonemli" şeyler:KK53:

İki senedir beraberiz hiç olmadı. Herif gözüme her gün daha güzel gözüküyor :KK53:

yanına yakıştırmamak olmadı
ama evet buzzzz gibi soğuduğum bi kaç sefer oldu.
mesela dün.
evde beni yalnız bırakıp kardeşine gitti, başka şehre.
şu anda gelmese 3-5 gün olur modundayım.
ama sadece sinirimden :(
yoksa görünce yine buzlar çözülüyor.

Hiç olmadı biz kavga ederken bile maraton koşucuları gibi sevişen bi çiftiz ..
Tanrısal bi karizması var adamın resmen tapıyorum ne soğuması :KK14:

bende de olmadı.. yanına yakıştıramama durumuna gelince sizi baya kırmış yada aklınızı bir karıştırmış yada psikolojik olarak ondan soğumak için ürettiğiniz bir durum gecicidir..

Back
X