Partneri kuzeninden kıskanmak normal mi ?

Alıp almadı mı bilmiyorum önündeki bardak su doluydu.Su vardı.Kuzeninin önünde viski şişesi.İcmis olabilir.
Anlamıyorsunuz kendi nişanlısı iş yerinde.Yatiliya benim nişanlımın evine gelen bir kız.Ben o kadar modern değilim.Rahatsiz olduğumu dile getirdim.

burdakileri bu kadar salak yerine koyman bazen sinir bozucu oluyor

Anlamıyorsunuz kendi nişanlısı iş yerinde.Yatiliya benim nişanlımın evine gelen bir kız.Ben o kadar modern değilim.Rahatsiz olduğumu dile getirdim.
Ya kız napsın senin çulsuz, mıymıy nişanlı kocanı? Gül gibi kendi nişanlısı varken bi de.

Bir de eşi için sürekli İzmirli vurgusu yapıyor. Ne söylemek istediğini anlıyorum ve ben de egeli olarak çok sinirleniyorum.
Senin anlamadığın ne biliyor musun? Ben Manisalıyım, kardeş ayağı diye bir şey yok bizde, gerçekten kardeşiz. Biz sana kuzenlerin senin için tehlike mi arz ediyor diye soruyor muyuz?

Ay su culsuz evli olduğu nişanlısının kızlar tarafından kapilmaya çalışılan bir varlık olarak gormesi takdire şayan.
Karşısındaki kişi viski içerken kendisi su iciyorsa hele ki alkol alan bir adam ise net parasızlıktan yani kız kahve pempis abdbavvs
Göklere çıkarma yani şu herifcazini.
Daha anasıyla maddiyat yüzünden birlik oturma mevzusu olan koca yürekli nişanlıni koyduğun paylaşılmazlik heybesinden bi cikar ve dönüp de ki.
Sana benden baskasi bakmazdi zaten.

kız bira da mı alamamış, su değildir o votka falandır ya

sizi rahatsız eden kuzen değil nişanlısı gibi duruyor eğer sevgiliniz böyle karaktersizlik yapabilecek biriyse direkt ayrılın ama önce kuruntu yapıp yapmadığınızdan da emin olun ki bence büyük ihtimalle kuruntu yapıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…