Dexter
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Alıp almadı mı bilmiyorum önündeki bardak su doluydu.Su vardı.Kuzeninin önünde viski şişesi.İcmis olabilir.
Anlamıyorsunuz kendi nişanlısı iş yerinde.Yatiliya benim nişanlımın evine gelen bir kız.Ben o kadar modern değilim.Rahatsiz olduğumu dile getirdim.
Ya kız napsın senin çulsuz, mıymıy nişanlı kocanı? Gül gibi kendi nişanlısı varken bi de.Anlamıyorsunuz kendi nişanlısı iş yerinde.Yatiliya benim nişanlımın evine gelen bir kız.Ben o kadar modern değilim.Rahatsiz olduğumu dile getirdim.
Senin anlamadığın ne biliyor musun? Ben Manisalıyım, kardeş ayağı diye bir şey yok bizde, gerçekten kardeşiz. Biz sana kuzenlerin senin için tehlike mi arz ediyor diye soruyor muyuz?
Konudaki derdin kaynağı kız da Ankaralıymış ama işte... ahahahahah.Bir de eşi için sürekli İzmirli vurgusu yapıyor. Ne söylemek istediği anlıyorum ve ben de egeli olarak çok sinirleniyorum.
Gül gibi derken tanıyorsun sanki ben bile o kadar muhabbet etmedimYa kız napsın senin çulsuz, mıymıy nişanlı kocanı? Gül gibi kendi nişanlısı varken bi de.
Seninkinin yanında herkes gül çünkü ahahahahshshshshGül gibi derken tanıyorsun sanki ben bile o kadar muhabbet etmedim
ya kızım ahahahahahaSeninkinin yanında herkes gül çünkü ahahahahshshshsh
Gül : ben ne alakaGül gibi derken tanıyorsun sanki ben bile o kadar muhabbet etmedim
Sen sevmiyosan orkidedir bencede o kızGül gibi derken tanıyorsun sanki ben bile o kadar muhabbet etmedim
beterin beteri var, ya karanfil olsaydıSen sevmiyosan orkidedir bencede o kızgül ne bee
kız bira da mı alamamış, su değildir o votka falandır yaAy su culsuz evli olduğu nişanlısının kızlar tarafından kapilmaya çalışılan bir varlık olarak gormesi takdire şayan.
Karşısındaki kişi viski içerken kendisi su iciyorsa hele ki alkol alan bir adam ise net parasızlıktan yani kız kahve pempis abdbavvs
Göklere çıkarma yani şu herifcazini.
Daha anasıyla maddiyat yüzünden birlik oturma mevzusu olan koca yürekli nişanlıni koyduğun paylaşılmazlik heybesinden bi cikar ve dönüp de ki.
Sana benden baskasi bakmazdi zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?