Dexter
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
banım yeni açıldı, yapmaEvlilik öncesi son kontroller onlar. Bunu herkes yapıyor bilmiyor musun? Kadın evlenirken temiz kağıdı almalı mutlaka
Eşinin alkollü bayram masasına kıyın kıyın iyi eğlenceler yazıp, derdi gücü masadaki kadınların namusu olup, koynuna alacağı kocanın alkol almasını çok da sorun etmeyen Nuroş yine din dersi verirkene..Eşinin alkollü bayram masasına iyi eğlenceler yazan nuranka başka konularda, dini yorumlarıyla yargı dağıtmaya devam ediyor
Kendiyle bu kadar çelişen başka üye görmedim ben. Nasıl yürütecek bu evliliğiçok merak ediyorumEşinin alkollü bayram masasına iyi eğlenceler yazan nuranka başka konularda, dini yorumlarıyla yargı dağıtmaya devam ediyor
Erkektir yapar kafasında olduğu için yürütür bence.Kendiyle bu kadar çelişen başka üye görmedim ben. Nasıl yürütecek bu evliliğiçok merak ediyorum
Aynen öyle tüm derdi kadınlarla, aklı, gücü onlara yetiyor çünkü erkeklere gelince sus,pus. Evlerden ırak.Eşinin alkollü bayram masasına kıyın kıyın iyi eğlenceler yazıp, derdi gücü masadaki kadınların namusu olup, koynuna alacağı kocanın alkol almasını çok da sorun etmeyen Nuroş yine din dersi verirkene..
Guvenmemenize sebep olan özel durumlar mi var yoksa kendi kendinize mi kıskançlık yapıyorsunuz böyle düşünerek?Yatılı gidiyor evleri 2 oda.Biz kardeşiz diye mesafeli de davranmiyorlar.Kardes dediğin ozkardesindir kuzeninle kardeş gibi buyursun.Ama kuzenin nişanlısı nedir ?
İlk başta içmesine karsiydim.Simdi ortamım olmadı icemedim diyor.İlk başlarda soz verdim icmicem diyen adam isimden dolayı ortam olmadığından icemedim diyor.İctigimde senede 1 2 kadeh hesabı yapıyor.İcen arkadaşlarım da var.Esimin kuzenleri aşırı derecede içip gece hayatı olan insanlar.Esimin maddi durumu az birde.Onlar biraz daha maddi imkanları olan tipler.Bayram günü alkollü ortam eşimin evine gelmişler.Ben eşimle görüşemedim bayramda kuzeninin nişanlısı yatiliya gidiyor.O kadar sinirim bozuldu.Haksızsın Nur.
Kuzen ve kuzeninin nişanlısı söz konusu olanlar.Sorun edilecek bir durum yok.Hatta çok çirkin.Kıskançlık değil de güvensiz gibisin.Öyle isen de viski mi votka mı içtikleri diye düşünmeyi bırak da ilişkini gözden geçir artık.
Binde bir örnekler var mı var ama bu kadarıyla, dışarı çıkıp gezip tozdular diye trip atılmaz.
Alkol konusunda da fikirler farklı olabilir,saygı duyuyorum. Oturur konuşur orta yol bulunabilirse bulursunuz.
Güven sarsıcı problem yok.Ama bana göre rahatlar kaynanama göre aynı evde başbaşa kalabilirler.Kardes sayilirlarmis.Kuzeninin nişanlısı ile.Hatta gece yarısı kızı birgün evlerine bırakmış.Esim benden gizledi.Kaynana anlattı.Sana kadar adam yokmuydu dedim onu bırakacak.Guvenmemenize sebep olan özel durumlar mi var yoksa kendi kendinize mi kıskançlık yapıyorsunuz böyle düşünerek?
Hayir gezsin.Arkadaslariyla gezsin.Kiz kuzenleriyle de gezsin.Ama kardeş ayağına eşime yakın olmasını istemiyorum.Birde eşimin kuzeni bana yenge demedi hiç.Nasilsin demedi sohbetimiz olmadı soğuk birisi o neden benim eşimle dip dibe sohbet muhabbet ediyor.adam kuzeniyle görüşmesin mi?
kuzenden mi kuzenin nişanlısından mı rahatsızsınız?
siz zaten uzaktasınız evde mi otursun istiyorsunuz?
ben neyi kıskandığınızı anlamadım açıkçası.
Bunu bize deme git bayram gününde alkol alan nişanlı olduğun esine söyle hahaHayir gezsin.Arkadaslariyla gezsin.Kiz kuzenleriyle de gezsin.Ama kardeş ayağına eşime yakın olmasını istemiyorum.Birde eşimin kuzeni bana yenge demedi hiç.Nasilsin demedi sohbetimiz olmadı soğuk birisi o neden benim eşimle dip dibe sohbet muhabbet ediyor.
Hayir gezsin.Arkadaslariyla gezsin.Kiz kuzenleriyle de gezsin.Ama kardeş ayağına eşime yakın olmasını istemiyorum.Birde eşimin kuzeni bana yenge demedi hiç.Nasilsin demedi sohbetimiz olmadı soğuk birisi o neden benim eşimle dip dibe sohbet muhabbet ediyor.
Hayir gezsin.Arkadaslariyla gezsin.Kiz kuzenleriyle de gezsin.Ama kardeş ayağına eşime yakın olmasını istemiyorum.Birde eşimin kuzeni bana yenge demedi hiç.Nasilsin demedi sohbetimiz olmadı soğuk birisi o neden benim eşimle dip dibe sohbet muhabbet ediyor.
Anlamıyorsunuz kendi nişanlısı iş yerinde.Yatiliya benim nişanlımın evine gelen bir kız.Ben o kadar modern değilim.Rahatsiz olduğumu dile getirdim.Ayrıca "kardeş ayağı" ne kadar çirkin bir laf. Hem kadını hem de eşinizi itham ediyorsunuz böyle bir ifade kullanarak.
Alıp almadı mı bilmiyorum önündeki bardak su doluydu.Su vardı.Kuzeninin önünde viski şişesi.İcmis olabilir.Bunu bize deme git bayran gününde alkol alan nişanlı olduğun esine şöyle haha
Anlamıyorsunuz kendi nişanlısı iş yerinde.Yatiliya benim nişanlımın evine gelen bir kız.Ben o kadar modern değilim.Rahatsiz olduğumu dile getirdim.
Yavrum sen o kadar modern değilsin mi ?Anlamıyorsunuz kendi nişanlısı iş yerinde.Yatiliya benim nişanlımın evine gelen bir kız.Ben o kadar modern değilim.Rahatsiz olduğumu dile getirdim.
Alıp almadı mı bilmiyorum önündeki bardak su doluydu.Su vardı.Kuzeninin önünde viski şişesi.İcmis olabilir.
Senin anlamadığın ne biliyor musun? Ben Manisalıyım, kardeş ayağı diye bir şey yok bizde, gerçekten kardeşiz. Biz sana kuzenlerin senin için tehlike mi arz ediyor diye soruyor muyuz?Hayir gezsin.Arkadaslariyla gezsin.Kiz kuzenleriyle de gezsin.Ama kardeş ayağına eşime yakın olmasını istemiyorum.Birde eşimin kuzeni bana yenge demedi hiç.Nasilsin demedi sohbetimiz olmadı soğuk birisi o neden benim eşimle dip dibe sohbet muhabbet ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?