- 10 Aralık 2022
- 2.855
- 1.472
- 63
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Bende okuyunca böyle error verdimNişanlısı mıymış? Ben de karı koca neden ayrılar diyordum. Partnerler eşler kuzenler karıştı. Kuzeninizin partneri sizin partneriniz onların partnerleri diye anlatacağına doğru düzgün olanı anlatsa daha iyi olurdu. Partner i ayrıca neden kıskansın ki partneri olanlar. Eşini sevgilisini nişanlısını kıskanır partner partnerdir .
Kocanıza niye partnerim diyorsunuz?
Aga nigi Naga nigiKocanıza niye partnerim diyorsunuz?
Nişanlısına kocam mı diyordu:)Nişanlım demekten yeni vazgeçti. Ses etmeyelim bence.
Nişanlısına kocam mı diyordu:)
N'oluyor yahu
Ben de düğünsüz evlendim ya şimdi elin adamına boşu boşuna mı kocam diyorum?Henüz düğün yapmadıkları ve aynı evde yaşamadıkları için eş olmadıklarına inanıyordu. Ama konuşa konuşa ikna ettik resmen eş olduklarına.
Öncelikle sizi ciddiyete davet ediyorum nuranka'nın bilirkişi olduğu bir konu elimden geldiğimce onun önceki konularından okuduklarımla size cvp vermeye çalışacağım. Net cevap için tabii ki sormam gerekenler varBen de düğünsüz evlendim ya şimdi elin adamına boşu boşuna mı kocam diyorum?
Neyse biz aynı evdeyiz, bence biraz hakkım var.
Hani kuşlar ağaçlaaaaaarrrÖncelikle sizi ciddiyete davet ediyorum nuranka'nın bilirkişi olduğu bir konu elimden geldiğimce onun önceki konularından okuduklarımla size cvp vermeye çalışacağım. Net cevap için tabii ki sormam gerekenler var
1,Nişanlı evli misiniz?
2.Kızlık zarı muayenesi oldunuz mu?
Olduysanız başörtülü hemşire var mıydı?
3 savcılık izni gerektiğini biliyor muydunuz?
4 Elin adamı denen kişi sizin partneriniz mi?
Siz nurpembeciğimi tanımıyorsunuz anlaşılan. Ben açıklayayım bildiğim kadarıyla. Kendisi resmiyette evli, düğünsüzlükten nişanlı. Düğününü bekliyoruz sanıyorum ki yazın olacak. Ondan sonra hem resmiyette hem de düğünde evli olacak. Şuanda evli-nişanlı.
Kızz nurankanın hakkını mı yiyoruz acaba kjdjdhsBen neden dugunsuzlukten nisanli kismina bu kadar guldum bilmiyorum
Bugun Hindu - Budist cifti bir arkadasimin dugunune katildim. Hindu tapinaginda yapildi ama hem Hindu hem Budist adetleri uygulandi tek tek. Ama baktim ki nikah memuru falan yok ortada imzalar da atilmiyor, evlendiler mi simdi diye dusunurken ortak baska bir arkadasimiza sordum. Megerse burada once gidip evlilik sertifikasi aliyormussun o imza kismi ordaymis, bu gelenek kismiymis. Kimse asil torende evlenmiyormus, demek ki onlar da nuranka gibi duble duble evlenmeyi tercih ediyor
Partner dediğine göre gel -görek kısmında kalmış sanırsamKızz nurankanın hakkını mı yiyoruz acaba kjdjdhsbelki o gelenek-görenekleri benimsemiştir
Ksjshhs ne dese linç yediği için muhtemelen partnerde karar kıldıPartner dediğine göre gel -görek kısmında kalmış sanırsam
Bu aşağılama mi sizceSize ne? Namus bekçisi misiniz? Kendi önünüzü toplayın ilk önce.
Hemcinslerinizi her defasında aşağılamaktan nasıl bir zevk alıyorsunuz?
Haksızsın Nur.Partneriniz kuzenleriyle çok geziyor siz ondan uzak mesafedesiniz.3 bayan 3 erkek birisi de kuzeninin nişanlısı.Biz bu bayram gorusemeyecegiz.Bayramdan bir hafta sonra görüşeceğiz.Kiskandim benim eşimin ailesiyle bile iç içe bir kız.Kuzeninin nişanlısı.
Birde kuzenlerden birinin önünde viski şişesi vardı.Votka ile viskiyi tam bilmiyorum.Erkeklerden.Esimin içtiğini biliyorum.Yinede bugün bayram içmeleri hoş değil.Onlerinde bardak yoktu.Kuzenleri aktif içiyor.Ozellikle o 2 erkek kuzeni ile kuzeninin nişanlısı gece hayatı var.Ben alkole karşıyım.Bunu biliyor.Arada içmesine de sesimi cikarmiyorum.Kendisi öyle dedi içerim dedi.Yinede rahatsız oldum özellikle bayram günü iyi eğlenceler yazdım polemiğe girmedim.
Kıskanmakta haksız mıyım ?
hahahahaahahahahahahaKonuyu acanin nuranka olduğunu bilseydim daha farkli bir yorum yapardim. Çünkü kendisi sürekli neyi dert edinsem diye düşünüp krizlere giriyor aha bu şekil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?