Partneri kuzeninden kıskanmak normal mi ?

Bende okuyunca böyle error verdim karman çorman her sey

Teker teker yazayım

- İsteyen istediği gün istediğini içer. Ben kendimi bildim bileli bayramlarda likör ikram edilir mesela bizim evde. Çevremde de aynı şekilde. İçmek istemeyenin de boğazına huni sokup zorla içirmeyiz.

- Medeni ailelerde/topluluklarda kadın-erkek ilişkisi kaç-göç üstüne kurulmadığı için insanlar aralarında cinsellik olmadan doya doya arkadaşlık-ahbaplık edebilirler. Dört duvar içine girince kimse kimsenin üstüne atlamaz.

- İlişkilerde çiftlerin hayat tarzı birebir aynı olmasa bile yakın olmalıdır. Eğer yakın değilse de bir taraf tamamen asimile olmaya gönüllü olmalıdır. Diğer türlü iki tarafın da hayatı cehenneme döner.

Henüz düğün yapmadıkları ve aynı evde yaşamadıkları için eş olmadıklarına inanıyordu. Ama konuşa konuşa ikna ettik resmen eş olduklarına.
Ben de düğünsüz evlendim ya şimdi elin adamına boşu boşuna mı kocam diyorum?

Neyse biz aynı evdeyiz, bence biraz hakkım var.

Ben de düğünsüz evlendim ya şimdi elin adamına boşu boşuna mı kocam diyorum?

Neyse biz aynı evdeyiz, bence biraz hakkım var.
Öncelikle sizi ciddiyete davet ediyorum nuranka'nın bilirkişi olduğu bir konu elimden geldiğimce onun önceki konularından okuduklarımla size cvp vermeye çalışacağım. Net cevap için tabii ki sormam gerekenler var
1,Nişanlı evli misiniz?
2.Kızlık zarı muayenesi oldunuz mu?
Olduysanız başörtülü hemşire var mıydı?
3 savcılık izni gerektiğini biliyor muydunuz?
4 Elin adamı denen kişi sizin partneriniz mi?

Hani kuşlar ağaçlaaaaaarrr

Ben neden dugunsuzlukten nisanli kismina bu kadar guldum bilmiyorum

Bugun Hindu - Budist cifti bir arkadasimin dugunune katildim. Hindu tapinaginda yapildi ama hem Hindu hem Budist adetleri uygulandi tek tek. Ama baktim ki nikah memuru falan yok ortada imzalar da atilmiyor, evlendiler mi simdi diye dusunurken ortak baska bir arkadasimiza sordum. Megerse burada once gidip evlilik sertifikasi aliyormussun o imza kismi ordaymis, bu gelenek kismiymis. Kimse asil torende evlenmiyormus, demek ki onlar da nuranka gibi duble duble evlenmeyi tercih ediyor

Kızz nurankanın hakkını mı yiyoruz acaba kjdjdhs belki o gelenek-görenekleri benimsemiştir

Haksızsın Nur.

Kuzen ve kuzeninin nişanlısı söz konusu olanlar.Sorun edilecek bir durum yok.Hatta çok çirkin.Kıskançlık değil de güvensiz gibisin.Öyle isen de viski mi votka mı içtikleri diye düşünmeyi bırak da ilişkini gözden geçir artık.

Binde bir örnekler var mı var ama bu kadarıyla, dışarı çıkıp gezip tozdular diye trip atılmaz.
Alkol konusunda da fikirler farklı olabilir,saygı duyuyorum. Oturur konuşur orta yol bulunabilirse bulursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…