- 16 Temmuz 2023
- 7.701
- 20.094
- 278
- 30
Herkese selam. Sadece cinsellik amaçlı görüştüğüm eski sevgilimle prezervatif kullanarak ilişkiye girmiştik. Bir ara prezervatif kaydığı için her ne kadar saçma ve düşük ihtimal olsa da acaba hamile miyim, sperm girmiş olabilir mi diye düşündüm ama neyseki regl oldum boşuna evham yapmışım. Prezervatifsiz deneme yapmak istiyorum. Kendisinin başka görüştüğü, düzenli olarak cinsel ilişki kurduğu kimse yok. Yani herhangi bir hastalığı yok. Kendisine güveniyorum, ilişkide sınırlarıma saygı duydu her zaman. Bana "yeniden sevgili olalım mı eskisi gibi " dedi ama ben kabul etmedim. O da peki sen nasıl istersen dedi.
Not: Yıllar önce evliyken prezervatifsiz ilişkiye girdiğim için o hissi yeniden hissetmek istiyorum. İlişkide aradığım şey tutku.
Burda sizlerden öneri almak istiyorum. Düzenli olarak partneriyle, sevgilisiyle ilişkiye girenler hamilelik kaygısı olmadan nasıl yapıyorsunuz?
Not: Yıllar önce evliyken prezervatifsiz ilişkiye girdiğim için o hissi yeniden hissetmek istiyorum. İlişkide aradığım şey tutku.
Burda sizlerden öneri almak istiyorum. Düzenli olarak partneriyle, sevgilisiyle ilişkiye girenler hamilelik kaygısı olmadan nasıl yapıyorsunuz?