• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Partnerimle korunmadan cinsellik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne güzel, sevindim sizin adınıza. Ama yine de düzenli, aynı saatte kullanmakta fayda var yorumda arkadaşların da yazdığı gibi. Evliliğinizde mutluluklar ve güzel, renkli bir cinsel hayat dilerim sizin için. ✨
Teşekkür ederim😌 ben hamile kalırsam da sorun etmeyeceğim için çok dikkat etmedim açıkçası ona rağmen takvim uygulamasında bildirim ayarlamıştım her gün aynı saatte bildirim geliyodu telefona. 🙃

ceyo göz göre göre bu riskleri almana şaşırdım. Psikiyatri ile tekrar görüş antidepresan konusunu bence. Belki libido sandığın durum başka bir hastalık belirtisidir.
Herhangi bir hastalığım yok çok şükür. Psikiyatriye ilaç dozu hakkında konuşmak için gidicem zaten. Başka hastalık belirtisi derken neyi kastettin , aklına gelen bir şey var mı?

Preli presiz ne farkı varmış yahu her boku duygusallaştırdığınız gibi bunu da yapıyorsunuz ya neyse 🤣 doğum kontrol hapı (iğneside var aylık 3 aylık gibi) kullansanda ki en az bi ay kullanmış olman lazım diye biliyorum içine boşalmasına izin vermiceksin inşallah onuda düşunüyorsan düşük gebelik zamanına denk getiriceksin bide dua ediceksin :27:

Preli presiz ne farkı varmış yahu her boku duygusallaştırdığınız gibi bunu da yapıyorsunuz ya neyse 🤣 doğum kontrol hapı (iğneside var aylık 3 aylık gibi) kullansanda ki en az bi ay kullanmış olman lazım diye biliyorum içine boşalmasına izin vermiceksin inşallah onuda düşunüyorsan düşük gebelik zamanına denk getiriceksin bide dua ediceksin :27:
Yok ya duygusallaştırmıyorum sadece daha fazla hissetmek istiyorum aramızda bir lateksli plastik olması fazlalık geliyor bana. 😅 İçe boşalma olmadan, en azından hevesimi alayım, sonra prezervatifle devam ederiz yine.

Yok ya duygusallaştırmıyorum sadece daha fazla hissetmek istiyorum aramızda bir lateksli plastik olması fazlalık geliyor bana. 😅 İçe boşalma olmadan, en azından hevesimi alayım, sonra prezervatifle devam ederiz yine.
Ben hiç öyle plastik birşey hissetmiyorum genelde bunu uyduranlarda erkekler zaten

Ok.yin ultra hisset ince uçlu, prezervatifi var ama yine de rahatsız oluyorum bu prezervatiften

Cidden merak ediyorum, evlilik dışı cinsellik cidden yaşıyor musun? Muhafazakar bir insansın. Ailen aşırı tutucu. Yani seni evden bile doğrı düzgün çıkarmıyorlar. Neden böyle konular açtığını merak ettim? Acaba troll 😈 müsün?
Daha önce evlilik dışı cinselliğe karşıyım muhafazakr bir insanım vs vs yazmıştın ve öyle devam etmiştin.
Ben seni hala hiç çözemedim.

Sevişmiyoz korkma 🤣
:KK70: şuan ona oral yapmıyorum ama ileriki zamanlarda onunla denemek istiyorum. Ön sevişmeyi uzun tutmak dışında,onun zevk alacağı şeyleri deniyorum. Erkekler oral seksi çok seviyor bundan zevk alıyorlar farkındayım. Kendisi bana oral yapmak istedi ve benden oral yapmam için bir talepte bulunmadı. Yine de yapsam daha güzel olur tabi.

Cidden merak ediyorum, evlilik dışı cinsellik cidden yaşıyor musun? Muhafazakar bir insansın. Ailen aşırı tutucu. Yani seni evden bile doğrı düzgün çıkarmıyorlar. Neden böyle konular açtığını merak ettim? Acaba troll 😈 müsün?
Daha önce evlilik dışı cinselliğe karşıyım muhafazakr bir insanım vs vs yazmıştın ve öyle devam etmiştin.
Ben seni hala hiç çözemedim.
Muhafazakar değilim sadece ailemin zoruyla küçük yaşta kapanmıştım. Allah'a inancım var ama bu benim muhafazakar olduğumu göstermez. Evden doğru düzgün çıkarmıyorlar diye bir şey yok. Haftada 1 ya da 2 haftada 1 çıkarım. Evcimen bir yapım var sadece. Daha evvel açtığım konuda öyle yazmıştım ama düşüncelerim değişti bu konuda. Çünkü cinsellik olmadan yaşamak istemiyorum artık. Cinsellik benim için önemli. Saçma sapan erkeklerle uğraşıp sevgili olmaktansa cinsellik yaşayıp hayatıma bakayım daha iyi.

Diğer cinsellik konumda da buna benzer yorum yapmıştın. Sal beniiii Donyaa, peşimi bırak artık. Sen beni troll olarak bil tamam Donya Donya

:KK70: şuan ona oral yapmıyorum ama ileriki zamanlarda onunla denemek istiyorum. Ön sevişmeyi uzun tutmak dışında,onun zevk alacağı şeyleri deniyorum. Erkekler oral seksi çok seviyor bundan zevk alıyorlar farkındayım. Kendisi bana oral yapmak istedi ve benden oral yapmam için bir talepte bulunmadı. Yine de yapsam daha güzel olur tabi.
Bulunmasına hiç gerek yok sex dedin mi oral olur 👌🏻

Ahlak bekçiliğine ihtiyacım yok benim. Korunma yöntemleriyle ilgili yorum almak için açtım konuyu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X