• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Partnerimle korunmadan cinsellik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kalkmayabilir çoğu kişi hapla hamile kalıyor, tabi ki prezervatiflede kalınabiliyor. Cift yöntem iyidir belki. Ben bir çocuğum oldu biz sonrasında (8yil) hep prezervatifle korunduk olmadi bişey bırakıncada olmadı bi süre sonra ikinci çocuğum oldu. Şimdi yine prezervatifle korunuyoruz. Ama belki doğru kullanım önemli. Ama korunmasız iliski tavsiye etmem.. şimdi ilaca başlarsanız yani bilmiyorm zamanlarını ilişkinin değer mi?
Ayrıca cinsel hastalığını ne bilecen adamin millet aynı evde yaşadığı adamdan kapiyor
Düzenli cinsel ilişkide prezervatif + doğum kontrol hapı öneriliyor sanırım genel olarak. Ben biraz hevesimi alayım sonra yine prezervatifle devam ederiz diye düşünüyorum. Doğum kontrol haplarını da düzenli olarak tam saatinde kullanırım. Yumurtlama günlerine de dikkat ederim. Haftada 1 ya da 2 haftada 1 görüşmeyi düşünüyorum. Bazen başka işlerim çıkıyor, hafta içinde sürekli görüşme imkanımız yok. O yoğun çalışıyor, hafta sonu boş sadece.

Sen de mi Brutus?????
Düzenli, aksatmadan doğum kontrol hapı,
İmplant ya da spiral, yine de minik ihtimaller var, seni milyonda bir ihtimal vurur mu Allah kerim 🤷🏻‍♀️😂
Senin o prezervatifle korunma olmasına rağmen hamile kaldığın yorumunu okuduğumda şok olmuştum daha önce 😆 ben en azından hevesimi alayım sonra çift yöntem kullanırım diye düşünüyorum.

Senin o prezervatifle korunma olmasına rağmen hamile kaldığın yorumunu okuduğumda şok olmuştum daha önce 😆 ben en azından hevesimi alayım sonra çift yöntem kullanırım diye düşünüyorum.
İhtimal hep var ne kadar emin olsakta iste 😂

İnsanlar kocasından emin olamıyor hiç aldatmaz denilen adamlar aldatıyor.Ama siz eski sevgilinizden çok eminsiniz.Hatta sizden sonra bile kimseye vermemiş sizi beklemiş tek size veriyor 😂😂🫶🏻🫶🏻🫶🏻
Ya orası öyle tabi, sitede her gün aldatılma konuları okuyorum. Kimseye yüzde yüz güven olmaz haklısınız. En azından deneyip hevesimi alayım sonrasında düzenli olarak ilişkiye girdiğimizde prezervatif+ doğum kontrol hapı ile korunurum.

Yas kac bu onemli birde kadina ne karisiyorsunuz ki herkesin ozeli kendine aferin bacim bosver bunlari sen zevkine kendine sagligina bak
30 yaşındayım partnerim de 34 yaşında. Bağışıklık seviyem yüksek. Vitamin depolarım, hormonlarım her şey iyi görünüyor. Tabi uzun süreli prezervatifsiz cinsellik yaşama gibi düşüncem yok. Biraz hevesimi alayım, sonrasında yine prezervatif + doğum kontrol hapı kullanırım.

Prezervatif kullanılmadan sadece düzenli doğum kontrol hapı kullanımıyla içim rahat bir şekilde korunabilirim yani değil mi? İlacı düzenli kullanır, dikkat ederim, teşekkür ederim.
şimdiden kullan önceden ister birlikte ol yada olma başlangıç için 1 ay öncesinden içilir devamlı hergün aynı saatte iç sen işini garantiye al sonra sorun yaşama

Ya orası öyle tabi, sitede her gün aldatılma konuları okuyorum. Kimseye yüzde yüz güven olmaz haklısınız. En azından deneyip hevesimi alayım sonrasında düzenli olarak ilişkiye girdiğimizde prezervatif+ doğum kontrol hapı ile korunurum.
iyi madem hevesin varsa, riskleri aliyorsan, olasi bir olumsuz duruma karsi acil durum paran da varsa doktoruna danis kolalti implanti taktir. kafan rahat sekilde yasa gitsin. cunku hap dedigin insanlik hali unutuluyor. ben de hapla korunuyordum bazen canta degisiyor evde kaliyor bazen alarm ötüyor useniyorsun falan. en son telefonumun kilifina koydum hapi, zaten susuz yutabiliyorum , unutma riskimi sifira indirdim😅

şimdiden kullan önceden ister birlikte ol yada olma başlangıç için 1 ay öncesinden içilir devamlı hergün aynı saatte iç sen işini garantiye al sonra sorun yaşama
Evet önceden kullanmaya baslicam

bazıları çok çabuk kazayla bırakılsa hamile kalır ondan onu bilemezsin devamlı iç hergün

iyi madem hevesin varsa, riskleri aliyorsan, olasi bir olumsuz duruma karsi acil durum paran da varsa doktoruna danis kolalti implanti taktir. kafan rahat sekilde yasa gitsin. cunku hap dedigin insanlik hali unutuluyor. ben de hapla korunuyordum bazen canta degisiyor evde kaliyor bazen alarm ötüyor useniyorsun falan. en son telefonumun kilifina koydum hapi, zaten susuz yutabiliyorum , unutma riskimi sifira indirdim😅
Yorumun için teşekkür ederim.💖 Ben her sabah kahvaltı sonrası antidepresan da içiyorum, artık alıştım unutmuyorum. İlaç konusunda disiplinliyim. Doğum kontrol hapını da unutmadan , aynı saatte kullanabilirim ama bu dediğin kol altı implantı alternatifine de bakacağım, doktorla konuşucam.

Yorumun için teşekkür ederim.💖 Ben her sabah kahvaltı sonrası antidepresan da içiyorum, artık alıştım unutmuyorum. İlaç konusunda disiplinliyim. Doğum kontrol hapını da unutmadan , aynı saatte kullanabilirim ama bu dediğin kol altı implantı alternatifine de bakacağım, doktorla konuşucam.
Doktora sor yinede antidepresanla etkileşimi vs neyse işte. Hani bazen içindeki maddeler birbiriyle uyumsuz olur. Ya da etkisi azalir vs vs . antidepresan isminide şöyle dogum kontrol hapı alırken

asmler de yapiyormus. onlara randevusuz gidiliyor diye biliyorum. istersen onlara da gidebilirsin. ama antidepresan kullaniyorsan soyle mutlaka hatta ilaci götür belki prospektusu okumak isterler

Doktora sor yinede antidepresanla etkileşimi vs neyse işte. Hani bazen içindeki maddeler birbiriyle uyumsuz olur. Ya da etkisi azalir vs vs . antidepresan isminide şöyle dogum kontrol hapı alırken
Teşekkür ederim, kullandığım antidepresan ismini de söylerim mutlaka.

asmler de yapiyormus. onlara randevusuz gidiliyor diye biliyorum. istersen onlara da gidebilirsin. ama antidepresan kullaniyorsan soyle mutlaka hatta ilaci götür belki prospektusu okumak isterler
Sağlık ocağında mahalleden tanıdık kişiler var , ailem de hep sağlık ocağına gidiyor, o yüzden oraya değil de hastaneye gitmem daha iyi olur.

Bu zamana kadar prezervatif dısında hicbir korunma yöntemini denemedim acıkcası. Sunu biliyorsundur hicbir korunma yöntemi %100 saglamaz, geri cekilme zaten korunma yöntemi degil.

Tüm testlerden gectikten sonra sana uygun olan dogum kontrol ilacı doktor yazar ona göre önlemini alırsın.

Doğum kontrol hapıyla korunurken bir çok defa boşalma oldu ama gebelik olmadı ki benim bazı günler unuttuğum oluyodu ona rağmen iyi korudu

Doğum kontrol hapıyla korunurken bir çok defa boşalma oldu ama gebelik olmadı ki benim bazı günler unuttuğum oluyodu ona rağmen iyi korudu
Ne güzel, sevindim sizin adınıza. Ama yine de düzenli, aynı saatte kullanmakta fayda var yorumda arkadaşların da yazdığı gibi. Evliliğinizde mutluluklar ve güzel, renkli bir cinsel hayat dilerim sizin için. ✨

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X