- 16 Temmuz 2023
- 7.717
- 20.172
- 278
- 30
Neşeleri daim olsun ne diyim. Ben öyle cazgır biri değilim het höt yapmam kimseye.Zaten gülmek için bakıyorlardır bence de. Genelde goygoy malzemesi olur böyle şeyler.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neşeleri daim olsun ne diyim. Ben öyle cazgır biri değilim het höt yapmam kimseye.Zaten gülmek için bakıyorlardır bence de. Genelde goygoy malzemesi olur böyle şeyler.![]()
Sana diyorNeşeleri daim olsun ne diyim. Ben öyle cazgır biri değilim het höt yapmam kimseye.
Senin kocan okuyor bazen sana kimse birsey atar mı hey yavrum hey sen kadınları ne sandın o kadar akılsızda drğiliz kocalar kapatilsinYok kız ben yapmıyorum valla özelden bile konuştuğum kimse yok baya baya arkadaşsızım burda![]()
Bibiyi kastetmedim. Benim fotoğrafımı her kim zuzusha atmış ve dalga geçip gülüyorsa o kişi ya da kişileri kastediyorum.Sana diyorBibibella
Hee ama senin bi foton elime geçerse yapay zekayla para içinde yüzerken Bi shopunu yapıp sana atabilirim tam manifest olsunHerkes dönsün de kendi götünü goygoy malzemesi yapsın bacım Allah Allah
Ayıp yani![]()
Beni bilirlerse daha mutlu olurlar eferimSana diyorBibibella
Sen beni takibe aldın mı o gün?!Herkes dönsün de kendi götünü goygoy malzemesi yapsın bacım Allah Allah
Ayıp yani![]()
Ferhans sandım bi an jfjfjHerkese selam. Sadece cinsellik amaçlı görüştüğüm eski sevgilimle prezervatif kullanarak ilişkiye girmiştik. Bir ara prezervatif kaydığı için her ne kadar saçma ve düşük ihtimal olsa da acaba hamile miyim, sperm girmiş olabilir mi diye düşündüm ama neyseki regl oldum boşuna evham yapmışım. Prezervatifsiz deneme yapmak istiyorum. Kendisinin başka görüştüğü, düzenli olarak cinsel ilişki kurduğu kimse yok. Yani herhangi bir hastalığı yok. Kendisine güveniyorum, ilişkide sınırlarıma saygı duydu her zaman. Bana "yeniden sevgili olalım mı eskisi gibi " dedi ama ben kabul etmedim. O da peki sen nasıl istersen dedi.
Not: Yıllar önce evliyken prezervatifsiz ilişkiye girdiğim için o hissi yeniden hissetmek istiyorum. İlişkide aradığım şey tutku.
Burda sizlerden öneri almak istiyorum. Düzenli olarak partneriyle, sevgilisiyle ilişkiye girenler hamilelik kaygısı olmadan nasıl yapıyorsunuz?
Baş örtüsü kocama yakışmaz ki ama yaSenin kocan okuyor bazen sana kimse birsey atar mı hey yavrum hey sen kadınları ne sandın o kadar akılsızda drğiliz kocalar kapatilsin![]()
Ben stalker edasında kendi hesabına bakıp çıktım şahsenSen beni takibe aldın mı o gün?!
Benimde azcık ağzıma vurmuş ama 30 yıllık bir geçmişim varAbdest niyaz kısmı benim örneklemem sadece araya sıkıştırdım. Yapın bu ses çıkarmıyorsun, konuşmuyorsun en sonunda karşı taraf kırıyor seni. Açık olayım senin iyiligini düşünmüyorum ben 30 yasında birinin iyiligini düsünüp akıl, fikir vermem sorulursa yorumumu yapar geçerim yapıp yapmamak sana kalmış. Sadece insanlar hakkında ilk tanısmada cok emin ve olumlu yorumlar paylasıyosun şaşırtıcı geldi.
Ya ben tecrübeli olduguna inanmıyorum bu benim kendi düsüncem tabi yanılıyorda olabilirim. Libidosu yüksek kisiler cok dillendirip detaya girmez ufak tefek gır gır detayları olur ama sayfalarca konusmak kesinlikle tecrübeli birinin yapacagı bir sey degil hope dısında cok gözlemledim bunu.
Bende öyleyim işte kendi hesabını buldum baktımBen stalker edasında kendi hesabına bakıp çıktım şahsengüzel kadınsın.
Ben priv hesabımdan almıştımSen beni takibe aldın mı o gün?!
Ben o hesapta kendimi paylaşmıyorum ki ya. Püü bir de Bursalı olacaksın yazıklarım olsun.Ben stalker edasında kendi hesabına bakıp çıktım şahsengüzel kadınsın.
Takip ettiklerinden buldumBen o hesapta kendimi paylaşmıyorum ki ya. Püü bir de Bursalı olacaksın yazıklarım olsun.
Adam gibi adam. Ama acaba hangisi…Ben priv hesabımdan almıştım![]()
Allah da sizi bildiği gibi etsinTakip ettiklerinden buldum![]()
Libidosunun bu kadar yüksek olması ya da bunu bu kadar çok fazla belirtmesi de psikolojisiyle bağlantılı gibi. Benim de libidom çok yüksektr (akrep burcuyum) sevişmeyi bende severim ama sürekli bi şekilde konuyu buraya getirmem ya da saatlerce cinsellik konuşmam. Ya da mesela bibi de bi zamanlar libidosuyla tanınırdı bu konuda çok gırgır şamata oldu zamanında ama o da her konuyu cinselliğe getirmiyor ya da bu kadar takık değil. Bibiyi forumda kaç senedir tanıyorum ama onun adını gördüğümde aklıma ilk gelen şey libidosu değil çılgınlığı oluyor. Konu sahibinin adını gördüğümde ise -ki kendisini tanımıyorum bile sadece yorumlarda görüyorum- aklıma ilk gelen şey cinselliğe düşkünlüğü oluyor. Bu normal mi şimdi
![]()
Ben de seni örnek vermiştim bibi. Şu forumda bi ara kullanıcı adı libbibido olan birisiyken sen bile bu kadar ağza düşürmemiştin bu seks konusunu. Gır gır yapılır ama orda kalır saatlerce konuşulmaz ki her ne kadar libidolu da olsanBenimde azcık ağzıma vurmuş ama 30 yıllık bir geçmişim vartabi ben sevişeceksem günlerce gelip konu falan açıp yazmam gider sevişir gelirim yani kimsede bilmez ya bu o kadar abartılacak anlam yüklenecek bir olay zaten değil yahu sevdiceğin hariç diyeyim bari ağlayanlar olmasin
![]()
Ne kadan da gıcıkkkk bi gadınsınnn sennnnnnnSen beni takibe aldın mı o gün?!