• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Partnerimle korunmadan cinsellik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Prezervatif kullanımının zevk azalttığını düşünmüyorum en azından kadınlar için

Libidosu yüksek, fb ya da cinsellik yaşama arayışı var. Onu tesettürlü şekilde gördükleri için ona uygun profilde erkekler adım atıyor. Tesettürlü bir kadınla her ortama giremez, çoğu şeyi yapamaz diye cinsellik konusunda rahat olan erkekler onu baştan eler zaten. Açılmak için ailesinden çekiniyor ama ileride evlenirse muhtemelen eşine açılmak istediğini söyleyecek. Eş de izin verir mi bilmiyorum. Bu konuda hayatını bir erkeğin onayına bırakıyor. Açılmak istediğini ailesine söylese ailesi dövecek değil. Laf yemekten korktuğu için artık ilerideki eşi izin verirse belki açılır
bence ailesiyle konuşsun açılsın nasıl mutlu oluyorsa my hope my hope ailen tepki vermez sonuçta aran çok iyi onlarla öyle değil mi?

Ben de seni örnek vermiştim bibi. Şu forumda bi ara kullanıcı adı libbibido olan birisiyken sen bile bu kadar ağza düşürmemiştin bu seks konusunu. Gır gır yapılır ama orda kalır saatlerce konuşulmaz ki her ne kadar libidolu da olsan
Beni en çok bu irrite ediyor aslında, kendi başına ne yaşarsa yaşasın ama bazen o kadar basit dönüyo ki muhabbet, öf oluyo insan

Ya bisiy dicem ben tesettürlü insanların fb sinin olabileceğini hic düşünmemiştim yani şok oldum şuan ve üzüldüm. Ya tesettürü bırak ya da ona yakışır şekilde davran.
Geçenlerde bir arkadaşım tesettürlü bir kızı pub tarzı alkollü bir mekanda içerken görmüş. Ailelerinin dövme riski yoksa açılmaları en doğrusu olur.
Çünkü erkekler böyle kişileri görünce dini hassasiyetlerine dikkat ederek tesettürü o şekilde taşıyan kadınlara da rahat davranır diyerek cinsellik teklif ediyorlar. Böyle kişiler yüzünden genelde kadın tesettürlü, ona göre yaklaşayım demiyorlar

bence ailesiyle konuşsun açılsın nasıl mutlu oluyorsa my hope my hope ailen tepki vermez sonuçta aran çok iyi onlarla öyle değil mi?
En fazla kızarlar bir süre boyunca küserler. Otuz yaşında kocaman kadını dövecek halleri yok diye düşünüyorum. Bir süre boyunca yalnızca saçı açık olur, kıyafetlerini kapalı giyinmeye devam eder. O zaman hiç laf etmezler zaten

Ben bu yazdığına inanamıyorum mesela piyasada ki adamları düşününce, herkes senle evlenmek istiyor ne hikmetse
Herkes benle evlenmek istiyor demedim ki ben. Öyle bir iddiam yok. Önce görüşür tanışırız 1-2 sene sevgili olunur. Ama sitede gördüğüm evlilik konularında çok fazla olumsuz örnek var. Evlilikten soğudum. Çevremde mutlu olan evli bir çift var desem 10 üzerinden 2 belki. Stemina Stemina gayet güzel ifade etmiş durumu aslında. Ben evcimen yapıda biriyim, doğa yağmur yürüyüşü, denizi izlemek, yüzmek bunlar beni mutlu eden şeyler. Balkonda oturup çay kahve içerim, kalabalık ortamlara girmeyi pek sevmiyorum. Geçenlerde kız arkadaşlarımla kitap fuarına ve kafeye gittik sohbet ettik, gezindik. Mizofoni ses takıntım var, bazı seslere karşı çok hassasım.

Herkes benle evlenmek istiyor demedim ki ben. Öyle bir iddiam yok. Önce görüşür tanışırız 1-2 sene sevgili olunur. Ama sitede gördüğüm evlilik konularında çok fazla olumsuz örnek var. Evlilikten soğudum. Çevremde mutlu olan evli bir çift var desem 10 üzerinden 2 belki. Stemina Stemina gayet güzel ifade etmiş durumu aslında. Ben evcimen yapıda biriyim, doğa yağmur yürüyüşü, denizi izlemek, yüzmek bunlar beni mutlu eden şeyler. Balkonda oturup çay kahve içerim, kalabalık ortamlara girmeyi pek sevmiyorum. Geçenlerde kız arkadaşlarımla kitap fuarına ve kafeye gittik sohbet ettik, gezindik. Mizofoni ses takıntım var, bazı seslere karşı çok hassasım.
tesettürlüsün haşemeylemi yüzüyorsun?

Vallahi ne yorum yazacağım diye düşünmekten sayfalar yorum doldu. Hope giz vallahi beni şaşırttın. Önce baldın pekmez oldun: şimdi para etmez oldun...

Sen bu sitede en başından beri kendini şeffaf olarak anlatmadın. Kim bilir daha neler vardır da ben seni bildiğim kadarıyla ifade ettim. Aile evinde bunaldım diye konu açıyorsun, iş bul kafan dağılır evde yeğen bakıcılığı yapmazsın böylece diyorlar. Haklısın iş arayacağım diyorsun. Desene, benim rezil olma korkum var işe girmekten korkuyorum iş dediğin de kalabalık bir iş olmamalı insanların az olduğu sakin bir iş arıyorum. Tavsiye ve fikir verenlere kendini olduğu gibi şeffaf anlatsan ona yönelik düzgün tavsiyeler alırdın. Burada ne yazsalar tamam haklısın yapacağım diyorsun ama icraat sıfır.
İnsanları tanıyamaman, insan ilişkilerinde saf olman da aşırı normal. Otuz yaşına kadar ne iş ortamına girmemiş arkadaş çevresi de pek olmayan birisi öyle sanaldan birileriyle konuşarak gözü açılmaz.

Ailemle aram çok iyi değil arada bir iyi oluyoruz gibi. Yıllardır böyle aslında. Babamla ne zaman arabaya binsem, bir yere gitsek düşünceleri,konuşma tarzı hiç hoşuma gitmiyor. Kendisi çok yargılayan birisi. Kardeşlerime şiddet uygulamıştı, bana da uygulayabilir sağı solu belli olmaz onun. Senelerdir psikolojik şiddet , baskıyla yaşıyorum zaten. Artık onların seslerini duymazdan geliyorum. Bu bedende, bu kıyafetlerle rahat değilim, kendimi bu dünyaya ait hissedemiyorum. Cinsellik beni mutlu eden şeylerden biri. O an en azından kafam dağılıyor kendimi iyi hissediyorum.

tesettürlüsün haşemeylemi yüzüyorsun?
Evet haşema kullanıyorum ama o kadar bunaltiyorki beni bu durum anlatamam. En basitinden yazın eve misafir geliyor ve tişörtle gezemiyorum. Odamda tişört tayt falan giyiyorum, egzersiz falan yapıyorum. Ama birisi geldiğinde mecburen üstüme örtü alıyorum.

Valla ben buradaki insanlarıda anlamıyorm hem özgürsün istediğinle takılıp cinsellik yasamaktan hemde tepki veriyorsunuz hani ceyoyu korudugumdan degıl ben buna tepkı verdm dürüst gelmedı madem bu normal birşey o zaman kıza yüklenmeyin

Herkese selam. Sadece cinsellik amaçlı görüştüğüm eski sevgilimle prezervatif kullanarak ilişkiye girmiştik. Bir ara prezervatif kaydığı için her ne kadar saçma ve düşük ihtimal olsa da acaba hamile miyim, sperm girmiş olabilir mi diye düşündüm ama neyseki regl oldum boşuna evham yapmışım. Prezervatifsiz deneme yapmak istiyorum. Kendisinin başka görüştüğü, düzenli olarak cinsel ilişki kurduğu kimse yok. Yani herhangi bir hastalığı yok. Kendisine güveniyorum, ilişkide sınırlarıma saygı duydu her zaman. Bana "yeniden sevgili olalım mı eskisi gibi " dedi ama ben kabul etmedim. O da peki sen nasıl istersen dedi.

Not: Yıllar önce evliyken prezervatifsiz ilişkiye girdiğim için o hissi yeniden hissetmek istiyorum. İlişkide aradığım şey tutku.

Burda sizlerden öneri almak istiyorum. Düzenli olarak partneriyle, sevgilisiyle ilişkiye girenler hamilelik kaygısı olmadan nasıl yapıyorsunuz?
yumurtlamaya denk getirmeden geri çekilmeyle ancak olabilir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X