Rüyaların kadınıyımSen kendini o kadar çok attın ki taninmama ihtialin 0. Bir kere seni rüyamda görmüştüm kız ben. Sözde bir şey için İzmire gitmişim. Yolda yanimdan geçiyordun aaa bibi bu diyordum ahdhdhhs rüyaya bak
Bazen merak ediyorum acaba buradaki izlenimimle reeldeki tipim uyusuyor mu diyeHayır yaaa beni herkes bilir anlar zaten o zamn sen mistersin diye çünkü neden göt yok meme yok laps diye anlaşılırım
Rüyalanmışsın ahsjsjSen kendini o kadar çok attın ki taninmama ihtialin 0. Bir kere seni rüyamda görmüştüm kız ben. Sözde bir şey için İzmire gitmişim. Yolda yanimdan geçiyordun aaa bibi bu diyordum ahdhdhhs rüyaya bak
Benim uyuşmuyo sanırım başsavcıya benzettiler ndjfjBazen merak ediyorum acaba buradaki izlenimimle reeldeki tipim uyusuyor mu diye
Büyük olduğu için komple kapanmiyo dermisim ahdjshsnshsbDötün açıklık seviyesi nfnnf
Benim gayet uyuşuyo gayet yaniBazen merak ediyorum acaba buradaki izlenimimle reeldeki tipim uyusuyor mu diye
Hahhahsjjdjdklflgl ay kriz ndjjdjdBüyük olduğu için komple kapanmiyo dermisim ahdjshsnshsb
İnşallah uyanınca 3 kere ağza 3 kere burna vermistirRüyalanmışsın ahsjsj
Seni bi ben görmedim heraldeBenim gayet uyuşuyo gayet yani
Burun biraz zor olmaz mı?İnşallah uyanınca 3 kere ağza 3 kere burna vermistir
Bana meme ve götte atabilirsiniz teşekkürlerAbi herkes birbirine fotoğraf atıyor ben de ekmek ısıran ibo gibi bakıyom burda bana da alın la foto göt meme olmasın mümkünse sjsjdn
Lan hahahahahahahaBurun biraz zor olmaz mı?
Allah cezaniz vermesin sapık karilar dümdüz yolda gördüm diyom yolda hallenmem dermişim ahdhdhdbdbdbbdhshRüyalanmışsın ahsjsj
Abdest ulan abdestİnşallah uyanınca 3 kere ağza 3 kere burna vermistir
Amannn ufak tefek bişiyim yaaSeni bi ben görmedim heralde
Haaa taam taaamm şimdi oturdu taşlar yerine djdjdjdjejdAbdest ulan abdest
Toplu ban sebebi olarak bu konunun gosterilmesini istemem ahshdhUlan hepimiz alakasız mesajdan uçucuz arada prezervatif önerin ndndn
He tamam çok güzel betimledin adeta karşımda foton varmış gibi canlandı gözümdeAmannn ufak tefek bişiyim yaa
Rüzgarda bile uçuyorum düşün allahtan çocikim oluyoda yanımda tutuyo beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?