Partnerimle korunmadan cinsellik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben doktor tavsiyesiyle Diane35 kullanıyorum bunlar hakkımda bir bilgim yok malesef

Kız Margırıta bakınca siteden başkaları da var, beni nerden tanıdınız diyorum meğer memelerimden bulmuşlar ndnxn
Yalnız o fotodaki kadınla bu yazıları yazan kadın hiç uymuyor fotoda böyle otoriter tatlı sert bi kadın var yorumlarda full t.ş.k geçen bi access fjfıdjddjdueıdj

Herkes herkesi bulmakta ne kadar meraklı ya burası size yetmiyor mu acaba ben mesela burda ettiğim muhabbeti instada etmem ona göre bulan hayal kırıklığına uğramasın
Buna katılıyorum burdan arkadaşımla aldığımız zevki birebirde alamadık buranın goygoyu başka

Sivastayım kesin bilgi

Yok kız benden zarar gelmez ben öyle milletin fotolarını alıp arkadaşlarıma atıp dalga geçmem bu çok adice
Yok cınım yaa takılıyorum ben goygoy yapıyorum bugün biraz günüm kötü geçti açıkçası iyi geldi muhabbet

Yalnız o fotodaki kadınla bu yazıları yazan kadın hiç uymuyor fotoda böyle otoriter tatlı sert bi kadın var yorumlarda full t.ş.k geçen bi access fjfıdjddjdueıdj
Olm o foto düğünde, orda görünüyorlar mı bilmem etrafımda dans grubu mu çiftetelli ekibi mi birileri vardı, hepsi de sırıtıyordu deli gibi, beni de dansöz sanmasınlar diye ciddili durayım dedim

Evet yasmin kullanıyordum alarm ile saati saatine alıyordum hiç aksattığımda olmamıştır ama hamile kaldım hatta o kadar kalmam gözüyle bakıyordum ki öğrendiğimde neredeyse 3 aylık olacaktı
Regl olmadınız mı 3 aylık süreçte?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…