Ben doktor tavsiyesiyle Diane35 kullanıyorum bunlar hakkımda bir bilgim yok malesefdiane 35in ustunde oral kontraseptif degildir yazar. Yani dogum kontrol ilaci degildir. aslinda sadece sivilce ilaci olduguna, dogum kontrol ozelligi olmadığına dair demecler var hatta toplatildi bir ara bulunmadi falan.
ben de onu kullaniyordum da sonra cok fazla ortaya karisik bilgi olunca degistirdim. muadili diye birsey verdiler ayni renk ayni desende.
Ay ne memesi kedilerin arasında bi de? Şifreli mi konuşuyorsunuz napıyosunuz? NdndIki meme gorecez diye on tane kedi fotosu kaydirdim ahahsh erkekleri daha iyi anliyorum su an
Yalnız o fotodaki kadınla bu yazıları yazan kadın hiç uymuyor fotoda böyle otoriter tatlı sert bi kadın var yorumlarda full t.ş.k geçen bi access fjfıdjddjdueıdjKız Margırıta bakınca siteden başkaları da var, beni nerden tanıdınız diyorum meğer memelerimden bulmuşlar ndnxn
Buna katılıyorum burdan arkadaşımla aldığımız zevki birebirde alamadık buranın goygoyu başkaHerkes herkesi bulmakta ne kadar meraklı ya burası size yetmiyor mu acababen mesela burda ettiğim muhabbeti instada etmem ona göre bulan hayal kırıklığına uğramasın
Sivastayım kesin bilgidiane 35in ustunde oral kontraseptif degildir yazar. Yani dogum kontrol ilaci degildir. aslinda sadece sivilce ilaci olduguna, dogum kontrol ozelligi olmadığına dair demecler var hatta toplatildi bir ara bulunmadi falan.
ben de onu kullaniyordum da sonra cok fazla ortaya karisik bilgi olunca degistirdim. muadili diye birsey verdiler ayni renk ayni desende.
niye kiz, ben de nefret ederim plastikten. arada fark olmaz olur mu hiç
konu da nerelere gitmis. tesettürlü olup fuckbuddy takilmasina sasiranlara ben sasirdim. benim cevremde daha beterleri var. ama tabii ki herkese anlatmiyorlar ozel hayatini, daha yargilamayacak kisilerle paylasiyorlar.
malesef bu ulkede aile zoruyla kapanmis, açılmaya cesareti olmayan ama yasantisi göründüğü haline hic benzemeyen cok insan var. umarım hepsi bir gun istedigi gibi giyinecek cesareti bulur. çünkü ister istemez kötü algilaniyor yani insanlar tarafindan. "yok algilanmiyor hangi devirdeyiz" diye birsey yok. sac telim gorunmesin diye basina örtü geciren insanin şeyinin kılını kimseye gosterme lüksü olamaz yani. buluştuğunuz adam bile hakkinizda guzel düşünmüyordur. kim hayatindaki insanin ikiyuzlu davranisina sahit olup guzel anar ki. siz mesela cevresine karsi mutaasip takılıp cumalardan fotolar paylasip fb fb takilan, alkolun dibine vuran briine saygi duyar misiniz da adam size duysun?
olabilir, instadan birsey paylasinca profili gorunuyor bazen insanlarin. muhtemelen oradan gormussundur.ben de bunu farkettigimden beri eski iletilerimi sildim, birsey paylasacaksam da kendi instamdan degil Instagram Reels Görüntüleyici ✧ Anonim ✧ Hesap Gerekmez sayfasindan bulup paylasiyorum. tavsiye ederim herkese.
zaten ben az selam verdigime bile atiyorum resimlerimi. cok insanla paylasmisimdir, bir o kadariyla bulustum ettim. tek korkum beni tanıyan insanlardan biriyle- akrabaya falan denk gelmemek. o yuzden foto atmadan once soyle bir profilinde geziyorum. bizim oralardan olmadigi belliyse misal sivastaysa corumdaysa faaln yolluyorum
Yok cınım yaa takılıyorum ben goygoy yapıyorum bugün biraz günüm kötü geçti açıkçası iyi geldi muhabbetYok kız benden zarar gelmez ben öyle milletin fotolarını alıp arkadaşlarıma atıp dalga geçmem bu çok adice
Gülcemallerini atsınlar yeterli snsmdnBen Ee ne kaldi, ayak mi atsin insanlar ahshdh
Kesinlikle öyle ben burdan seviyorum muhabbeti instada paylaşım yapiyorum arşiv gibi daha çokBuna katılıyorum burdan arkadaşımla aldığımız zevki birebirde alamadık buranın goygoyu başka
Benim en yakin arkadaslarim bu forumdan cikti.Buna katılıyorum burdan arkadaşımla aldığımız zevki birebirde alamadık buranın goygoyu başka
Ben de burda seviyorum ya reelde bu kadar goy goy yapmam adhdjdjKesinlikle öyle ben burdan seviyorum muhabbeti instada paylaşım yapiyorum arşiv gibi daha çok
Ben de bir tane muhteşem kadın tanıdım burdan eminim birkaç kişi daha çıkar ama goygoy başka onu demek istedimBenim en yakin arkadaslarim bu forumdan cikti.
Ya gunluk konusmalara devam edince forumdaki bir anda coşan goygoylar gibi olmuyor tabii ama senelerdir birbirini taniyan insanlar olunca bazen dehset bir goygoy dönüyorBen de bir tane muhteşem kadın tanıdım burdan eminim birkaç kişi daha çıkar ama goygoy başka onu demek istedim
Olm o foto düğünde, orda görünüyorlar mı bilmem etrafımda dans grubu mu çiftetelli ekibi mi birileri vardı, hepsi de sırıtıyordu deli gibi, beni de dansöz sanmasınlar diye ciddili durayım dedimYalnız o fotodaki kadınla bu yazıları yazan kadın hiç uymuyor fotoda böyle otoriter tatlı sert bi kadın var yorumlarda full t.ş.k geçen bi access fjfıdjddjdueıdj
Ay ben onları arkadaşın falan sandımdıOlm o foto düğünde, orda görünüyorlar mı bilmem etrafımda dans grubu mu çiftetelli ekibi mi birileri vardı, hepsi de sırıtıyordu deli gibi, beni de dansöz sanmasınlar diye ciddili durayım dedim
LannnnnAy ben onları arkadaşın falan sandımdıejdıwıejwjdjw
Lya senin var mı insta? Margareti takip etseneeeYa gunluk konusmalara devam edince forumdaki bir anda coşan goygoylar gibi olmuyor tabii ama senelerdir birbirini taniyan insanlar olunca bazen dehset bir goygoy dönüyor
Gidip bakıyım@Margaret Hale kadın sizin yüzünüzden kendini takipten çıkmış ahdhdhd puuu size
Regl olmadınız mı 3 aylık süreçte?Evet yasmin kullanıyordum alarm ile saati saatine alıyordum hiç aksattığımda olmamıştır ama hamile kaldım hatta o kadar kalmam gözüyle bakıyordum ki öğrendiğimde neredeyse 3 aylık olacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?