- 15 Şubat 2013
- 26.631
- En iyi cevaplar
- 1
- 103.819
- 798
Anlamadım ulu orta adını mı söyledin burda?Burda ismimle yorumlar yapılıyor ismim yazıldığı için bir yakın arkadaşım, burda hesap açıp benim hesabımı gördü aramız bozuldu mesela.
Evet yazıldı bide genelde adının kısaltılmışını yazıyorlar ya ondan çekindi heraldeAnlamadım ulu orta adını mı söyledin burda?
Nasıl isminle hitap ediyorlar hiç denk gelmedim benBurda ismimle yorumlar yapılıyor ismim yazıldığı için bir yakın arkadaşım, burda hesap açıp benim hesabımı gördü aramız bozuldu mesela.
Evet yorumlarda ismimi yazmıştım,ki herkes burda bana ceyo diyor biliyorsun. Bir gün beni kaynıyla tanıştırmak istedi. Ben de tam durum yazmıştım, o esnadaAnlamadım ulu orta adını mı söyledin burda?
Eski nickinde adı yazıyordu herkes biliyor o yüzden aslinda adıyla hitap edilmese iyi olur farkedip değiştirmiş zatenAnlamadım ulu orta adını mı söyledin burda?
Ben kullandıysam eger eski nickidir belki diye kullanmısımdır nolur beni ciddiye almaNasıl isminle hitap ediyorlar hiç denk gelmedim ben
Benim gibi tr belki bir belki iki kişide olan bir isim değilse ismin sorun olmazdı
Belki de aynı ağdan giriş yaptınız uygulamaya o zaman uyarı geliyor ondan tahmin etmiştir arkadaşın
İlk nickimde neden öyle saçma bir nick yazdım bilmiyorum kendi adımla nick yaptım herkes de o şekilde yorum yaptı ve ismim böyle kaldıBen kullandıysam eger eski nickidir belki diye kullanmısımdır nolur beni ciddiye almamillet kullanıyodur diye kullanmısımdır gercek ismin oldugunu bilmiyodum
Kız sadece adından nasıl tanısınlar? Benim adım Ayşe desem kim bilecek sarı çizmeli mehmet ağaEski nickinde adı yazıyordu herkes biliyor o yüzden aslinda adıyla hitap edilmese iyi olur farkedip değiştirmiş zaten
Hani burda kaynıyla ilgili konu da açmıştım hatta. Sonra yorumlarda bir üye bence arkadaşın burda yorumları okumuş olabilir falan demişti. O konuyu açtıktan ve ben onunla ilgili bir durum yazısı paylaştıktan sonraAnammmmmm ben niye görmedim lagnnnn
Ya ben burda anne babamdan yeğenlerimden, yenge vs birçok kişiden bahsettim, minnoş kedimin fotolarını paylaştım, evimizin çevresinden, balkondan vs fotolar da attım. Yani tanıdık birisi profilime baksa ve konularımı okusa pat diye bulması zor değil.Kız sadece adından nasıl tanısınlar? Benim adım Ayşe desem kim bilecek sarı çizmeli mehmet ağa
Hope hayatının cok detaylarını anlattı. Iyi kötü taniyan biri adini da gorunce tanıyabilir.Asıl beni adımı hiç vermesem bile verdiğim detaylardan tanımaları daha kolay eğer tanıdık varsa, ama sadece adıyla zor değil mi? Soyadını da vermesi gerekmez mi? Yoksa ben her zaman ki gibi bişeyleri anlamadım mı ?
Hayır bi beni kimse bulamıyor tanıdık falan 15 senedir burdayım bi kuzenim vardı bi ara hamile olduğunda takılıyordu oda çook sonra kayıt olmuştu herkes ne kadar ünlü isimden bulunuyor benim götümden demek ki tanıyan yokKız sadece adından nasıl tanısınlar? Benim adım Ayşe desem kim bilecek sarı çizmeli mehmet ağa
Valla tanıdık varsa beni de tanırAsıl beni adımı hiç vermesem bile verdiğim detaylardan tanımaları daha kolay eğer tanıdık varsa, ama sadece adıyla zor değil mi? Soyadını da vermesi gerekmez mi? Yoksa ben her zaman ki gibi bişeyleri anlamadım mı ?
Dur gene biHope hayatının cok detaylarını anlattı. Iyi kötü taniyan biri adini da gorunce tanıyabilir.
Sadece addan değil access cok fazla özel hayat ve detay anlattigi icin taniyanlar anlar. Adini söylememiş olsa da tahmin edebilirlerdi.Kız sadece adından nasıl tanısınlar? Benim adım Ayşe desem kim bilecek sarı çizmeli mehmet ağa
Olm niye sabah akşam segz konuşuyo o zaman bu kadın bdndbHope hayatının cok detaylarını anlattı. Iyi kötü taniyan biri adini da gorunce tanıyabilir.
Ben sinsi sinsi arkadasimla denk gelmeyi ama caktirmamayi istiyorum ama senelerdir bulamadim kimseyi ahshdValla tanıdık varsa beni de tanırfotoya isme gerek bile yok
Belki de her gün akışta fotoğraf paylaştığın ve anonim takılma ihtiyacı hissetmediğin için gören bir tanıdık varsa da sana söyleme gereği duymuyordur.Hayır bi beni kimse bulamıyor tanıdık falan 15 senedir burdayım bi kuzenim vardı bi ara hamile olduğunda takılıyordu oda çook sonra kayıt olmuştu herkes ne kadar ünlü isimden bulunuyor benim götümden demek ki tanıyan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?