Partnerimle korunmadan cinsellik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir şey söylemek istiyorum. Fotoğraf ifşası falan olmuş buna benzer bir konu hakkında.

Üye olduğum ilk senelerde isim analizi yapıyordum. Burada birçoğunuz isim soy isim söylediniz bana. Yaptığım analizlerin içinde çok büyük bir kesim tarafından tanınan bir üye bile vardı.

Yeminime kuran hiçbirinizin adını bile hatırlamıyorum. Kimlere analiz yaptıysam nick olarak hatırlıyorum sadece. Sizi kimselere ifşa etmedim, güveninizi boşa çıkarmadım. Haberiniz olsun, hakkınıza girmedim hiç.

Eylül koyma çocuğun adıni demiştin bana.

Dinlemedik.

Ya zaten fotoğraf ifsasi cok cirkin ve rezil bir durum. Nolursa olsun, isterse sonrasinda kanlı bıçaklı olunsun, güvenilip gonderilen sey saga sola yayilmaz oyle

Ben var mıydım

Evli olsam görümcemin adı soyadını söylerdim. Fettan şirret biri dersen hee evet o doğru bildi derdim

Ya zaten fotoğraf ifsasi cok cirkin ve rezil bir durum. Nolursa olsun, isterse sonrasinda kanlı bıçaklı olunsun, güvenilip gonderilen sey saga sola yayilmaz oyle
Ne cesaret buradan böyle bir güven hissediyorlar anlamıyorum. Her şey olabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…