- 21 Kasım 2017
- 30.093
- 131.450
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahaha lanet olsun sana cunku sen de annene lanet etmişin deseydim karikaturdeki gibiFırsattan istifade bassaydın tokadı
Dünya güccük fakat kk daha güccükmüş onu anladımO sırada benim burada kocamın köylüsü ve muhtemelen de uzaktan akrabasıyla tanışmam, onun bana gelin diye hitap etmesi sjsjsj.
Ben bir ara karikatür paylaştığım için yönetim onu silmişti beybi. Karikatürü silip yorumu düzenleme yapabilirsinAhaha lanet olsun sana cunku sen de annene lanet etmişin deseydim burdaki gibi![]()
Hatirlayip sildim zaten de senin alintinda kalmış. Alintidan silebilir misin sen de?Ben bir ara karikatür paylaştığım için yönetim onu silmişti beybi. Karikatürü silip yorumu düzenleme yapabilirsin
Küçükse küçük nedir yani. Ulan sanki Hope gibi her gün seks konuştun. Senin buradaki varlığını TDK görmesin yeter ahshshdDünya güccük fakat kk daha güccükmüş onu anladım![]()
KfjfjjfjfjKüçükse küçük nedir yani. Ulan sanki Hope gibi her gün seks konuştun. Senin buradaki varlığını TDK görmesin yeter ahshshd
Sen artık bütün KK nın gelinisin farkında mısınO sırada benim burada kocamın köylüsü ve muhtemelen de uzaktan akrabasıyla tanışmam, onun bana gelin diye hitap etmesi sjsjsj.
Aah ah ben bir kisinin gelini olsam yeterSeni artık bütün KK nın gelinisin farkında mısın![]()
SebeppppSen artık bütün KK nın gelinisin farkında mısın![]()
Öyle detaylar yazdımki, konu sadece cinsellik değil aslında. Yorumlarda ismimi görüp profilimi, konularımı inceleyen birisi anlar yani. Neyse olan oldu bir kere.Küçükse küçük nedir yani. Ulan sanki Hope gibi her gün seks konuştun. Senin buradaki varlığını TDK görmesin yeter ahshshd
Diğer konuların toplum tarafından yargılanmaz ki ya. Bilseler ne olur. Çok hatırlamıyorum gerçi konularını. Ama seksliler yargılanır.Öyle detaylar yazdımki, konu sadece cinsellik değil aslında. Yorumlarda ismimi görüp profilimi, konularımı inceleyen birisi anlar yani. Neyse olan oldu bir kere.
Bikaç gün önce bu flörtüşkomla gerçek aşkı buldum kızlar kuzum inan hiç beklemediğin anda oluyor diye durumlar yapan birinin bugün fuckbodyimle haldır şaldır ilişkiye girmek istiyorum nasıl yapayım diye konu açtığını görsem ben de yargılarımabsmsjDiğer konuların toplum tarafından yargılanmaz ki ya. Bilseler ne olur. Çok hatırlamıyorum gerçi konularını. Ama seksliler yargılanır.![]()
Sen bittin gızımmmmKüçükse küçük nedir yani. Ulan sanki Hope gibi her gün seks konuştun. Senin buradaki varlığını TDK görmesin yeter ahshshd
Sende güldüğün için bittin gızımmmKfjfjjfjfj![]()
Mister sen kesin akrabalarını da farkında olmadan göz ardı etmişsindir o yüzden korkma bence kffkdkfkrSen bittin gızımmmm
Sende güldüğün için bittin gızımmm
Göz ardı et enter![]()
Ettim tabi ama arada bakıyom nolur nolmaz diye ben görünüyorum ya haniMister sen kesin akrabalarını da farkında olmadan göz ardı etmişsin o yüzden korkma bence kffkdkfkr
İlk okuduğunda ben de yargılamamı yaptım zaten. Şu an goygoy moduna geçtim sjdkkdBikaç gün önce bu flörtüşkomla gerçek aşkı buldum kızlar kuzum inan hiç beklemediğin anda oluyor diye durumlar yapan birinin bugün fuckbodyimle haldır şaldır ilişkiye girmek istiyorum nasıl yapayım diye konu açtığını görsem ben de yargılarımabsmsj