Yazmiyim yazmiyim dedim ama madem 7 sayfa oldu ben de yorum ekleyeyim. Bu arkadasin hayatsiz bir insan o yuzden sitede yalanciktan da olsa ilgi cekmek, kabul gormek, sosyallesmek icin her tusa basiyor. En populer konular 1) cinsellik: abisiyle babasi evde dogum kontrol hapi bulsa kum torbasina cevirir ama kizimiz masallah adeta sex and the city samantha oyle maceralar aksiyonlar. 10 yasinda cocukla ayni odada yatip cilgin masturbasyon partileri fln yersen (yemiyoruz) 2) mental saglik: bi ara intihar perileri geldi surekli doktora gitcem gittim ilacimdi oydu buydu 3) bebek/cocuk bakimi: kucuk yegenime soyle baktim buyuk yegenime oyle dedim (sanirsin bunlarin anasi babasi yok herrrşeyi yapiyor)
Bunlar disinda biri akisa somon atar ayyy bugun biz de yedik. Biri yagmurlu hava atar ayy bugun ben de yagmurda yurudum. 2 insan onunla konussun ilgi gostersin diye bunlar. Aslinda uzucu ama gercek ve samimi olmadigi icin acımıyorum.
He bu arada burda takildigin kankilerini reel sanma. Sadece benim telefonuma 15 tane fotografin gelmistir. Acik, kapali, kisa sacli, uzun sacli, bisiklete binerken … İnsanlar nezaketlerinden yuzune bisey demese de dalga geciyor yada yalancı oldugunu dusunuyor.
Bak ne guzel konun 200 yorum aldi gene iyisin.