• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Partnerimle korunmadan cinsellik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yengenc burda sevdiğim üyelerden birisi, yorumlarını da severek okuyorum. Gelinlikle fotoğrafını paylaşmıştı burda. Çok da yakışmıştı. Yüzünü görmedim ama kendisini çok sevdim. 💖 Artık yorumlarda nişanlım değil eşim diyorsun dikkatimi çekti. Evliliğin hayırlı olsun, bir ömür boyu mutluluklar dilerim güzellik 🥰 yenGEnC yenGEnC
yenGEnC yenGEnC ben görmedim bi daha at 🥺🥺😩😩

Evet ama işte bütün bunlar o plastik parçası beni rahatsız ettiği için oluyor. İnsanın başına ne geliyorsa ya meraktan ya ..... Benimki meraktan bacım
Prezervatife fazla takiyorsun kafayi. Normalde seksi tamamen degistirecek kadar rahatsiz edecek bir sey degil.
Su an onu takinti yaptığın icin buyutuyorsun gözünde. Takintin gecince fark etmeyeceksin bile.
Prezervatifle de sevisiyorum, prezervatifsiz de. Prezervatifsiz sevisince aman Tanrim ben su ana kadar sevismemisim meger dedirtmiyor yani.
Sen bunu kaldiramazsin psikolojik olarak. Illa kendini zor duruma sokacak seyler yaratma basina.

En sonki flört çocuk istiyormuş o yüzden bırakmışsın ya erkeklerin fix göz boyamasıdır o zaten ilk başlarda. Güven vereyim ki amacıma ulaşayım çabasıdır o.
Gerçekten güven verici erkek öyle daha reelde yüzünü görmediği kadına evleniriz çocuklarımız olur demez. Hele çocuklarla sizi koyup baakkk yapması adhshsh.
İnşallah aşkım, erim, çocuklarımın babası desen adam zaten topuklayacaktı ki.
Flört aşamasını geçemediği için hepsi bana aşık hepsi evlenmek istiyor sanıyor absjdj

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X