- 20 Ocak 2010
- 50.022
- 197.763
- 1.223
- 44
Kız ben bulamam ki hiç bilmem o işleri dur bakimBen seni bulamadım bul beni çabuk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız ben bulamam ki hiç bilmem o işleri dur bakimBen seni bulamadım bul beni çabuk
Yengenc burda sevdiğim üyelerden birisi, yorumlarını da severek okuyorum. Gelinlikle fotoğrafını paylaşmıştı burda. Çok da yakışmıştı. Yüzünü görmedim ama kendisini çok sevdim.Artık yorumlarda nişanlım değil eşim diyorsun dikkatimi çekti. Evliliğin hayırlı olsun, bir ömür boyu mutluluklar dilerim güzellik
![]()
yenGEnC
Prezervatife fazla takiyorsun kafayi. Normalde seksi tamamen degistirecek kadar rahatsiz edecek bir sey degil.Evet ama işte bütün bunlar o plastik parçası beni rahatsız ettiği için oluyor. İnsanın başına ne geliyorsa ya meraktan ya ..... Benimki meraktan bacım
Parmaklariyla buyuttukleri tek sey fotoğraflarindir insallahKim bilir benim nerelerim kimlerin parmaklarında büyütüle büyütüle bakılıyor![]()
Su foto neee herkes merak icindeParmaklariyla buyuttukleri tek sey fotoğraflarindir insallah![]()
dur sana ozelden gercegini atayim:)
Ben de görmedim ne zaman atmış
Tövbe estafurullah gece gece aklimı karıştırmayınız hanımefendiParmaklariyla buyuttukleri tek sey fotoğraflarindir insallah![]()
Milyonlarca yurek, tek soru.Su foto neee herkes merak icinde
Maşallah de kıçını kaşı, el emeği göz nuru onlarMavi kolsuzunu ve d beden füzeleri kim unutabilir
Gız Gızım atma yaaa sonra goygoy olur garışmamdur sana ozelden gercegini atayim:)
Niyeymişş ben de memikleri attım burayaGız Gızım atma yaaa sonra goygoy okur garışmam![]()
Aşk olsun be yapmam ben onuGız Gızım atma yaaa sonra goygoy olur garışmam![]()
Ya gercekten cok ayip seyler hic yakistiramiyorum sizin gibi kadınlara link vermemissinizNiyeymişş ben de memikleri attım buraya![]()
Kullanıcı adını 11 karakterBaş harfisi kaç?![]()
Haklısın ayıp oluyor +18 (Profilde canımYa gercekten cok ayip seyler hic yakistiramiyorum sizin gibi kadınlara link vermemissiniz
Anammmm cınımmm dakılıyomm bee aşk olsun yıfrımmmmAşk olsun be yapmam ben onukalbimi kırdın
Onu da görmedim, abi şunları atmadan iki gün önce pm den info mu geçseniz tarih saat detayıyla? NdndnNiyeymişş ben de memikleri attım buraya![]()
Flört aşamasını geçemediği için hepsi bana aşık hepsi evlenmek istiyor sanıyor absjdjEn sonki flört çocuk istiyormuş o yüzden bırakmışsın ya erkeklerin fix göz boyamasıdır o zaten ilk başlarda. Güven vereyim ki amacıma ulaşayım çabasıdır o.
Gerçekten güven verici erkek öyle daha reelde yüzünü görmediği kadına evleniriz çocuklarımız olur demez. Hele çocuklarla sizi koyup baakkk yapması adhshsh.
İnşallah aşkım, erim, çocuklarımın babası desen adam zaten topuklayacaktı ki.
Oha doğruKullanıcı adını 11 karakter