partneriniz burcunu tamamen yansıtıyor mu?

SEVDE788

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2009
556
2
96
36
Yozgat
burçlardan ciidi anlamda anlayan var mı ya bu erkekleri burçlara göre değerlendirelim bide denemediğimiz yol yöntem kalmadı mesela benimki başak burcu bir çok özelliği beni deli ediyo sizede öyle oluyomu partneriniz burcunu tamamen yansıtıyomuyerimseniben

benım kı oglak..ve butun ozellıklerını tasıyor
bı ara oglak burcu sevgılısı olanlar dıye bır baslık vardı sensıble oglak burcunun ozellıklerını yazmıstı,kız benım sevgılımı tarfı etmıssın sen demıstım :)) o derece tasıyor ozellıklerını

benimki hiç yasıtmıor balık burcu ama bence kova gibikaydirigubbakcemile3

benimki hiç yasıtmıor balık burcu ama bence kova gibikaydirigubbakcemile3

lisede en yakın arkadasım balikti,erkekti kendisi,ay çok duygusaldi ya sevgilisiyle ayrılmıştı garibim sürekli bana gelir napiyim ne diyim diye sorar dururdu mektup yazar bana okuturdu olmuş mu diye :)) basımın etini yemişti :)) balık erkeği çok duygusal oluyo :)))

memişcimde çok duygusaldır ama bana hiç yansıtmaz çünkü ben pek sevmem öle şeleri ikizler burcuyum ben de çok duygusalımdır ama bende belli etmem pek..
romantiktir diolar balıktan için hiiiiiiççççç 40 yılda 1 klava:
kendine güveni,herşeyi ben bilirim havalrı :mymeka: bazen beni çıldırtır,hep kendi istediği olsun ister..klava:
biz birazda zamanla birbirimize benzedik karakter olarak:))
yuvarlanıp gidiorz Şeniz

Son düzenleyen: Moderatör:
başak burcu demiştim benimki resmen aynı ya tamamen iş düşkünü mantıkçı her şeyden önce mantığı ve işi gelir romantik değildir vs vs vs:umursamaz:

benimkiler hep boğa idi. belki boğa burcunun özellikleri beni çektiği için hep boğa'larla takıldım. burcunu yansıtıyordu hepsi de.
ama bir iyi haber, başak erkeği ile de beraber oldum.
başak erkeği tanımına tamamen uyan bir adamdı o, o yüzden analiz edebilirim sanırım. şimdi bunlar kendilerini üstte görürler, zaten ama üsttedirler de. mükemmele oynarlar. her şeyin en iyisini isterler. kuralları vardır,planları programları vardır.
o programlara uymazlarsa savrulacaklarını düşünürler.
aşırı romantik değillerdir, hatta ortalama bir erkekten daha az romantiklerdir.
çalışkanlardır, mantıklıdırlar.tembel değildirler. kıskançlık duyguları yok gibidir, kendilerine güvenleri tamdır. titizdirler birazda.
ve zor adamlardır.

aman tanrım erkek arkadaşımı tarif ediyosunnnn aynen bu işte zaten bu yüzden sordum ya sizinde eşleriniz burcuna uyuyomu diye bukadar mı bi insan burcuna uyar ya aynı aynı :sinifsinif:

" partner" bu kelimeye çok gıcık oluyorum :1ninca:

konuya gelince. yansıtıp yansıtmadığını bilmiyorum. didişmekten burcunu incelemeye vaktim olmadı :bbo:

valla benimki kova ben böyle bir burç görmedim bazen anlaşılır bazen anlaşılmaz garip bir burç çözemedim ben kovayı

benim eşimde yengeç hemen hemen her özelliğini taşıyor
inatçı,hırslı,içine kapanık kabuğuna çekilir,kırılgan,tam bir aile babası,evcimen,evine fazlasıyla düşkün,aşık,romantik :asigim:,

aynen benim esim tamamiyle uyusuyor.
basak insani cildirtir.
titizler hemde cok.bazen daginik olmak istiyorum birakmiyor ki agiz tadiyla daginik olim.
cok caliskan isi cok onemlidir.
plan program deme deli oluyorum.
tuvaletede gitse programlidir.

abim ikizlerdi düşman başına dedim hep,,ama büyük konuşmuşum eşimde ikizler çıktı.fakat tek fark var abim kadar çok taşımıyo özelliklerini:dance:

valla benimki kova ben böyle bir burç görmedim bazen anlaşılır bazen anlaşılmaz garip bir burç çözemedim ben kovayı

:kedi:ayy kız bende kovayım dediklerini eşimde bana söyler zemuszemus benimkide oğlak burcu hiç sevmezdim ama oluyomuş işteakannehirakannehir

Bir akreple beraberdim şuandada beraber sayılırım ve korkuyorum hep beraber olucam diye kafamçokkarıştı çocuk gibi küsüyo yaaa kırılınca kabuğuna çekilio dönüp gidiyo yada kendi istemedikçede asla gelmez,çoook inat lafının üstüne laf söyle hemen höyttt olur kıskandıysa ayvayı yedin kafamçokkarıştı fantazi dünyaları acayip :ecrin_bebek sizin akrepler nasıl ya banamı böylesi denk geldiki kafamçokkarıştı

ışte tam benim sevgilim planlı...programlı...titiz..mükemmelliyetçi...kıskançtır ama belli etmez sonradan hıncını çıkarır...o kadar romantik değildir..kendine güvenide tamdır...Bu kadar olur yani..bense kovayım :1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…