partneriniz burcunu tamamen yansıtıyor mu?

Baby Love senin eşin akrepmiş nasıl mesela neler yapar biraz anlatsana bide evlisin bizide bilgilendir ona göre alalım gardımızı

Yüzde 90 yansıtıyor.Kendisi Yay burcu sporcu,aktif,dinamik,heyecanlı,arkadaş canlısı,sosyallik manyağı..

ben burcunun özelliklerini bile bilmiyorum ki uyup uymadığını bileyim :sm_confused: araştırmam lazım biraz

AH AHHH HEMDE HEPSİNİ YANSITIYO:roflol: TAM Bİ TERAZİ ERKEĞİ...sositosositoTİTİZ ALINGAN KISKANÇ

nerdeeeeeeeee keşke burcunun özelliklerini taşıyor olsaydı ohaoldumsmile

evet tam bir boğa burcu erkeği.boshayallersmile.ben aslan o boğa...ben inatçı o inatçı...
iki cambaz bi ipteyiz...boğazına ve rahatınada oldukça düşkün..

aşkım kova ama pek alakası yok burcuyla..:)özgürlügüne düskün olurlar ama benimki esaret yanlısı

ikizler ruh hali çok çabuk değişiyo abuk subuk hissediyo insan kendini . yinede her haliyle seviorum onu opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
illllede akrep olsun ister çamurdaaaan olsunzemuszemus derim kızlar 6.yılımızı doldurduk gayetde memnunum bu arada bende teraziyim duyrulur

Ben akrep sevgilim akrep :ecrin_bebek:
İkimizde burcumuzun özelliklerini taşıyoruz
Bir ipte iki cambaz , gül gibi anlaşıp gidiyoruz :CüvCüv:

benim sevgilimde aslan...biraz alıngan mantığıyla hareket ediyor...sözünün dinlenmesini istiyor...bende ikizlerim...

benım erkek arkadaşım balık bende boğa balık erkeği inanılmaz duygusal bır erkek ruhuna inersen süperler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…