partnerinizin burcu nedir?

partnerinizin burcu ne ?

• balık

OY: 3 13,0%
  • kova

OY: 3 13,0%
  • yengeç

OY: 2 8,7%
  • aslan

OY: 4 17,4%
  • ikizler

• başak

OY: 0 0,0%
  • terazi

OY: 1 4,3%
  • yay

• boğa

• koç

• akrep

• oğlak

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Sevdiğim Terazi burcu:81:

Yengeç !!
hadi bari yengeç burcu oldun özelliklerini taşıma be adamm......
nerde ama nerde... huyu kurusun....

Akrep....
Bir erkeğin akrep burcu olması bile direk ayrılık sebebi aslında.Böyle kıskanç,paranoyak bir insan olamaz.

aynen canım hahah..öyle senaryolar yazıyorki ben bile şaşıyorum..olmayan bişey varmış gibi düşünüp hayatı zehir ediyor..paranoyak

aynen canım hahah..öyle senaryolar yazıyorki ben bile şaşıyorum..olmayan bişey varmış gibi düşünüp hayatı zehir ediyor..paranoyak

Evet ya onun yüzünden hep yalan söylemek zorunda kalıyorum Sanki tüm erkek arkadaşlarımın tek amacı benimle bir şey yaşamak gibi davranıyor.Onsuz dışarı çıktığım her günümü zehir ediyor.Durup dururken ağlamaklı bir şekilde hayatında başkası varsa söyle bana diyip duruyor.Napıcam bilmem.

ben artık öle saçma şeler sorduğunda cvp bile vermiyorum..bıktım artık çünkü..onun yersiz kıskançlıklarından..kız arkadaşlarımın bile beni başka bi erkek ortamına sokup orada birini bulabileceğimi düşünen bir paranoyak..bende yalan sölemek zorunda kalıyorum artık..dışarı çıktığımda rahat vermiyor..gezmeyemi çıkıyorum,stresmi yaşıyorum belli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…