ben artık öle saçma şeler sorduğunda cvp bile vermiyorum..bıktım artık çünkü..onun yersiz kıskançlıklarından..kız arkadaşlarımın bile beni başka bi erkek ortamına sokup orada birini bulabileceğimi düşünen bir paranoyak..bende yalan sölemek zorunda kalıyorum artık..dışarı çıktığımda rahat vermiyor..gezmeyemi çıkıyorum,stresmi yaşıyorum belli değil.
hahaha aynen canım..ben telefonumu karıştırmasına ilişkinin başından beri izin vermedim..iyide yapmışım..bende onun telini karıştırmam..
bi karıştırırsam oda yüz bulur çünkü..keşke sende izin vermeseydin en başında ..
bikere yapmaya kalktı canım başlarda..vermedim teli..bağırdı çağırdı..güvenmiyorum vs diye..bende güvenmek zorundasın dedim..aldım teli elinden..biter bu ilişki dedi..sen bilirsin dedim.ayrılmadı tabi sadece blöf yaptı..hiç bizamanda karıştıramadı..sende koy tavrını ..aldatmıyoruz tabikide ben kız arkadaşımla özel mesajlaşmış olabilirim..ne bu hadsizlik..
valla yalanını yakaladıysa dilinden kurtulamazsın artık ..başına kakar durur..çünkü çok zor güvenir akrep erkeği..zaten o yüzden herşeye burnunu sokuyor ya..bi açığını bulsam diye bakınıp duruyorlar
Ben boğa , O balık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?