partnerinizin burcu nedir?

partnerinizin burcu ne ?

• balık

OY: 3 13,0%
  • kova

OY: 3 13,0%
  • yengeç

OY: 2 8,7%
  • aslan

OY: 4 17,4%
  • ikizler

• başak

OY: 0 0,0%
  • terazi

OY: 1 4,3%
  • yay

• boğa

• koç

• akrep

• oğlak

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

Aynen aynen kız arkadaşlarımı bile düşman belledi,hepsiyle kavga etti.Tüm arkadaşlarım ayrılmamı istiyor.Bu huyları olmasa çok iyi tutkulu romantik erkekler ama insan bi yerden sonra sabredemiyor.Her baş başa kaldığımızda telefonumu karıştırıp kavga edicek bir şey buluyor.Kendi arkadaşlarından,kuzenlerinden bile kıskanıyor.Çok zor akrepler ya.
Ayrılırsam bir daha nerede akrep burcu erkeği görsem koşarak uzaklaşcam.

hahaha aynen canım..ben telefonumu karıştırmasına ilişkinin başından beri izin vermedim..iyide yapmışım..bende onun telini karıştırmam..
bi karıştırırsam oda yüz bulur çünkü..keşke sende izin vermeseydin en başında ..

Bana sormadı bile canım.Ben çok karşıyımdır zaten kendim karıştırmam kimsenin telefonunu.Zorla elimden alıyor vermesem bir ton kavga çıkartıyor en sonunda pes ettim ben de.Bazen sırf aynısını yaşasın diye ben de onunkini karıştırıyorum.Tuvalete giderken yanıma telefonumu almama bile izin vermiyor zorla elimden alıyor ya Seninki yine o konuda iyiymiş.

bikere yapmaya kalktı canım başlarda..vermedim teli..bağırdı çağırdı..güvenmiyorum vs diye..bende güvenmek zorundasın dedim..aldım teli elinden..biter bu ilişki dedi..sen bilirsin dedim.ayrılmadı tabi sadece blöf yaptı..hiç bizamanda karıştıramadı..sende koy tavrını ..aldatmıyoruz tabikide ben kız arkadaşımla özel mesajlaşmış olabilirim..ne bu hadsizlik..

Evet aynısını dedim canım kız arkadaşlarım benimle özel şeylerini paylaşıyor sen okuyamazsın dedim asla kabul etmedi.Hatta bi keresinde telefonumu yere attı hafıza kartımı kaybetti.Şuan da aradı facebook hesaplarımızı kapatmıştık benimkini hala kapalı sanıyordu uykusundan uyanıp onu bulmuş yine sana güvenmiyorum diye konuşmaya başladı.Çok sinirliyim şuan ona.Elinden gelse beni tek başıma ıssız adaya yollıcak.Akrepler kadar paranoyak erkekler yok ya.

valla yalanını yakaladıysa dilinden kurtulamazsın artık ..başına kakar durur..çünkü çok zor güvenir akrep erkeği..zaten o yüzden herşeye burnunu sokuyor ya..bi açığını bulsam diye bakınıp duruyorlar

Bir buçuk senedir beni hala tanıyamadı ben ona yanıyorum en çok ya.Evet güvenme problemleri var ama insanı çıldırtıyor bu durum.

merak etme canım 5 sende geçse bunlar böle..ya bu deveyi güdücez ya bu diyardan gidicez..allah bize sabır versin..amin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…