Partnerinizle aynı hobileri paylaşırmısınız?.

arzuca9432

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2009
4.030
8
116
56
İstanbul
Partnerinizle aynı hobileri paylaşırmısınız?Yoksa
birbirinizden farklı iki insanmısınız?.................................

yok valla aynı hobileri paylaşırız ayrı iki insan değiliz:):)

ortak yapabilceğimiz hobi fazla yani:)

Son düzenleyen: Moderatör:
yok ayni seylerden zevk almayiz ama birbirimizin zevklerine onem veririz. ortak bir noktada bulusuruz.
en basitinden ben film izlemeye hasta olurm ama o kadar sevmiyormus film izlerken beni izlemeyi benimle ugrasmayi seviyomus..

genel olarak evet. elbette farklılıklar oluyor ama önemli olan ortak noktada buluşup biz olabilmek.

cok uc noktalardayız ama bir aradayken cok egleniyoruz.. ortak bişeyimiz olmasada yaratmak için caba sarfediyoruz..

farklı olan tek bi hobimiz var ben oturup saatlerce kitap okuyabilirim ama o sevmez
olsun o da ben kitap okurken dizimde yatar uyur nolcak

genelde de aynı şey yazılmış zaten. birbirlerinin varlıklarına, kişiliklerine saygı duyan çiftler arasında bu sorun olmaz ki a.s.

Bazen aynı şeylerden hoşlanmadığımızda oluyor..........
Ama şu kesinki ikimizde okeyi çok seviyoruz.........................

evet aynı hobilerimiz ..tabi erkek ve kadın olarak bazı ayrıntılar olmuyo değil ama bunuda aşıp ortak nokta buluyoruz çok şükür...

evet aynı hobilerimiz,zevk aldığımız şeyler.beraber vakit geçirmek bizim en büyük mutluluğumuz.

ortak zevklerimiz pek yok ama birliklte vakit geçirirken çok mutluyuz bizde.

zaman zaman aynı şeylerden hoşlandığımız olur ama genelde pek aynı noktalarda buluşmayız
kitap okumaktan hoşlanmaz mesela bende onun aşırı futbol sevgisinden fazla hazetmem
ama saygı duyarız birbirimizin zevklerine. en önemlisi de bu zaten

ılk baslarda olmasa bıle artık 4 yıl sonra butun hobılerımız ortak oldu o alısverıs yapmaktan magaza gezmekten nefret ederdı sımdı bırlıkte pazar bıle gecıyoruz dusunun artık

acıkcası..hem ortak hemde ayrı takıldıgımız hobılerımız var elbet..
göbek kordonlarımız bir değilya arada ayrı oluversın :))

hobiler konusunda ikimizde ruh ikizi gibiyiz çok eğleniyoruz ama bazı konularda düşünce olarak çok zıtlığa düşebiliyoruz ve tartışıyoruzz hepp..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…