Pasa annesi! Çok önemli, dün yazanlar baksın lütfen!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nickini degistirip profilini gizlesen kimse hatirlamazdı bile seni 🤷 Bunlara bile gerek yok bir daha konu yazmasan olur biterdi inanın ki kimsenin umurunda değil konunuz. Ben forumda kime ne yazdim hatirlamam bile bir konuda eksilediysem diğer konuda bir sey olmamış gibi decam ederim. Herkesin hayatı kendine bir konuda topa tutuldunuz diye bu yalanin ardina siginmanıa gerek yok. Ayrıca son giris tarihiniz 27 şubat 19 onda da baskasi acti konuyu

Bende onu düşünüyorum.
Yıllarca girme ama düşmanın intikamı soğuk sever misali yıllar sonra fake konu açsın...
Yersek...
Hiç inandırıcı degil.
Yıllarca girmedigi için sifresini de birilerinin bulması zor gibi
Ifşa mı oldu acaba

Kimseye gerçekten kendimi kanıtlamak zorunda değilim. Hesabımı da kapattıracağım. @Mune Konuyu da kapatırsanız bir daha bu siteyle işim olmayacak. Dün denilen hiç birşeyi ben yaşamadım.
Bugun ki o cikolatali pasta dilimini de ben yemedim zaten;)
Oluyor oyle sucluluk duygusu,siz ne yaptiniz peki,uyelere mi sovup saydiniz:)

Ya sadece o konuda yazdigindan bu anlasilamaz ki 🤷 Eltisi,görümcesi,arkadasi forumu kullaniyorsa bilemeyecegim tabi
Aslında hepimiz aynı hataya düşüyoruz. Bende bazen gereksiz ayrıntılar veriyorum hayatımla ilgili. Birleştirse birisi aha seni buldum dermi acaba diyorum sonra :)

Yıllarca girmedigi için sifresini de birilerinin bulması zor gibi
Ifşa mı oldu acaba
Hım bak doğru dedin. İfşa olmuş olabilir.

Burda memur, sağlıkçı, öğretmen çok fazla bazen aklıma gelmiyor değil, kim olduğunu çıkaran vardır.
Dünya küçük.

Bı olay varya, adam kanlısından kaçıyor ABD ye gidiyor. Du bı etrafı gezeyim diyor bı bakıyor arka sokakta kanlısının ablasını görüyor.

Aslında hepimiz aynı hataya düşüyoruz. Bende bazen gereksiz ayrıntılar veriyorum hayatımla ilgili. Birleştirse birisi aha seni buldum dermi acaba diyorum sonra :)
Hele ben, ayan beyan tanıyan biri bulur beni 😂 görümcemler bulmasa kâfi 😅

Ay benim kimseden gizlim saklım yoktur ama genede bulunsa sonuna kadar inkâr ederim 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X