- 2 Eylül 2016
- 69
- 63
- 18
- 36
- Konu Sahibi La-Reverie
-
Acaba adili cikarsaniz daha iyi olmazmi benim olmuyor ama olsaydi imran koyardim rabbim kocaginiza almayi nasip etsin bizim icinde dua edebilirmisiniz:)
Kizlaaar 28 haftalik hamileyim.Bi oglumuz olacak ins.Ama isim konusunda kararsiziz.Adil esimle ortak kararimiz.2.ismi esim bana birakti.Aklimda ilk Adil Berat vardi aonra cok sert gelmeye basladi soylenisi.Sonra Adil Bera dusundum .Bera fazilet olgunluk demek.Ama emin olamadim erkek ismi degil gibi dediler hepbende eymen emir mi olsa acaba dedim Cok zormus erkege isim bulmak:)
Adil Berat sert geldi aslinda .Sonra Bera mi olsa dedik ama erkek ismi nadir duydum Bera.Aminn ins cok saolunAdil Bera olmuyor sert kalıyor cidden Adil Eymen bunlarda en yakışan gibi sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inşAllah
Sevdiğimiz biri ruyasinda gormus Adil ismini o yuzden koymak istedik Adil Emir uyumlu oluyo mu sizce?adil dede ismimi. sadece emir
Bera yerıne berk koyardım ben olsam zaten bu berk ısmı oyle guzel ki her isme yakısıyor yaYada yagız ,ege de dusunebılırsın burada senın tercıhlerınden emire oy verdım. Saglıkla gelsin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?