Doğuma Hazırlık Paşamiza isim ariyoruz.Sizce Hangisi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kızlar Paşamıza isim konusunda kararsiz kaldik.Sizce hangisi?

• Adil Bera

• Adil Eymen

• Adil Emir

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

La-Reverie

Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2016
69
63
18
36
Kizlaaar 28 haftalik hamileyim.Bi oglumuz olacak ins.Ama isim konusunda kararsiziz.Adil esimle ortak kararimiz.2.ismi esim bana birakti.Aklimda ilk Adil Berat vardi aonra cok sert gelmeye basladi soylenisi.Berat degil de Sonra Adil Bera dusundum .Bera fazilet olgunluk demek.Ama emin olamadim erkek ismi degil gibi dediler hep bende eymen emir mi olsa acaba dedim Cok zormus erkege isim bulmak:)

Son düzenleme:
Acaba adili cikarsaniz daha iyi olmazmi benim olmuyor ama olsaydi imran koyardim rabbim kocaginiza almayi nasip etsin bizim icinde dua edebilirmisiniz:)

Acaba adili cikarsaniz daha iyi olmazmi benim olmuyor ama olsaydi imran koyardim rabbim kocaginiza almayi nasip etsin bizim icinde dua edebilirmisiniz:)

Adil olmasi sartiyla 2.ismi bana birakti aslinda esim.Bende sevdim kabul ettim tanidigim Adiller hep şiir yurekli :) aminn insAllah Rabbim sizede nasip etsin hayirli bir evlat

Adil Bera olmuyor sert kalıyor cidden Adil Eymen bunlarda en yakışan gibi sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inşAllah

Adil Bera olmuyor sert kalıyor cidden Adil Eymen bunlarda en yakışan gibi sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inşAllah
Adil Berat sert geldi aslinda .Sonra Bera mi olsa dedik ama erkek ismi nadir duydum Bera.Aminn ins cok saolun

Adil Bera uyumsuz..
Emir de Eymen de guzel isimler ama inanin artik her yerde ozellikle bu iki isimden cok var..
Yine de bir tercih yapacak olsam Adil Emir..

Eymen ve Emir isimleri almis basini gidiyor evet :/ aslinda benim aklimda hep Adil Bera var. Bera ismi duyulmadigi ve sadece Berra bilndigi icin kiz ismi gibi algilaniyor ama bundan bi 5 10 yil sonra vence Bera ismi patlak verecek.Tipki on yil omce Emir ve Eymen in pek bilinmedigi gibi :)) Sadece Bera mi kiz ismi degilmiye her seferinde aciklama yapmak zorunda kalacagim icin kararsiz kaldim kizlar :/

Bera yerıne berk koyardım ben olsam zaten bu berk ısmı oyle guzel ki her isme yakısıyor ya Yada yagız ,ege de dusunebılırsın burada senın tercıhlerınden emire oy verdım. Saglıkla gelsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…