- 2 Eylül 2016
- 69
- 63
- 18
- 36
- Konu Sahibi La-Reverie
-
Evett Eymen Adil mi Adil Emir mi dusunuyoruz halaa:)Adil Emir çok hoş.
Yigit eymen de cok guzel isim.herkesde var diyorlar artik ama olmayan ismi bulmak topluma kabul ettirmek cok zorAdil eymen çok güzel benim bi oğlum daha olrsa inşallah ismi hazır bile yigit eymen
Evet herkeste var ama benim hep içimde kaldı yiğit ismi ek.olarak eymen insallh nasip eder allahımYigit eymen de cok guzel isim.herkesde var diyorlar artik ama olmayan ismi bulmak topluma kabul ettirmek cok zor
Ins Rabbim gonlunuze gore versinnEvet herkeste var ama benim hep içimde kaldı yiğit ismi ek.olarak eymen insallh nasip eder allahım
Adil eski ve yaşlı kişiyi çağrıştırıyor Ziya gibi.
Yanına Bera uymuyor , Fatma Masal gibi sırıtıyor, biri modern biri çok eski.
Eymen, Emir, Talha son 5 yıldır her erkek çocuğuna konuluyor.
Sizin de pek içinize sinmemiş gibi, başka alternatif bulma durumunuz var mı ?
Bera cok yalın kalıyor araplar genelde yada suriyeliler kısa ve 3 4 ısım yanyana kullanıyorAslinda Bera ismi daha eski sahabelerden Bera bin Malik in ismi :) genelde araplar kullandigi icin bize yeniymis gibi geliyor.Eymen de bir zamanlar oyleydi. Adil ruyada goruldu onu koymayi dusunuyoruz yanina alternatif isim ariyoruz. Adil Furkan da olabilir gibi geliyor ama Eymen Adil daha icime sinmeye basladi.Ne zormus kendi cocuguna isim bulmak :)
Adil Cesur da guzel ama yadirganabilir cevremizce:)) Buyuk ihtimal Eymen Adil olacak anketde emirle basa bas gidiyor gerci ama :))Bera cok yalın kalıyor araplar genelde yada suriyeliler kısa ve 3 4 ısım yanyana kullanıyor
turkcede ise butarz ısımler ada bırlesık olarak yazılıyor kulak asınalıgı olarak bır ısım olursa sızde cevrenızde yadırgamaz Adil Cesur geldı bı an aklıma Adil Eymende olabılır uyumsuz durmuyor sırıtmıyor içinize sinen olsun tabıkı
Hep oyle diyorlar eymen cogaldu diye ama isin garil yani ne esim tarafinda ne debenin tarafimda 1 tane bile eymen yok :)) Ilk Adil Berat dusunmustum ama sert tuhaf geldi Berat in soylenisi. Adil Emir de guzel ama uymuyo gibi geldi.Siz ne dusunuyosunuzEymen koymayın artık rica edicem
ben oyumu Adil Emir den yana kullandım
Adil Bera olmasındansa Adil Berat ta daha iyi belirteyim
benmkide erkek isim arıyorum
adil berat ın nesi sert içinden öyle gelmiş bence onu koyHep oyle diyorlar eymen cogaldu diye ama isin garil yani ne esim tarafinda ne debenin tarafimda 1 tane bile eymen yok :)) Ilk Adil Berat dusunmustum ama sert tuhaf geldi Berat in soylenisi. Adil Emir de guzel ama uymuyo gibi geldi.Siz ne dusunuyosunuz
Eymen hayirli ugurlu bahtli demekmis.Emir de cok evet:) yakinda da yagiz toprak araz uraz yigit patlicak yeter koymayin dicek milletadil berat ın nesi sert içinden öyle gelmiş bence onu koy
sen seçenek sununca bende adil emir i seçmek durumunda kaldım
bak insan şimdi çok düşünüyor ama bi isim bulunca unutulur
sizde eymen yok ama ama markette bakkalda parkta avm de sokakta her yerde eymen var
sınıfında da 10 tane olurusandım eymen den hem anlamı nedir ki eymen in
emir de çok açıkcası eymen kadar olmasa da
aras uras poyraz ayaz patladı bileEymen hayirli ugurlu bahtli demekmis.Emir de cok evet:) yakinda da yagiz toprak araz uraz yigit patlicak yeter koymayin dicek millet:))
adil emir e oyumu verdim :) bera erkek ismi değil gibi kulagada hoş gelmiyor tbi bu benm fikrim :)
eymen koyma koymaBera dan vazgectik coktan :) emir mi eymen mi daha uyuyo adil ismine hala kararsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?