Pasaport olmadan vize başvurusu yapamazsınız. Ancak vize için randevu günü alabilirsiniz o da ülkeye göre değişir çünkü bazı ülkelerde randevu verirken pasaport no istiyorlar mesela İngiltere.Bazı ülkeler vize işlemlerini 3-4 günde sonlandırırken bazıları15 günden önce vermiyorlar, Macaristan vizesini 15 günde almıştık. Şimdi ülke karışık onu da göz önünde bulundurun.kızlar 2.5 ay sonra yurt dısına cıkıcaz insallah bugun pasaport icin randevu aldım ama 10 gun sonraya verdi
ne zamanda kac günde cıkar bu pasaport isi
bide vize icinde gun bakıntım aradım bizim gidicegimiz ülkenin acentasını agustoz icin günler acılmadı persembe cuma arayın dedi
pasaport olmadan basvuru olurmu sordum kıza olur dedi ama bilemiyorum
gidemedin degil cnm iyi oku bence altıbi gidemedin limoncu su yurtdisina tatile.hem kocayi bosamak icin para biriktiriyon. hemde marabayla tatil yapiyosun.
fesatlıkta son noktasın be kızımbi gidemedin limoncu su yurtdisina tatile.hem kocayi bosamak icin para biriktiriyon. hemde marabayla tatil yapiyosun.
nereye gittigimizi yazmak istemiyorum tanıdık olur anlar diye zaten aile ziyaretı icin dügünümüz var 6 ay önce gidis dönüs ucak biletlerimizi aldık zaten
bide vizede basvurrken amcamların isim soy icim pasaport kaldıkları adres gereken kagıdıde verdiler vize basvururken o kagıtlarıda vericez
napcen iste sen gidiyn diye hepfesatlıkta son noktasın be kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?