- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
aynen sanki diğer erkekler yarı çıplak yarışmıyorNiye tepki yağmış ki digerleri çok giyinikte birtek pascal mı çıplakmış anlamadım, ben birşeyini görmedim valla :)
yani bence de bir hilminin turabinin pascaldan ne farki var onlarda şortla duruyor sonucta saçma geldi bu şikayetler bana daaynen sanki diğer erkekler yarı çıplak yarışmıyor
onların fızıklerı pascalla bır mı yaaayani bence de bir hilminin turabinin pascaldan ne farki var onlarda şortla duruyor sonucta saçma geldi bu şikayetler bana da
Ya orasi öyle tabi pascal fizik olarak onlara taş cikartir orasi ayri da çıplaklık olarak aynılar ben hiç izlerken tahrik olmuyorum mesela bakmak ve görmekle ilgili galiba :))onların fızıklerı pascalla bır mı yaaa
sıkayet edenşler erkektır zaten kendılerını cırkın bulup aman ya karı buna bakıp hallenırse dıye dusunenlerdır benceeeYa orasi öyle tabi pascal fizik olarak onlara taş cikartir orasi ayri da çıplaklık olarak aynılar ben hiç izlerken tahrik olmuyorum mesela bakmak ve görmekle ilgili galiba :))
Bak bu olabilir bayanlarin sikayetci oldugunu hic sanmam :) hem pascalin kime ne zararı vardi ki çok severim ben pascali keske elenmeseydi :/sıkayet edenşler erkektır zaten kendılerını cırkın bulup aman ya karı buna bakıp hallenırse dıye dusunenlerdır benceee
çakal hakan herkesı gönderdı kendını de bı guzel gönderdıBak bu olabilir bayanlarin sikayetci oldugunu hic sanmam :) hem pascalin kime ne zararı vardi ki çok severim ben pascali keske elenmeseydi :/
Aynen hakan çok plan yaptı kıbrısa gitmek için ama başında patladıa
çakal hakan herkesı gönderdı kendını de bı guzel gönderdıişte
herkese sen benım bıletımsın dedı yaaAynen hakan çok plan yaptı kıbrısa gitmek için ama başında patladı
Yaa çok güveniyodu elenmeyecegine ama ilahi adalet işte :)herkese sen benım bıletımsın dedı yaa
ewettt hesabı çarşıya uymadı yanı fınale gıtseydı ızlemeyecektım o dereceYaa çok güveniyodu elenmeyecegine ama ilahi adalet işte :)
Finale gitseydi de birinci olması imkansizdi bence, halk onun gerçek yüzünü görmüstü çünkü hele serenay gittikten sonra iyice meydana cikti gerçek yüzüewettt hesabı çarşıya uymadı yanı fınale gıtseydı ızlemeyecektım o derece
ben de hep omu dusundujm serenay elendıkten sora mutlaka ızlemıstır hallerını en bırıncı dusmanım asıl sırtımdan bıcaklayan hakan oldu dıye anlamıstır sanırsamFinale gitseydi de birinci olması imkansizdi bence, halk onun gerçek yüzünü görmüstü çünkü hele serenay gittikten sonra iyice meydana cikti gerçek yüzü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?