evet olur. isteğe bağlı bir durum
Ben gidiyim yapiyim o zamangüzellikkkkk
afiyet olsun. acil durumlarda iyi oluyor
içine sadece marul bile doğrasan idare eder
ama bol salçalı ve limonlu olması şart
marul yokmaydanoz kuru sogan limon baharat
onlarda olur
canım çok istediğinde malzeme yoksa, olanlarla idare edıyorum :)
maksat kendımı susturmak
peki yaptığımız pasta yada sunumu nereden göndereceğiz bilen varmı arkadaşlar? nereye gönderecez?
Cok güzelmis ya bu kategori.Bütün yarismacilara basarilar.Bende cocuklarin dogum günü icin yaptigim cikolatali pastaylami katilsam diye düsündüm:18:
Sonra yarisacak arkadaslarin ne kadar maharetli olduklarin hatirlayip vazgectim
Cok güzel olacak ,bizde bol bol tarif aliriz artik
Öyle düşünmeyin siz de katılın yarışmayaCok güzelmis ya bu kategori.Bütün yarismacilara basarilar.Bende cocuklarin dogum günü icin yaptigim cikolatali pastaylami katilsam diye düsündüm:18:
Sonra yarisacak arkadaslarin ne kadar maharetli olduklarin hatirlayip vazgectim
Cok güzel olacak ,bizde bol bol tarif aliriz artik
Katılıyorum:13:Benim bugün doğum günüm bir pastam bile yoköyle deme, eminim seninde onlardan farkın yokturbu arada oğlumun çarşamba doğum günü var ee bi pasta şart
Öyle düşünmeyin siz de katılın yarışmaya
Katılıyorum:13:Benim bugün doğum günüm bir pastam bile yokPastayı oğlunla paylaşırız artık
öylemi canım. doğum günün kutlu olsun o zaman.nice yıllara . sana çekirgenin yaptığı pastayı hediye etsek olur mu , şimdilik o var elimizde:26:
heyyyyy yarışmamı varrrrr
bu yarısmadada bırıncı kurkunu hedıye edebılıyomu ben darlanırım kurk ıle ıstemem
Smerina canım yarışma için ekledin galiba son eklediğini http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim-f1213/ buraya konu açacaksınYoksa alıntı mı:26:
evet canım yanlış olmuş açtım şimdi teşekkürler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?